reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mazurskie mamy !!!

Przepraszam, że nie piszę i nie czytam ale mam w pracy poświąteczny kocioł :baffled:
Odezwę się pod koniec tygodnia jak się choć trochę wszystko uspokoi.
Pozdrawiam!!!

reklama
Wychodzi na to ze od 3 dni zostałam tu sama :szok: tak to chyba jeszcze nigdy nie było :baffled:

Ja jestem:tak:
A co z Wami Dziewczyny????
U nas wszystko ok, byłam wczoraj na kontroli u pediatry i Piotrus zaczął bardzo ładnie przybierać na wadze:-) uspokoiłam sie już:-)
No i dzisiaj bede podchodzić do rozbierania choinki, naprawde mi sie nie chce, o ile fajnie sie ja ubierało to rozbierać nie mam ochoty, znowu pełno igieł będzie... poza tym ona ma 2,5 metra wiec troszke roboty mnie czeka.

Pozdrawiam i miłego dnia!!!

Kinga - tulam...
U nas choinka rozebrana - lekko nie było, oj nie...
Marta - to super, że Piotruś już OK wszystko :tak: Pokaż nam jak rośnie - jaka to musi być kruszynka w porównaniu ze starszym bratem. A mi sie ciągle wydaje, że ta moja mała taka mała - a to już kawał "dorosłej" baby! Muszę się pochwalić - choć to może tak nieapetycznie przy śniadaniu - przedwczoraj Hania w końcu zrobił kupkę na sedes! Radość jak z wygranej na mistrzostwach :-D Bała się tego jak diabeł święconej wody :confused: :baffled:

Uciekam, bo szefu...

Ja wczoraj rozebrałam chonkę. Filip mi pomagał no i razem poszliśmy do piwnicy zaniesc choineczkę spac;)
W tym roku ta choinka powędruje do moich rodziców a my kupimy na pewno wiekszą już.

marta ciesze sie ze z Piotrusiem juz lepiej i niech zdrowo rosnie maluszek Ci.
aga zapracowana.. :)
nineczko brawo dla Hani! :tak:się przełamała w końcu.

nasz Filip w tym roku już do przedszkola pomaszeruje...oby się dostał. Muszę pochodzić i wnioski powypisywać wszedzie gdzie sie da.:sorry2:

hejka

Tak tak ja zapracowana na maksa a poza pracą domem jest także rodzinka także jakoś czasu na bb ostatnio brak ale zbliża się weekend także odpocznę,poczytam was i coś napiszę:)

Tak szybko napiszę że dziś zabukowaliśmy bilety do Polski także 19 marca lecę do kraju na ponad dwu tygodniowy urlop :happy2:

buziaki!!!

reklama
życzę wszystkim miłego weekendu! :)
do nas dziś przychodzi kuzynka ze swoim facetem wiec bedzie miłe popołudnie:)

pozdrawiam
was!

Do góry