reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam
A Ja przepraszam że nie piszę ale wróciłam do pracy po dwu tygodniowym urlopie i jakoś czasu na bb brak,gdy tylko znajdę więcej czasu będę pisała
Pozdrawiam!!!
A Ja przepraszam że nie piszę ale wróciłam do pracy po dwu tygodniowym urlopie i jakoś czasu na bb brak,gdy tylko znajdę więcej czasu będę pisała
Pozdrawiam!!!
K
Kinga85
Gość
ja was podczytuję...
ale nie mam ochoty na pisanie
wybaczcie
ale nie mam ochoty na pisanie
wybaczcie

Wychodzi na to ze od 3 dni zostałam tu samatak to chyba jeszcze nigdy nie było
![]()
Ja jestem

A co z Wami Dziewczyny????
U nas wszystko ok, byłam wczoraj na kontroli u pediatry i Piotrus zaczął bardzo ładnie przybierać na wadze:-) uspokoiłam sie już:-)
No i dzisiaj bede podchodzić do rozbierania choinki, naprawde mi sie nie chce, o ile fajnie sie ja ubierało to rozbierać nie mam ochoty, znowu pełno igieł będzie... poza tym ona ma 2,5 metra wiec troszke roboty mnie czeka.
Pozdrawiam i miłego dnia!!!
nineczka
Fanka BB :)
Kinga - tulam...
U nas choinka rozebrana - lekko nie było, oj nie...
Marta - to super, że Piotruś już OK wszystko
Pokaż nam jak rośnie - jaka to musi być kruszynka w porównaniu ze starszym bratem. A mi sie ciągle wydaje, że ta moja mała taka mała - a to już kawał "dorosłej" baby! Muszę się pochwalić - choć to może tak nieapetycznie przy śniadaniu - przedwczoraj Hania w końcu zrobił kupkę na sedes! Radość jak z wygranej na mistrzostwach
Bała się tego jak diabeł święconej wody
Uciekam, bo szefu...
U nas choinka rozebrana - lekko nie było, oj nie...
Marta - to super, że Piotruś już OK wszystko

Uciekam, bo szefu...
K
Kinga85
Gość
Ja wczoraj rozebrałam chonkę. Filip mi pomagał no i razem poszliśmy do piwnicy zaniesc choineczkę spac
W tym roku ta choinka powędruje do moich rodziców a my kupimy na pewno wiekszą już.
marta ciesze sie ze z Piotrusiem juz lepiej i niech zdrowo rosnie maluszek Ci.
aga zapracowana..
nineczko brawo dla Hani!
się przełamała w końcu.
nasz Filip w tym roku już do przedszkola pomaszeruje...oby się dostał. Muszę pochodzić i wnioski powypisywać wszedzie gdzie sie da.
W tym roku ta choinka powędruje do moich rodziców a my kupimy na pewno wiekszą już.
marta ciesze sie ze z Piotrusiem juz lepiej i niech zdrowo rosnie maluszek Ci.
aga zapracowana..
nineczko brawo dla Hani!

nasz Filip w tym roku już do przedszkola pomaszeruje...oby się dostał. Muszę pochodzić i wnioski powypisywać wszedzie gdzie sie da.

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
hejka
Tak tak ja zapracowana na maksa a poza pracą domem jest także rodzinka także jakoś czasu na bb ostatnio brak ale zbliża się weekend także odpocznę,poczytam was i coś napiszę
Tak szybko napiszę że dziś zabukowaliśmy bilety do Polski także 19 marca lecę do kraju na ponad dwu tygodniowy urlop
buziaki!!!
Tak tak ja zapracowana na maksa a poza pracą domem jest także rodzinka także jakoś czasu na bb ostatnio brak ale zbliża się weekend także odpocznę,poczytam was i coś napiszę
Tak szybko napiszę że dziś zabukowaliśmy bilety do Polski także 19 marca lecę do kraju na ponad dwu tygodniowy urlop

buziaki!!!
reklama
K
Kinga85
Gość
życzę wszystkim miłego weekendu!
do nas dziś przychodzi kuzynka ze swoim facetem wiec bedzie miłe popołudnie
pozdrawiam
was!
do nas dziś przychodzi kuzynka ze swoim facetem wiec bedzie miłe popołudnie
pozdrawiam
was!