reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam
U mnie choinki nie ma już tydzień czasu.
Alan wczoraj dostał jeszcze dwie paczki z Polski z zabawkami,książkami itd.także dziś szał na maksa:)
No i dziś dowiedzieliśmy się że kolega z żoną przylatują do nas,chcemy zwiedzic Londyn...w końcu wypadałoby po tak długim czasie mieszkania w Anglii nie widziec Londynu to grzech :-p:cool2:
także zapowiada się fajny czas...:happy2:

a co u reszty?
miłego popołudnia

hejcia
my już po goścince. było bardzo sympatycznie:) Posiedzieliśmy podrinkowaliśmy sobie.
A na jutro ugadaliśmy się na kulig!!! :-) U nas śnieżyca więc pogoda rewelacyjna na takie szaleństwa!

nie wiem czy bede brała aparat ale jak coś to zdjecia bedą umieszczone na nk ;)

pozdrawiam
miłego wieczorku!

Witam się niedzielnie:-)
U nas też biało jak sie patrzy. Samochody pozakopywane wyjechać nie idzie jak w górach normalnie :-)
Moi mężczyźni od wczoraj są po za domem. Chłopcy wymylili sobie że pojada do babci na wieś wyobraźcie sobie jaki tam jest nawał śniegu miejscowość całkowicie odcięta od reszty świata no i pojechali całe szczęście jakoś sie przedostali z pomoca trzech traktorów hahahah :-D:-D:-D no i co? i zostali dziś wieczorem wracają a mama sie regeneruje od soboty by6najmniej nie sama. Jak tak 24 godziny na dobę ma sie gromadkę koło siebie wierzcie mi że nawet jeżeli mam w planach pobyc troszkę samej nie wytrzymuję dłużej niż 2 godziny. I tak było wczoraj chodziłam z kąta w kąt aż w końcu łapie za tel i dzwonie słyszę że zostają na noc... nie było innej rady trzeba było towarzystwo zaprosić :-D no i tak miło zleciała sobota.
Dziś z kolei mam dzień nygusa. Z domu się nie ruszę oooo nie wykluczone.

Co do choinki hmm u nas jeszcze stoi z dwóch powodów.
1. Księdza jeszcze nie było.
2. Dzieci ani myślą aby miała zniknąć.
Zobaczymy ie to jeszcze potrwa choc pewnie rekordu z przed dwóch lat nie pobijemy kiedy to 2 tygodnie przed Świętami Wielkanocnymi była rozebrana :-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Neftis witamy

a my mieliśmy jechać na ten kulig,ale niestety mój mąż musiał pojechać do pracy wiec ja siedze w domu z Filipem.
Byliśmy na sankach do południa z małym i na obiedzie w restauracji, miło było:)
teraz czekam na małża...
ogólnie u nas okej

Duuuużo śniegu i cały czas pada:-)

pozdrawiam i witam nową forumowiczkę!!

Nio w koncu mamy porządną zimę:tak: biało i biało az miło:-)
szkoda tylko że ja w tym roku narty sobie moge wybic z głowy:-( warunki sa idealne...
U nas nic nowego, powoli płynie czas, chodze z Piotrusiem na spacery, Antoś do przedszkola. Zapisalismy Piotrusia na chrzest, odbedzie w sobote 30 stycznia. Musze teraz jakas knajpke znaleźć na imprezke bo w domu nie mam ochoty wyprawiać.

reklama
Witam
Pozdrawiam wszystkie mazurskie mamy bardzo serdecznie. Jestem mazurska mama (Ostroda) prawie 4 letniej Zuzanki - obecnie przebywajaca w UK (Agnieszka.kk - pozdrawiam bardzo cieplo - mieszkamy niedaleko Leicester w Peterborough :-) - Ostroda w sumie tez blisko Ilawy polozona :tak:).
Zagladalam juz jakis czas temu na Wasz watek -ale zabraklo mi natchnienia zeby sie dopisac - takze czynie to dzisiaj.
Z Nowym Rokiem zycze wszystkim spelnienia najskrytszych marzen !!
Do uslyszenia

Do góry