reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mazurskie mamy !!!

Aguś zgadzam się z Tobą w pełnej rozciągłości :tak::-) grunt żeby być konsekwentnym w jego wcielaniu w życie i miec pewność że to słuszna droga :-) boshhh chyba minęłam się z powołaniem zamiast prawa trzeba było isć na filozofię hahaha :-p

reklama
Aguś zgadzam się z Tobą w pełnej rozciągłości :tak::-) grunt żeby być konsekwentnym w jego wcielaniu w życie i miec pewność że to słuszna droga :-) boshhh chyba minęłam się z powołaniem zamiast prawa trzeba było isć na filozofię hahaha :-p

jak najbardziej :tak: i dodam jeszcze że wszystko ma swoje granice także z rozsądkiem :tak:

nie ma co mieszanka wybuchowa - słodycze owoce i zapiekanka. Ja też zajadam ale już typowo kolacje chleb z kiełbasą i chrzanem cały dzień się tym żywię, jak mnie naszło :baffled: Z kolacją w zasadzie jest tak ze mąż wracając z pracy średnio koło 19 zjada spóźniony obiad jednocześnie to też kolacja Amadeuszka po czym mały idzie spać. Ja z Oliwierkiem wcinamy koło 20 kolacje a mąż zapchany obiadem dopiero a wtedy to Oliwierek dojada kilka kęsów i sam zasypia. Poplątane z pomieszanym ale inaczej nie idzie ;-)

Nie długo kąpu kąpu Miłoszek będzie miał a potem ja pójdę amu:-):tak:
A rozwód dlatego że on coś złego zrobił synkowi. I między innymi to zaważyło.:no:

A rozwód dlatego że on coś złego zrobił synkowi. I między innymi to zaważyło.:no:

agi nie wiem o co chodzi ale już mi się ta sytuacja nie podoba.Wiem pewnie nie chcesz o tym pisac i wcale się nie dziwię.
Ile latek ma Twój synek?bo nie masz suwaczka i nie mam jak zerknąc,przepraszam a pytam tak tylko z ciekawości.

a ja już nie wytrzymam,za raz pęknę,objadłam się ptasim mleczkiem na to mandarynki i snickers hehe a za chwilę biorę się za kolacje a dziś mamy zapiekanki mniam mniam :-p
Jejku jak ja zazdroszczę:tak: ale bym snikersa zjadla hehe, niesttey musze jeszcze na takie rarytasy poczekac:-(

dokładnie, zgadzam się w całej rozciągłości:tak:
Każdy ma swoje zasady i swoje wizje wychowania dzieci, najwazniejsze to, żeby sie tego tzrymac:tak:

Dzień dobry zapracowanym i leniuszkom :-)
Zaczeliśmy dzień bardzo optymistycznie ciekawe tylko jak się skończy ;-)
W miarę wyspani dzieci na nogi postawili mamę po 9. Na śniadanko jajecznica. Amadeuszek objedzony siedzi mi na kolanach rączkami podpiera pulaski i co chwilkę organizm daje znać ze przyjął jedzonko w bardzo głośny sposób:-D:-p Oliwierek kończy swoją porcję oglądając "Opowieści mamy Mirabell" a ja dopijam kawke i zadowolona z faktu iz dziś wolne już myślę jak sobie życie utrudnić i co dziś mnie czeka:zawstydzona/y: W tle brzdęka muzyka u nas bez niej ani rusz jak nie w tv to komputer a nawet z komórki. Już nawet nie chodzi o to że ja jestem maniakalnym słuchaczem ale dzieci same sie do tego przyzwyczaiły i pierwsze co mówią rano po przyjsciu do salonu to MAMA ĆE LALA. Ami generalnie ma jakieś zadatki na muzyka nie wiem czy to wpływ imienia :-D:-D:-D czy tez genów (nieskromnie się pochwalę że jestem po szkole muzycznej) ale mame duma rozpiera jak dwulatek choć coś dziedziczy po mamie :-)
Miłego dnia a my zabieramy się za kuchnie następnie pranie.

reklama
Do góry