reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

...a dziękuje:)BARDZO DOBRZE muszę napisać i oby tak zostało.
Alan jest mega zadowolony,my z mężem także.
Fajnie bo dzieciaki mają dużo ciekawych i edukacyjnych zajęć w szkole co bardzo nas cieszy:)

to super,oby ten zapał został

ja mam problemy z córką,na razie jest w 3 klasie ale słabiej czyta i wolniej robi zadania od klasy
syn to 5 klasita na razie uczenie przychodzi mu łatwo i uczy się bardzo dobrze

reklama
szukaliśmy przyczyny,byłam z nią w poradni psychologiczno-pedagogicznej i stwierdzono że ma problem z czytaniem i nic więcej
zobaczymy jak to dalej będzie,znowu zapiszę ja na spotkanie w poradni

Dokładnie zawsze można skorzystać z poradni.Jeżeli uznasz że taka jest właśnie potrzeba to pewnie czemu nie.Mam nadzieję że poradnia przyniesie pozytywne rezultaty:)

zobaczymy co z tego wyjdzie,jest innym dzieckiem i tyle,Bartoszowi bardzo łatwo wszystko przychodzi,Klaudia jest słabsza i potrzebuje pomocy,nie było by źle tylko ma taką nauczycielkę że strasznie mocno się wszystkiego czepia,w tamtym roku usłyszałam nawet że my nie interesujemy sie dzieckiem

zobaczymy co z tego wyjdzie,jest innym dzieckiem i tyle,Bartoszowi bardzo łatwo wszystko przychodzi,Klaudia jest słabsza i potrzebuje pomocy,nie było by źle tylko ma taką nauczycielkę że strasznie mocno się wszystkiego czepia,w tamtym roku usłyszałam nawet że my nie interesujemy sie dzieckiem
miśka Ja bym z tym poszła do dyrekcji może nie z pretensjami ale z całą sytuacją która otacza Twoja córkę.
Tak jak pisałam wcześniej mam nadzieję ze poradnia przyniesie pozytywne skutki:)

aguśka fotki skasowane.

hej dziewczyn a jednak dziś taka przymulona była pogoda i Bartuś sam zasną oglądając baje:-)spał 2 godzinki:-)
teraz zjadł pięknie obiad i bawi sie autem ja czekam na m bo ma być za jakieś 1,5 h troche sie rozpogodziło ale nie wiem czy wybiore sie z Bartkiem na spacer może jak m wróci

Hej
Agnieszka- w pracy ok dziś mam wolne :)
Z rehabilitacją byłam już zrezygnowana po 4 dniach ale Pani Iza (rehabilitantka) bardzo nas motywuje i mówi że na początku musimy przeczekać jego krzyki bo jak jesteśmy w Ameryce to nie wyrywa się i prawie nie płacze :0 także mam Go nauczyć że płaczem niczego nie wymusi. A co do tego to jest okropny- strasznie wymusza i muszę się za to zabrać i ukrucić mu te samowolkę.
Dziś usłyszałam też że mały ma wielkie ambicje żeby cos zrobić a nie może/ nie potrafi i dlatego tak się złości.
Z chodzeniem nie przyśpieszamy nabierze odwagi i równowagi to pójdzie. Ale za to pięknie sam zasypia, dziś pokazał jak ładnie jee widelcem. Ogólnie dziś ma głoda w brzuszku i cały dziń by jadł- ale to dobrze że ma takie dni i nadrabia te niejedzące. Ale ja też tak mam i dziś z tej okazji robiłam karkówkę <mniam> . :D
Necia, Agnieszka super że chłopcy sobie radzą i są zadowoleni :)
Ania co do ubranek odezwe się na pw
Miśka - niestety tacy nauczyciele tylko przeszkadzają w nauce a nie uczą- niech spada na drzewo ze swoim myśleniem. Córka na pewno sobie poradzi a poradnia napewno też pomoże- dzieci są różne jedne wolniej się uczą drugie szybciej.

reklama
Do góry