reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

przede wszystkim Marta donośnego głosu:)
Ja tez lubię zakupy w biedronce. nakupuje tego a przy kasie 50-60 zł.
a w kauflandzie nie kupię nic a tu 140...
i niech tam mówią że Biedronka dla biedaków;p

reklama
a my oglądamy przepis na życie własnie....
dowiedziałam się niedawno od siostry że 2 października robią chrzciny.. a ja oczywiście mam być chrzestną :)
to juz niecały miesiac... :rolleyes2:

Kinga gratuluję.

Ja poprasowałam... Posiedziałam trochę w necie i idę do wyrka...
Postanowiłam jutro wcześniej wstać < :eek: > i ogarnąć co jest do ogarnięcia, obiadek mam zrobiony... Więc niech sobie "mamusie" posiedzą i pogadają o wnukach hehe

Spokojnej nocy dziewczyny !!

przede wszystkim Marta donośnego głosu:)
Ja tez lubię zakupy w biedronce. nakupuje tego a przy kasie 50-60 zł.
a w kauflandzie nie kupię nic a tu 140...
i niech tam mówią że Biedronka dla biedaków;p
Bietka to ja też się zaliczam do biedaków bo często robię zakupy w biedronce :) lubie tam chodzić a jeszcze mam ulubiony sklep pepco i rossman :) wszystko się mieści w jednym centrum handlowym i to niedaleko mnie także skaczę sobie z jednego sklepu do drugiego
yes2.gif
wink2.gif

Bietka trzymaj się Kochana i nie daj się tym uczniaczkom na pewno sobie poradzisz początki są zawsze trudne! Trzymam kciuki za Ciebie
Aguśka Twój Bartuś to rzeczywiście już duży facet nawet drzemek już nie potrzebuje
yes2.gif
buziaki dla malucha:) moje dzieciaczki ogólnie dobrze Adaś dziś dwie szczepionki dostał także zobaczymy jaka dziś nocka będzie! A Pawełek płakał tylko pierwszego dnia a teraz się doczekać nie może zerówki:) Trochę pani mnie niepokoi bo jakoś tak nie ogarnia tych dzieciaczków drugiego dnia gdybym nie ja to chyba by ich wszystkich pogubiła
shocked.gif

Marta nieśmiało zapytam może ja bym Ci też swoje prasowanie dała:) oj strasznie mi się tego nazbierało i jakoś nie mam na to natchnienia:)
Kinga no to gratuluję kochana będziesz chrzestną:) Ja jak urodziłam Pawełka miałam wieelki problem ze znalezieniem chrzestnego 5 osób mi odmówiło z moim rodzonym bratem na czele:( ach przykre wspomnienia jak można w ogóle odmówić no cóż bywa
Agnieszka zdjęcia są na prawdę piękne:)
Pozdrawiam wszystkie mamy !!!!!

witam z poranna kawka
kinga gratulacje tylko co tak późno cie uświadomili?ja też lubie bajke NeMO:-D
Necia i jak nocka?adaś nie marudził?a Pawełek dzielny chłopak co do pani przedszkolanki to może krótko pracuje dlatego nie potrafi jeszcze ogarnąć dzieciaczków?
Bietka nie zazdroszczę tych łobuzów ale tak myślałam że nie będzie od razu super.dlatego ci pisałam żebyś była wymagająca i z zasadami to ci nie podskocza:-D a jak cie tak wypytuja to masz racje później pytaj ich z tego;-)dasz radę;-) co do wizyty teściów to nie fajnie postępuja bo powinni najpierw zazdzwonić czy mogą przyjechać a jeśli tak to kiedy.ale jakoś to przeżyjesz;-)
marta to następnym razem i ja ci podrzucę pranie:-D
Bartek wczoraj padł po 18
pogoda taka sobie

Witam się:)
Aguśka nocka była taka sobie ale zamiast Adasia to cały czas budził się Pawełek :( i stękał a o 5 już nie spał gardełko go bolało i katarek się zaczął oby to choróbsko jakoś bokiem przeszło!!! A Adaś spał spokojnie całą nockę :) co do przedszkolanki to ona już długo pracuje ale chyba nie nauczona jest bo do tej pory miała samych 6 latków w zerówce a teraz przecież są też 5latki i nie wszystkie dzieciaczki muszą się od razu orientować aona myśli że już wszystkie są całkowicie samodzielne ale to przecież duża szkoła dla takich maluchów to stres
Aguśka a do której Ci Bartuś śpi jak teraz nie drzemie sobie w dzień?
Pozdrawiam wszystkie mamusie i skarbeczki mamuś :tak::-)

Witajcie:)

Dziękuje za odwiedziny na fb wszystkim dziewczynom które tam zerknęły :-)

marta03 zdrówka życzę,oby alergia szybko minęła i wszystko wróciło do normy.

Bietka 3maj się zapracowana kobieto.Doskonale Cię rozumiem i wiem jak to jest być ciągle w biegu:)

Teśka a co u Ciebie?jak mała?

Aguśka pozdrawiam!postaram się dziś wstawić kilka fotek na ogólnym(na chwilę)specjalnie dla Ciebie:))

młoda jak w pracy?wszystko ok?

necia wpadaj na bb częściej jak możesz:)3maj się!

Pozdrawiam was i życzę udanej środy:)
hej hej

reklama
Do góry