reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
aguska no widzisz późno mnie uświadomili i co zrobisz... ehh :] moja siostra jest taka zakręcona trochę.

Miłego dnia wam życzę!
pozdrawiam

Agnieszka już obejrzałam piękne widoki tylko ci mogę pozazdrościć.fajna z was rodzinka:-)
tylko mogę sobie wyobrazić co czułaś w takim miejscu ja to bym nie chciała stamtąd wracać:-Ddzięki jeszcze raz że wkleiłaś;-)
Bietka ważne że chociaż teraz cie poinformowali a nie tydzień przed;-):-D

cześć kobietki

wczoraj byłam na wizycie,maluszek rośnie jak na drożdżach :-) tylko muszę uważać na siebie bo mam przodujące łożysko,zawsze coś ale mam nadzieję że na następnej wizycie będzie już z tyłu

biegania mam od poniedziałku,a to szkoła a to z wnioskami ganiam tego nie ma tego brak,dzisiaj znowu spacer do szkoły i weź człowieku odpocznij

Agnieszka już obejrzałam piękne widoki tylko ci mogę pozazdrościć.fajna z was rodzinka:-)
tylko mogę sobie wyobrazić co czułaś w takim miejscu ja to bym nie chciała stamtąd wracać:-Ddzięki jeszcze raz że wkleiłaś;-)
Aga nie dziękuj kochana,naprawdę nie ma za co ;-)
Cieszę się bardzo ze zdjęcia się spodobały.Co prawda te 5 zdjęć nie pokarze w 100 % wszystkiego ale zawsze masz namiastkę tego co w danej chwili człowiek mógł przeżywać i zobaczyć.Zdjęć ze Szkocji przywiozłam 500:)
W weekend odświeżam mojego fotobloga,będę miała co robić :-D

miśka uważaj an siebie i maleństwo:)będzie dobrze,nie martw się:)

Moje dziecię w szkole.Teraz czas zabrać się za małe sprzątanie a potem kawa:)

reklama
Do góry