reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Ale popisałyście :)
Mloda super że widzisz poprawę :) a z tym buntem to mój Adaś też ma do tego skłonności :tak: oj a jaki głosik ma donośny pół bloku na pewno to potwierdzi :-D
A Pawełek chory jutro nie puszczam go do zerówki biedulek mój:(
Aguśka co do mówienia to się nie martw przyjdzie czas na Bartusia i tak Ci się rozgada :tak: Pawełek zaczął gadać po ukończeniu magicznych 2 lat !
Miska masz się nie zamartwiać tym łożyskiem będzie wszystko w porządku !!! Wiem że łatwo mi mówić ale też miałam trochę problemów w ciąży i wiem że spokój jest najlepszym lekarstwem!
A co do tej nauczycielki to ja chyba bym z nią sobie porozmawiała . Każde dziecko jest inne może wystarczyłoby gdyby ta pani poświęciła Twojej córce więcej uwagi.
Marta już pakuję dla ciebie rzeczy do prasowania;-)
Ania_g21 to pewnie dziś byliście niedaleko Pana Tadeusza:)
Kinga buziaki dla Was:)
Aniaa co u Was jak córcie i jak samopoczucie bo coś ostatnio chyba przez pogodę było smutnie
Agnieszka a ja jeszcze nie pogratulowałam Ci dzielnego pierwszoklasisty:)
Teśka jak Twoja maleńka mam nadzieję że przeszły jej już te kolki?
Bietka a co u Twojej kruszynki?
Pozdrawiam mamusie :) i całuski dla Waszych pociech

reklama
kinga to miłego latania i obyś wszystko załatwiła pomyślnie;-)
necia zdróweczka dla Pawełka
miśka będzie dobrze nie zamartwiaj sie tym łożyskiem;-)
ale pogoda:-(
buziaki dla wszystkich

Witajcie !

Wpadłam życzyć miłego czwartku:)
Ostatnio mam dużo zajęć.Od kąt zajęłam się Fmemem czasu mam jeszcze mniej na całą resztę.
Weekend tuż tuż...:-)
Pozdrawiam was serdecznie!

Necia35 dziękuje,miło że pamiętałaś:)

Ostatnia edycja:
Hej
Necia dzieki ze pytasz,dziewczynki dobrze
Malo tego od dwoch dni nie mamy telewizji ze spoldzielni przyjechali i kazali sciaganac antene bo nie moze wiscie na budynku na szlak by to trafil:wściekła/y: moze uda sie w ogorodzie postawic ale ciezko z zasiegiem bo budynek wysoki ehhh zobaczymy w sobote

Uciekam bo dziewczynki dokazuja jak znajde chwile to wieczorkiem sie odezwe

Pozdrawiam Was serdecznie

Necia tak blisko bo na Świtezianki.Najpierw bylismy w biedronie na piechote,a potem Oli z Babcia w parku Kusocinskiego uzedowali a ja do kolezanki na herbate pojechalam.
Kinga milego latania .tylko ta pogoda paskudna.
Aniaaa no lipa z ta tv.Oby udało sie jakos podlaczyc.
Marta zdrowka.

pogoda fakt paskudna ale pozałatwiałam co musiałam! :)
teraz sobie siedze i piję kawusie...
mam fajne plany na wieczór!!! :rolleyes:

ania_g21 widzę że macie niedługo też rocznicę ślubu:) tak samo jak i my wrześniowo :tak:

Witajcie
Ja z pracy nadaję... Czekam do 16, bo coś mi sie dzisiaj tu nudzi :)
Pogoda straszna...
A nas jeszcze dzisiaj czekają zakupy przed sobotnim weselem :/

Pozdrawiam!!

reklama
Kinga Aguska tak mamy za 4 dni,ale pewnie nic nie zorganizujemy bo kasy nie mamy.
A wy co planujecie na rocznice?

a ja siedze i pije tym razem herbatke.

Do góry