reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Aguśka już widać poprawę- mogę iść z nim spokojnie na plac zabaw i pobawi się na wszystkim do tej pory tylko piaskownic bo tylko tam dał się posadzić i się bawił- teraz i zjeżdzalnie i karuzele wszystko wchodzi w grę :) A naprawde był problem. I w domu na piłce do ćwiczeń go posadzę - a do tej pory tylko na leżąco ćwiczyliśmy- jak dla mnie po miesiącu ćwiczeń widać dużą różnicę, jeszcze troche przed nami.

A jak Twój maluch?

reklama
dzięki dziewczynki za słowa wsparcia
mówię że ta kobieta działa mi na nerwy jak chodziła do pierwszej klasy nie było takich problemów,robiła wolniej niż dzieci,ale nie czepiała się tak jak ta
przeczekam ten miesiąc i zobaczymy jak będzie,ale na spotkanie ją zapiszę bo strasznie długo się czeka na spotkanie

Witajcie dziewczyny!!
Ale mam nadrabiania :)
U nas dzień znośny :) Maja spała raz rano i była taka padnięta, że już śpi... Ząbki ją też trochę męczą...
Mi już katar na zatoki schodzi i całe skronie mam obolałe :/

Necia, Aguska nie ma sprawy...jak mam wenę to i nawet poprasować lubię ;)
Miska uważaj na siebie. Ja uważam, że korzystanie z pomocy poradni nie jest złe, w końcu po to są takie poradnie. Z drugiej strony jak piszesz o nauczycielce to ja bym sobie może z nią porozmawiała, bo czasem bywa tak, ze nauczyciel widzac problem często go bagatelizuje a nawet mniej uwagi poświęca dziecku, które tej uwagi potrzebuje więcej niż inne dzieci.
Agnieszka dobrze, że Alan się szybko zaklimatyzował i podoba mu się w nowej szkole !
Aguska na Bartusia chyba ta pogoda wpłynęła, ze spał dzisiaj :) A mały ma jeszcze czas na naukę mówienia... ;)
Młoda oj widzę pomału zaczyna wam sie bunt :) Najważniejsze, że ćwiczenia przynoszą efekty!!
Bietka ale mi dałaś do myślenia....
Kinga a jak synek w zerówce...?
Matra, Kasia co u was...?
Dla całej reszty buziaki, i przepraszam jak kogoś pominęłam!

No i muszę laptopa oddać synkowi :/
Zmieniliśmy operatora tv i się nam dekoder ładuje... Dzisiaj bez dobranocki :)

marta Filip w zerówce okej:) dobrze mu tam co mnie cieszy. Dziś już ćwiczy szlaczki... bo ma książki i ćwiczenia do domu do pracy.

Niedawno wrócliśmy z dworu.Filip się wylatał z koleżanką.. teraż kąpiel i do łóżka :) a ja jeszcze z psem idę nad jezioro...

Miłego wieczoru życzę wam!

marta a jak Jakub sobie radzi? jest dobrze? ty też zadowolona?

Marta oj te nasze dzieciaczki i ich bajki

nie wiem,tak siedzę cały czas i zastanawiam się o tym łożysku,czuję takie szczypanie,kłucie aj czy normalnie nie można przejść ciąży....

Miśka jeszcze trochę i będziesz tulić maluszka w ramionach:) tylko nie denerwuj się tak tą szkołą córci... wiem łatwo mi mówić...ale trzymam kciuki za Twoją córeczkę żeby jeszcze pokazała tej babie&&
Marta.... nie ma co myśleć haha nigdy nie wiadomo co się w życiu przyda:D:D:D
Aguska jeszcze Bartuś się nagada spokojnie:) jeszcze będziesz mieć tego dość hehe...;p

Aguska spokojnie z tym mowiniem.Moj Oli dopiero zaczyna powtarzac slowa,a inne dzieci w jego wieku juz ladnie mowia.ALe z kazdym dniem coraz wiecej i super mu to wychodzi.DO tej pory to bylo tak jak z twoim.
Mloda dzieki za kontakt.Do zobacznenia w piatek.
A my dzisiaj u tesciowej bylismy,Olin w parku sie wyszalal wiec ladnie juz spi.

reklama
Hello!!
Oj zeszło mi już na zatoki... Zaaplikowałam sobie leki i czekam aż ból przejdzie...

Kinga oj coś ta koleżanka podpada...pilnuj syna ;) Bo wiesz wspólne lepienie babek w piaskownicy może do pierwszych miłości doprowadzić ;)
Dziękuję. Jakub sobie świetnie radzi...dzielny jest :) Ja póki co jestem zadowolona <tak>
Miska będzie dobrze, tylko więcej wypoczywaj... Chociaż wiem jak to jest przy dziecku, a tym bardziej przy trójce. Chociaż najwięcej czasu pewnie zajmuje ci opieka nad Agnieszką, bo to jeszcze maleństwo.
Bietka może i masz rację... O której jutro lekcje zaczynasz...bo około 8 będę u was w okolicy ;) Może cię podwieść ?

Do góry