reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Ania współczuje pogody a masz racje dziecku nie da sie wytumaczyć cierpliwości Ci życzę
Bartek tradycyjnie nie śpi zrezygnował już z drzemki w ciągu dnia mam nadzieje że z czasem mu to przejdzie
miłego dnia

reklama
Agnieszka widzialam fotki,zdjecia piekne i te widoki ehhhhh:-)

Aniu dziękuje :)
Dziękuje także za odwiedziny na fb,za piękne komentarze :tak: rozszalałaś się na fb,szalona kobieta ;-)
Cieszę się że zdjęcia przykuwają Twoją uwagę.Urlop zaliczamy naprawdę do udanych.To co tam przeżyliśmy,zobaczyliśmy aż w sercu się ściska z wrażenia :-( Nigdy w życiu nie powiedziałabym że będę wspinać się na największy szczyt w Anglii.Teraz śmiało mogę napisać że BEN NEVIS zaliczony:))))
Buziaki i pozdrawiam Aniu!:)

dziewczyny a wy gdzie???????????
W ogóle coś mało was tu ostatnio zagląda a jak już co to wpadacie na chwileczke
wiem wiem okres szkolny i przedszkolny się zaczął
Bietka jak tam w pracy??????????jak Marylka????????
necia jak chłopcy??????????jak Pawełek sobie radzi w przedszkolu??????????
Pozdrawiam cała reszte i piszcie kobietki

dzisiaj też całe popołudnie Filip na dworze. o 19 wróciliśmy.
młody ogląda Nemo na hbo puścili wiec sie cieszy. Zaraz do łóżka i spać. :)
A ja jeszcze z psem idę pobiegać.

Miłego wieczoru!

Witam dziewczyny.... ja Was podczytuję w wolnej chwili tzn kiedy jem kolację. nie mam czasu skrobać. żyję teraz w jakimś szalonym pędzie. do pracy z pracy chwilę z małą, coś zrobić, wieczorem przygotować się do pracy... masakra:) w pracy raz lepiej raz gorzej. Cwaniaczki z drugiej i trzeciej klasy technikum stwarzają małe problemy. tzn próbują mnie sprawdzań i zadają pytania. dopiero przy jakimś debilnym zawsze się kapnę że robią to specjalnie:( w ogóle uważają że jak na budowie nie pracowałam to g.... wiem;/ ale jakoś muszę sobie z tym poradzić. na razie właśnie to mnie osłabia. bo boję się panicznie że w końcu zapytają o coś czego nie będę wiedzieć ech. w ogóle nie słuchają itd. ale... parę tematów i można będzie ich zacząć pytać, kartkówki itd... te klasy które podpadły nie będą miały lekko. No i koleżanka mi poradziła żeby na sprawdzianie dać im pytania, które oni mi zadawali... no nic. gorzej że teście przyjeżdżają na tydzień!!!!!!!!!! wkurzyłam się. bo oficjalnie jeszcze nawet nie wiem tego od nich tylko od moich rodziców. co oni sobie wyobrażają?? że odwołam niańkę czy jak?? nie dosc że dziecko pierwszy tydzień z niańką dopiero to jeszcze będzie teściowa mieszać. wrr jestem wściekła. powiedziałam P. że w dniach kiedy mam dużo lekcji oni będą wyjeżdżać do moich rodziców. a niańka będzie przychodzić. mam to w nosie. jeszcze mi ich trzeba w tym kociołku. zamiast poczekać aż wszystko się ustabilizuje, unormuje itd . nic rozumu.
Marylka zadowolona z obecnej sytuacji.
Co do tego, że nie zauważamy jedna drugiej... takie jest wrażenie na tym forum i też mam takie odczucia:) chodzi o to chyba że każda pisze o swoich sprawach a już pytań co u drugiej vzy komentowania co poprzednia napisała jest mniej;/
dziewczyny ja zauważam wszystkie! Kindze trzymam kciuki za trzy dni&&
Wszystkim życzę uśmiech na twarzy, żeby odgonił jesienne smutki;)

reklama
Witajcie kochane wieczorkiem
Dzieci mi już śpią, mąż zaczyna oglądać mecz a ja się za moment rozkładam się z prasowaniem bo niezły stos mi się uzbierał :/ A później idę na małe piwko do męża :)
Alergia mnie łapie już na całego... jeszcze trochę i rozłoży mnie na łopatki. Zawsze mam wrzesień przekichany :(

Kinga dokładnie jakoś i mi dobrze się zakupy w Biedronce robi <tak>
Necia dziękuję :*
Agnieszka zdjęcia fajne a jakie widoki...marzenie :)
Aguska Bartuś wykończony po całym dniu,co?
Bietka dasz radę... ;) Mogę oddać ci trochę mojego temperamentu, wtedy wszystkich ich uciszysz hehe

Do mnie jutro przyjeżdża teściowa. Na szczęście z rana więc się w drzwiach miniemy a ta wypije sobie kawę z moją mamą :) hehehe

Do góry