reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
hej laski
Ania depresja?no co ty jesień to jeszcze fajna pora roku gorzej z zima
Kinga to uważaj na filipka bo jeszcze troche i przyjdzie z dziewczyna:-D albo narzeczona:-D fajnie że ma koleżanki to najważniejsze
Miałam coś jeszcze napisać i zapomniałam:zawstydzona/y:
Ja muszę iść później na poczte małego przeciągne

rano wstaje z łóżka i myślę nowy dzien.. i oby tylko był dobry i nie gorszy od poprzedniego.
Filip w przedszkolu od 8. Dostał wczoraj książeczki do ćwiczenia pisania szlaczków itp.. musi już ćwiczyć rączkę aby w szkole łatwiej mu szło z pisaniem literek i cyferek..
Nie wiem co dziś bede robiła, natchnienia nie mam.. do mamy na kawę zajdę może.
Może już by się przydało do pracy ruszyć..rozmyślam :unsure:

Miłego dnia
dziękuję wam.

marta My to najczęściej zakupy w biedronce i teraz w netto.Mamy blisko:) Ja to z mężem jesteśmy poszukiwaczami promocji z gazetek, potem jak idziemy na zkupy idzie nam sprawnie i wiemy już co bierzemy i za ile,dzieki tamu dużo zaoszczędzamy kasy.
Aniu21,Nel,Ania83 całuje :*:*:*
aguska a to jeszcze myślę trochę wody upłynie zanim on do domu przyprowadzi dziewczyne ;)

Witam wieczornie

Kinga ja tez mam takie odczucia jak Ty,pozdrawiam
no to ja się w takim razie do Was dołączam :tak:
Ja ostatnio jestem zakręcona zabiegana i nic mi się nie chce ale czytam Was wszystkie i jestem na bieżąco ale nie miałam sił pisać ! Czasem nie daję już rady ogarnąć tego co się dzieje w moim życiu ale o Mazurskich Mamach myślę i lubię i życzę jak najlepiej :) Pozdrawiam Was mocno

Ja z pracy po cichutku witam się z kawką!!
U nas nie dość że pracy dużo to rozmowy się zaczęły i masa ludzi przechodzi nam przez biuro...

Aaaa alergia wrześniowa mnie złapała... Jak co roku...
Kicham jak bym się czegoś nawciągała...
A do tego nos czerwony... Ale święta niedługo więc może nikogo nie zdziwi widok Rudolfa :S:S:S:S:S

Witajcie!

Witam się z popołudniową kawą!
Alan w szkole więc mam chwilę na laptopa i zajrzałam do was.
Ja chętnie chciałabym być z wami na bieżąco ale niestety nie zawsze można.
Moje życie jest tak zajęte ciekawostkami,pracą,domem itd.że nie na wszystko znajduję zawsze czas lecz staram się do was zaglądać tak często jak się tylko da i odpisywać wszystkim.

Dla zainteresowanych informacja-na fb wstawiłam prawie 30 zdjęć ze Szkocji:)

Pozdrawiam was i życzę miłego dnia!

reklama
Witam

hej laski
Ania depresja?no co ty jesień to jeszcze fajna pora roku gorzej z zima
Aga tu jest taka pogda ze poprostu :wściekła/y: dzieci kolejny dzien siedza w domu Natalia szalu dostaje bo stwierdzila ze wszystko ja nudzi,mowie do niej ze dzis nie pojdziemy puszczac latawca bo pada a ona do mnie wcale nie pada a pada i wieje masakrycznie i wez wytlumacz dziecku
A jesien to ja bardzo lubie :tak:

rano wstaje z łóżka i myślę nowy dzien.. i oby tylko był dobry i nie gorszy od poprzedniego.
Filip w przedszkolu od 8. Dostał wczoraj książeczki do ćwiczenia pisania szlaczków itp.. musi już ćwiczyć rączkę aby w szkole łatwiej mu szło z pisaniem literek i cyferek..
Nie wiem co dziś bede robiła, natchnienia nie mam.. do mamy na kawę zajdę może.
Może już by się przydało do pracy ruszyć..rozmyślam :unsure:
Tez bym poszla w odwiedzinki do Mamy ale troche za daleko :-(

Agnieszka widzialam fotki,zdjecia piekne i te widoki ehhhhh:-)

Milego dnia zycze Wszystkim

Do góry