reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

witam kochane a nie było mnie bo mieliśmy kompa w naprawie
tęskniłam;-)
dziś rozpoczęcie roku życzę wszystkim maluszkom udanego dnia oby im sie szkoła spodobała:-)no i Tobie Bietka obyś trafiła na fajna klase
przeczytałam was tylko po łebkach przyznaje sie
może później dokładniej przeczytam co u was
a tak poza tym u nas dobrze małemu pęknął paznokieć u rączki w połowie obrzydliwie to wyglądało a on nawet nie płakał:szok::oo2: jeszcze sobie specjalnie tak zadzierał żeby mu odpadł !!!!!!! i tylko pokazywał że go troche boli wkońcu już wisiała połowa paznokcia a le ja nie miaam odwagi nawet tego doknąć i podczas zabawy sam odleciał.miał tylko lekko zaczerwieniony i teraz sie goi.nie mam pojecia jak go to mogło nie boleć:baffled:
u nas już jesień
buziaki

reklama
Dzień dobry!!!
Ja od godziny na pełnych obrotach.
Dziś wielkie pakowanie :tak: "niedługo" wyjeżdżamy :-D

Hej !Agnieszko no noc nam dzis minela nieciekawie prrzespalm moze ze 4 godzinki tak kawalkami liczac,mala wczoraj wieczor znow niespokojna i plakala i marudzila ,jeszcze chyba trzeba poczekac na efekty tego beznabialowego zycia chyba,wykapalismy ja o 19 o 20 zasnela ale zaraz pobudka o 21 dalam cyca ,potem 23:30 i tak sie bawila do prawie 2 potem wstala kolo 4 i dopiero kolo 7 przysnela polozylam misia kolo niej a ja siup i i kawe robic se mam nadzieje ze troche pospi bo marniutka ta noc dzisiejsza bo tak to ladnie spi ,zasypia zawsze miedze 20 a 22 i pobudka czasem kolo 2 a czasem az o 4 albo 5 a potem sobie dosypiamy po trochu albo bawimy sie bo z ranca chetna do gugania ze mna i usmieszkow ,i wez sie gniewj na taka bezbronna istotke ,nie ma szans ten usmiech wynagradza wszystko:)pozdrawiam wszystkie dziewczyny sorki ze tak ogolnikowo ale mala wlasnie sie odzywa:)paaaMarta ja mam mala corcie a gdzie zapraszasz bo niedoczytalam he he
Teśka a wiesz że czytając to co napisałaś myślałam o moim Alanie jak był mały.
Miałam dokładnie to sam,nawet godzinowo się prawie zgadza i z tego co pamiętam minęło wszystko po ukończeniu około 3go miesiąca.
Bądź dzielna :)

witam kochane a nie było mnie bo mieliśmy kompa w naprawie
tęskniłam;-)
dziś rozpoczęcie roku życzę wszystkim maluszkom udanego dnia oby im sie szkoła spodobała:-)no i Tobie Bietka obyś trafiła na fajna klase
przeczytałam was tylko po łebkach przyznaje sie
może później dokładniej przeczytam co u was
a tak poza tym u nas dobrze małemu pęknął paznokieć u rączki w połowie obrzydliwie to wyglądało a on nawet nie płakał:szok::oo2: jeszcze sobie specjalnie tak zadzierał żeby mu odpadł !!!!!!! i tylko pokazywał że go troche boli wkońcu już wisiała połowa paznokcia a le ja nie miaam odwagi nawet tego doknąć i podczas zabawy sam odleciał.miał tylko lekko zaczerwieniony i teraz sie goi.nie mam pojecia jak go to mogło nie boleć:baffled:
u nas już jesień
buziaki

Aguśka jesteś...:)
Jesień powiadasz...u mnie też jesiennie.
Dziś wyjątkowo jest słońce.
Historia z paznokciem koszmarna,dobrze że już wszystko ok:)

Pozdrawiam was:)

Aguska dzielnego masz synka!!!! naprawdę:-) jestem pełna podziwu hehe
u nas też jesiennie... deszcz....
dzisiaj mój debiut:)) trzymać dziewczyny kciuki... żebym po prostu dała radę sprostać temu wyzwaniu:))
Marylka z niańką zostaje zadowolona....
teraz wrócili moi bracia z wakacji, bo w roku szkolnym mieszkają ze mną, i mała szczęśliwa bardzo:)

Witajcie:) My już po rozpoczęciu roku szkolnego może pół godziny to trwało:) Mój maluch(dosłownie maluch bo jeden z niższych ale co się dziwić jak w zerówce większość to 6 latki) zestresowany był i całe rozpoczęcie na baczność stał:)
Bietka trzymam kciuki za Ciebie & ale pewnie będą nie potrzebne bo sobie doskonale poradzisz:tak:
Agnieszka gdzie te zdjęcia ja na fb nie widzę :no:
Aguśka dzielny Twój synek buziaki dla Niego :tak:
Teśka biedulko oby szybko minęły te dni i malutka ładnie przesypiała nocki i by wszystko było w porządku ! Ja polecam jeszcze takie kropelki na kolkę i nie tylko Sab się nazywają ja osobiście dawałam i Pawłowi i Adasiowi dawały ulgę
Kinga buziaki wielkie dla Twojego zerówkowicza:-)
Pozdrawiam wszystkie mamusie:)))

Agnieszka gdzie te zdjęcia ja na fb nie widzę :no:
necia jeszcze nie wstawiłam.
Teraz za bardzo nie mam czasu bo niedługo do pracy muszę iść a po pracy ruszamy w góry.
Lecz jak wrócę z urlopiku to wstawię fotkę fryzurki łącznie ze zdjęciami z wycieczki:)

Uciekam już bo czas goni.
3majcie się!baj

My już po rozpoczęciu roku szkolnego może pół godziny to trwało:) Mój maluch(dosłownie maluch bo jeden z niższych ale co się dziwić jak w zerówce większość to 6 latki) zestresowany był i całe rozpoczęcie na baczność stał:)
Necia u nas też szybko... 30min i koniec było. Jutro pierwszy dzień tak naprawdę śmiga na 8 :) Filip chodzi do grupy 5 latków(kangurki) :happy: fajna grupka dzieci. Ale jest też mieszana grupa a w sumie to dwie 5-6latki razem i tam to jest kocioł :huh:dzieciaki jedne wieksze drugie mniejsze wystraszone.. dziwnie zrobili.. Ciesze się że Filip bedzie miał tak,a nie inaczej. Tamte dzieciaki pomieszane bo chodzą tylko na 4-5h i nie mają posiłków w przedszkolu tylko we własnym zakresie. Może dlatego tak ich połączyli.
Pierwszy raz w tym przedszkolu jesteśmy wiec dopiero się zapoznaję z tym wszystkim. Ale różnica jest w ilości dzieci bo wiadomo że w prywatnym przedszkolu była mała gromadka dzieci a tu jest ich bardzo dużo i wiele grup:)
Oby się mi nie spłoszył hehehe
Powodzenia dla syneczka!!!! ;))

reklama
Witajcie dziewczyny...
I pozdrawiam...

Ja dzisiaj mam humorek rewelacyjny :)
Może którejś brakuje optymizmu? To się podzielę :D

Pozdrawiam :)

Do góry