reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie!!
Ja dzisiaj na spokojnie usiadłam do laptopa.
Dzieci mi śpią... Jak miło :)
W pracy też spokój... Koleżanka wróciła, to na swoim stanowisku wręcz czasem się nudzę hehe

Dzisiaj po przedszkolu odebrałam dwójkę łobuziaków <czyt Jakuba i jego najlepszego przyjaciela Tomka> Znają się od maleńkiego więc razem są w swoim żywiole.. Koleżanka przyjechała po małego to jeszcze kawkę szybko wypiłyśmy... i tak popołudnie zleciało :)

Jutro już czwartek... 1 września...
Wszystkim maluszkom wędrującym jutro do szkoły/przedszkola życzę powodzenia i wytrwałości ;)

Bietka jutro, co? No chyba, ze padniesz po pierwszym dniu w pracy ;)
Aga gdzie obiecana fryzurka?

Jest tu ktoś wieczorkiem?

reklama
Ja jestem :)
Mój Bąbelek zasypia sam w swoim pokoju- zobaczymy co z tego będzie. Mój m mówi że już mu tak zasnął jak ja w pracy byłam. A dziś w dzień sobie pozwolił na spanko bo od 15 do 18.30 spał.
Fajnie że w pracy już luźniej.
I pewnie z wrześniem przyjdzie jesień dziś już zimno rano było- a niby słoneczko i pięknie miało być.

Mloda i jak mały? Zasnął? My od maleńkiego kładliśmy maluchy u siebie i tak zasypiały i zasypiają :)
Oj tak już pomału jesień będzie, chociaż weekend ładny zapowiadają :)

Hej

Kinga gratuluje pracy,zdradz na priv co to za praca

Ja padam dzis od 7 na nogach i na pelnych obrotach caly dzien J ma dzis wolne i jutro tez wiec troche czasu spedzimy rodzinnie co mnie bardzo cieszy.
Dzisz Lenka bylismy na szczepieniu, wazy 6690g
Uciekam bo jutro tez czeka mnie ciezki dzien
Przedszkolakom i szkolniakom zycze powodzenia a dla rodzicow wytrwalosci

Milego wieczorku

Witam po północy :) Kinga mój też jutro o 9 rozpoczęcie roku a w piątek już rusza do szkoły.
Trochę się stresuję ale jakoś to będzie :)
Mloda brawa dla synusia za samodzielne zaśnięcie :tak: i jak rehabilitacja metodą vojty jak mały to znosi?
Pozdrawiam wszystkie mamusie Kinga,Mloda,Teśka,Marta28,Marta03,Bietka,Aniaa, Miska,Aguśka,Agnieszka,Kasia,:-) mam nadzieję że nikogo nie ominęłam a jak ominęłam to przepraszam i pozdrawiam:tak:

hej
Aga gdzie obiecana fryzurka?
marta03 niestety na bb na ogólny nie wstawię :no2:wybacz ale nie chcę aby niepowołana tu osoba także to widziała grrr:oo2:
Na fb wstawię także jakby co zaglądaj tam...:tak:
Fajnie że w końcu masz czas na bb i chwilę wolnego dla siebie.
Buziaki dla dzieci :-)

necia35 trzymam kciuki za synka i za pierwszy dzień w przedszkolu :tak: będzie dobrze tylko spokojnie do tego podchodź :tak:
Dziękuje za pozdrowienia!

Aniu udanego rodzinnego dnia życzę :tak:
Lenka duża dziewczynka już ;-)

mloda brawa dla synka i samodzielne zaśniecie w pokoju :-)
Powodzenia w ćwiczeniach.3mam kciuki!

Bietka a co u Ciebie?jak Marylka?

Miśka jak się czujesz?wszystko u Ciebie ok?

Teśka i jak minęła kolejna noc?mała lepiej śpi czy nadal marudzi i się biedactwo męczy?

Aguśka a Ciebie dawno tu nie było?gdzie jesteś.Zaglądaj do nas bo brakuje tu mi Ciebie :tak:

Kasia,Marta28 pozdrawiam was :-)

ufff ogarnęłam wszystkich :-D
teraz uciekam pod prysznic i do łóżka.DOBRANOC!

reklama
Hej !Agnieszko no noc nam dzis minela nieciekawie prrzespalm moze ze 4 godzinki tak kawalkami liczac,mala wczoraj wieczor znow niespokojna i plakala i marudzila ,jeszcze chyba trzeba poczekac na efekty tego beznabialowego zycia chyba,wykapalismy ja o 19 o 20 zasnela ale zaraz pobudka o 21 dalam cyca ,potem 23:30 i tak sie bawila do prawie 2 potem wstala kolo 4 i dopiero kolo 7 przysnela polozylam misia kolo niej a ja siup i i kawe robic se mam nadzieje ze troche pospi bo marniutka ta noc dzisiejsza bo tak to ladnie spi ,zasypia zawsze miedze 20 a 22 i pobudka czasem kolo 2 a czasem az o 4 albo 5 a potem sobie dosypiamy po trochu albo bawimy sie bo z ranca chetna do gugania ze mna i usmieszkow ,i wez sie gniewj na taka bezbronna istotke ,nie ma szans ten usmiech wynagradza wszystko:)pozdrawiam wszystkie dziewczyny sorki ze tak ogolnikowo ale mala wlasnie sie odzywa:)paaaMarta ja mam mala corcie a gdzie zapraszasz bo niedoczytalam he he

Do góry