reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Teska a skąd ty jesteś? Pewnie pisałaś...tylko nie pamiętam :)

Majcia już po pierwszej drzemce. Zaraz jeszcze dzieci jogurciki zjedzą i idziemy na spacerek i na małe zakupki. Rybkę zrobię na obiadek...tylko mam wszystko oprócz ryby :) Muszę iść kupić hehe
A później mąż do pracy a ja z maluchami wybywam do szwagierki. Niedługo zaczynają budowę i mają małe porządki na działce, więc dzieci się wybiegają a dziewczyny wypiją kawkę na świeżym powietrzu :)

Aaa chciałam sie pochwalić.
Maja od jakiegoś czasu jest sadzana na nocnik... I co prawda nie woła :) Ale prawie za każdym razem posadzona od razu robi siusiu. Klaska sobie i tańczy jak gra muzyczka :) Może szybciutko zacznie łapaś, ze trzeba wołać "AA". Jakubek jak miał 18 miesięcy już bez pampka latał :)

reklama
Witam

Marta powodzenia w nocnikowaniu,u nas poszlo bezproblemowo z Nacia nawet juz na noc jej nie ubieram pampka,zobaczymy jak z Lenka pojdzie ale to wszystko przede mna
Szybko wstaja Twoje dzieci moje spia do 9 :tak:

Kingaco tam u Ciebie?

My po obiadku,J w pracy na popoludnie i jeszcze jutro jedzie,Lena spi,Nacia tanczy a ja ide ogarnac mieszkanko

Milego weekendu zycze

Teśka to kawałek drogi od nas ;)
Ania u nas z Jakubkiem tak jak pisałam miał 1,5 roku jak był w dzień bez pampersa. Jak miał 1rok i 8 miesięcy już na noc nie miał zakładanego.

My czekamy aż nasza gwiazda wstanie i ruszamy na kawusię :)
A mam takiego lenia, że przysnęłam... Jakubek mnie obudził, bo chęci na lody miał :)

Ale tu weekendowa cisza...
U nas wczoraj dzień udany. Wieczorem mieliśmy gości :)

JA już sama z Mają siedzę, bo mąż obiecał Jakubkowi, ze pojadą łowić rybki... Więc wybyli już z rana. Jakubek wziął krzesełko, tatuś aparat... Zobaczymy jakie łowy przyniosą heh Myślę, ze nie będą dłużej niż 2 godzinki... Ale za to jaką radość mój synek miał :)

Helol!!!Marto a ty skad jestes w takimrazie ?dla synka napewno z tata pojechac na ryby to jest spora atrakcja:)mozecie z coreczka babski dzien urzadzic,a to szybko synek wyrosl z pampersow oby nam szybko tesz poszlo przyuczanie ale to dopiero za jakis czas :)dzisiaj jedziemy do ksiedza ustalic szczegoly chrzcin ,Nadia bardzo lubi wycieczki autem nawet bardziej niz wozkiem ,a chrzciny jak juz pisalam na 8 pazdziernika razem z naszym slubem ,troche stres juz zzera ale w sumie nie ma czego ,musze jeszcze se kiecke ladna kupic ,no i jeszcze obraczki,juz niemoge sie doczekac :)wszystkie dziewcaeta i dzieciaczki serdecznie pozdrawiam i zycze udanej niedzieli:)

Teśka my jesteśmy z Iławy.
Oj tak babski dzień... Niedługo chłopcy wrócą a popołudniu niestety mąż do pracy musi jechać :/
To niedługo macie podwójną imprezę :)

Moja Gwiazda cuduje... Wyciąga kołderkę z łóżeczka tacha do d.pokoju i na podłodze "aaaaaaaa" robi :)

witam niedzielnie

u nas awaria pralki i musimy nosić pranie do mojej mamy,strasznie nie chce mi się tam chodzić,ale pranie trzeba zrobić,jutro znowu spacer czeka,bo wnioski muszę pobrać na rodzinne,
czwartek miałam okropny że ciśnienie mi bardzo do góry podskoczyło,wszystko się nie tak toczy jak powinno,wiecznie coś nie tak się układa
wczoraj jeszcze buty do szkoły na zmianę i na wf trzeba było kupić,zaczną się znowu wydatki

Miska nie zazdroszczę awarii pralki. Mi ostatnio kapała woda na silnik i korki wyrzucało :/ Ale mąż sobie poradził na szczęście. Głowa do góry napewno jeszcze chwila i zacznie się wszystko okładać. Chociaż wiem, ze jak sypie się jedno zaraz za nim następne :/ Co do wydatków fakt, wyprawki tną rodziców po kieszeniach :/

reklama
ona jest jeszcze na gwarancji,zgłaszałam już ją 2 razy,ostatnim razem facet zażyczył sobie 120 zł za to że przyjechał na darmo,co lepsze nie wystawił żadnego rachunku,więc za co miałam mu płacić za piękne oczy,pralka od nowości szwankuje,ale fachowiec stwierdził że ona jest nowa i sie dotrze no to się dotarła tak że ostatnio nie skończyła prać bo piana wyleciała spod niej,złożyłam reklamację do sklepu zobaczymy jaka będzie odpowiedź

Do góry