reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hej
dziś też tak zasnął :) Tylko tata Go musiał położyć :)
Necia- z ćwiczeniami Vojtą to jest tak że chyba wszystkie dzieci płaczą mój niesety wyjątkiem nie jest ale jak tzreba to trzeba, powiedzieli nam że góra 2 miesiące i wyrównamy:)
I oby tak było
Jak masz zerówkowicza to ciut odpoczniesz w domku tylko z Adasiem.

Bietka- i jak po pierwszym dniu?

reklama
Dziękuję Kochane za słowa wsparcia i pamięć:)
szczerze myślałam chyba że będzie lepiej. ale ogólnie dobrze się czułam po drugiej stronie hehe
jednego mam ancymona w klasie, cwaniaczka co spadł i chodzi drugi rok do pierwszej klasy. cwaniaczek i w ogóle... jakoś czuję że mogą być z nim problemy...
no ale nic. zobaczymy jutro jak to b ędzie:) niby mam wyjazd integracyjny zorganizować dla klasy ale jakoś nie mam pomysłu... przecież oni mi się zaraz pochlają:/ dzisiaj słyszałam już się umawiali na wino...

dziewczyny zapisuję się dwa razy w tyg na basen na naukę pływania:)) dokupiłam okularki , czepek, i od poniedziałku ruszam:)) może troszkę schudnę? stresy, więcej ruchu;)

Młoda biedne te maluszki płaczące:( ale to dla ich dobra... więc co zrobić.
Marta to daj mi trochę optymizmu... na dzień jutrzejszy...

Bietka aaaa oczywiście, że ci optymizmem sypnę ;)
Co do wyjazdu integracyjnego, odezwij się na gg do mnie ;)
Tak myślę o basenie...może i ja bym wyskoczyła z tobą popływać...tylko musiałabym się zgrać z mężem z pilnowaniem dzieci ;)

EDIT:
Widzę cisza na forum...
Więc idę się położyć. Może uda mi się trochę książki poczytać :)

Spokojnej nocki !! I udanego piątku !!

Ostatnia edycja:
hej laseczki
bietka zawsze w klasie trafi sie ten jeden urwis ale dasz sobie rade;-)wierzę w ciebie;-)
a co u reszty dziewczyn?jak wasze maluchy w przedszkolu ?a jak wy sobie radzicie z rozłaką?
Bartuś szaleje jak zwykle ładna pogoda sie robi więc napewno na dwórek pójdziemy w sumie to już na troche bylismy bo po zakupy sobie wyszliśmy

Witajcie

No i mamy weekend :)
Cieszę się pomimo, ze dwa dni będę sama z maluchami :baffled: Tylko poranki będziemy mieli rodzinne :)
Ja mam w planie leniuchować cały weekend...ewentualnie na jakąś kawkę się gdzieś umówić :)

Mloda przemęczycie się te dwa miesiące. Ciężko patrzeć jak maluszek płacze...ale to dla jego dobra więc warto.
Bietka i jak oferta? Spodobała się?

Marta oferta podobała się... bardzo:) ciekawe czy dyrekcja wyrazi zgodę. no i powiedziałam im że najpierw muszą być grzeczni przez tydzień, dwa...bo dzisiaj już narozrabiali i od rana w pokoju słyszałam o mojej klasie... a powiedz mi ile gdzieś kulek by trzeba było na osobę żeby zabawa była przednia? bo ja nie grałam nigdy:)

Bietka to zależy jak "narwana" grupa przychodzi... Ja bym wzięła 400...zawsze możesz dokupić w trakcie, bo instruktor napewno zapasy ma przygotowane ;)

Idę się kąpać... Mąż w domu więc wyleżę się w wannie :D

Witam się z rana...
Jakaś masakra...wolna sobota a mnie dzieci z łóżka wygnały już o 6 :szok:
Czekam jak Maja pójdzie na drzemkę Jakubkowi włączę laptopa a sama chyba się kimnę, bo nie dam rady he he he

Dziewczyny któraś jest dzisiaj chętna na kawkę?
Bo ja praktycznie cały dzień sama jestem :/

reklama
Marto ja sie zglaszam na kawke i zycze powodzenia w nauczaniu mlodziezy ,dasz rade:) ,przeboje nocne i wieczorne ciag dalszy wiecie caly dzien grzeczna i wogole ale przychodzi godzina 18 po 18 i zaczyna sie jazda ,wczoraj godzinke sie meczyla ,a dzis w nocy budzila sie 3 razyale tylko na jedzonko i pelny pampers wrazliwiec z niej maly tylko poczuje ze mokro od razu ryk na calego wiec od razu spioszki w dol a dopiero potem cyc:)no i znowu koniec pisania mialam wiecej napisac ale Nadia sie buudzi ,w takimrazie zycze kazdej z osobna udanego dnia ,potemzajrze jeszcze pa

Do góry