reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam

My wczoraj na imprezece urodzinowej bylismy wrocili kolo 22 normalnie padlam nawet nie wiem kiedy zasnelam byla taka zmeczona

Aga fajnie ze zlot sie udal ja bylam na zlocie tutaj w Irlandii na poczatku lipca fajnie tez bylo tak rodzinnie :)

Marta Ty wysylalas mi zaproszenie na fb?jakas Marta mi wyslala ale zadnej wiadomosci nie napisala :)wiec odrzucilam jesli to Ty to sorki:)
a co do sukienki bo tez w tym roku szlismy na wesele tez mialam problem ale po dlugim szikaniu znalazlam :)Powodzenia w szukaniu :)

Necia fajnie ze wypad sie udal

Uciekam robic obiad
Milego dnia

reklama
Aniu takie zloty na obczyźnie są super :)Można poznać dużo fajnych i ciekawych osób.
Fajnie że impreza udana :tak:

miśka mam nadzieję że ból Ci szybko minie :tak:

Dziś patrzę w kalendarz i doszło do mnie to ze mój "mały" synek dokładnie za tydzień rusza do pierwszej klasy :szok:
A poza tym dziś Alan dopytywał się mnie kiedy ma urodziny i zażyczył sobie urodzinowych gości :szok: skubaniec mały :-D i nie ukrywam że dało mi to do myślenia.Muszę pomału myśleć nad piątymi urodzinami syna :rolleyes2:
Poza tym u mnie za oknem kropi aaa Ja do pracy muszę niedługo wychodzić grrr:-/

Miłego popołudniowego poniedziałku życzę wam!
hej

miśka życzę Ci oby głowa przestała boleć
Agnieszka no to musisz zacząć myśleć o urodzinkach:-D a u nas ok m już w domu to pewnie na spacer sie wybierzemy bo pogoda dopisuje
pozdrawiam

Witajcie dziewczyny...
JA dzisiaj zalatana :) Po pracy skoczyłam po Jakubka, potem tylko na chwilkę do domku i pojechaliśmy do znajomych na kawkę :)
Po powrocie tylko kolacyjka, kąpiel i spanko :)
Ja też już wykąpana. Z mężem zrobiliśmy sobie meksykańską kolację...jeszcze mnie pali, a mąż uwielbia takie ostre...brrrrr

Agnieszko zdróweczka życzę! Co do urodzinek to myśl mama...u nas w tym roku było 9 dzieci (plus mamusie) :)
Miska i jak ci już lepiej?
Ania tak tak, to ja ci wysłałam zaproszenie ;)
Bietka a wy zamiast w piasku do nas na kawkę byście zaszły !!

witam

głowa bolała cały weekend dzisiaj jest lepiej,może jakiś mały spacer,bo dziecko w domu siedzi

ale leniuszka mam okropnego że nic mi się nie chce

hEJ DZIEWCZYNY ! A JA IDE DZIS DO LEKARZA,BO OD PARU DNI MALA WIECZORAMI STRASZNIE PLACZE MA TWARDY BRZUSZEK MECZY SIE PRZY GAZACH I JUZ OD PARU DNI NIEMOZE ZROBIC KUPY ,WIEM ZE TO MOZE I KOLKA JEST I Z TA KUPA BIEDNA SIE MECZY TO CHCE ZEBY JEJ ULZYLO BO BIEDNA PLACZE W NIEBO GLOSY I NA NIC USPOKAJANIE MOZE COS LEKARZ PRZEPISZE ,MAMY BOBOTIC ALE NIE DZIALLA NIESTETYsorki ze duzy litery z pospiechu wcisnal mi sie caps lock:0

Teśka powodzenia u lekarza.Mam nadzieję ze coś zaradzi ta ten płacz i brzuszek:)
marta03 9 dzieciaczków + mamusie ojejjjj sporo!Ja na pewno zrobię troszkę mniejszą imprezę:)
miśka dobrze że głowa już nie boli.Wybierz się na świeże powietrze.Świerze powietrze dobrze Ci zrobi:)
aguśka spacer udany?:)

Miłego życzę...:)
Pozdrawiam was!

hEJ DZIEWCZYNY ! A JA IDE DZIS DO LEKARZA,BO OD PARU DNI MALA WIECZORAMI STRASZNIE PLACZE MA TWARDY BRZUSZEK MECZY SIE PRZY GAZACH I JUZ OD PARU DNI NIEMOZE ZROBIC KUPY ,WIEM ZE TO MOZE I KOLKA JEST I Z TA KUPA BIEDNA SIE MECZY TO CHCE ZEBY JEJ ULZYLO BO BIEDNA PLACZE W NIEBO GLOSY I NA NIC USPOKAJANIE MOZE COS LEKARZ PRZEPISZE ,MAMY BOBOTIC ALE NIE DZIALLA NIESTETYsorki ze duzy litery z pospiechu wcisnal mi sie caps lock:0

oj biedulka
to kup Espumisan kropelki mojej pomagały,kładź często małą na brzuszku,ja kładłam ją sobie na ręku i swoją masowałam brzuszek,mozesz też przyciskać kolanka do brzuszka jak mała leży na pleckach

witam

teśka daj znać jak z maleńką... biedactwo sie meczy. Pamietam ze Fiol też miał problemy duże z kolką, płakał mi dużo a ja razem z nim czasami...cieżko bywało.

U nas pracowity okres teraz bedzie... w tygodniu przemeblowanie w pokoju. Bede miała bajzel. Nowe meble mają być już pod koniec tygodnia wiec na weekend może uda się złożyć nowe. Filip do zerówki w czwartek... ciesze się że będzie miał tak blisko, dosłownie pare kroków mamy :)))
No i do pracy mam nadzieje że pójdę już w połowie września albo od początku października. Praca czeka na mnie:) wiec spokojnie do tego tematu podchodzę.

Filipowi musze jeszcze tylko kapce kupić do przedszkola i wsio juz ma gotowe.

MIŁEGO........ ...

reklama
Marta dzięki, ale jak wpaść do Ciebie na kawkę jak zabiegana jesteś:)
Kinga a gdzie do pracy idziesz?:)
Teska ja myślę że to nie kolka, bo malutka już ma ponad miesiąc i dopiero teraz ma problemy....? może chwilowy problem:) mam nadzieję że lekarz poradzi.

Do góry