reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie!!

Ja już sama nie wiem co z tą pogodą :/ Wczoraj upał nie do wytrzymania...dzisiaj za ciepło nie jest :/

My dzisiaj po obiadku mamy gości. Przychodzą znajomi i pewnie wyjedziemy razem gdzieś za miasto... Mieliśmy w planie jezioro (Krupówki - jak ktoś jest z Iławy to pewnie się orientuje) bo tam idealne warunki są dla dzieci i na grilla... Ale zobaczymy jak to będzie. Najwyżej maluchy wykąpią się w zimnej wodzie hehe Tym bardziej, ze znajomi mają synka w Jakubka wieku i razem szaleją :)

Ostatnio narobiłyście mi smaka na gyrosa...więc dzisiaj oprócz zupki i ja robię to danie :)

Aga chciałam powiedzieć, że super takie spotkanie, tym bardziej jak jesteś na "obczyźnie" ;)

Miłej niedzieli dziewczyny!!!
<oooo jakby słonko wychodziło, może się rozpogodzi :) >

EDIT:
Chłopcy poszli na rower... Gwiazda moja śpi...
Uwielbiam te chwile relaksu :D

Ostatnia edycja:
Marta nie mam pojęcia co to za jezioro ale chętnie się dowiem:)

to co mała miała to chyba wirus. Ja wczoraj cały dzień plackiem. wymioty biegunka. dzisiaj kompletnie bez sił. Na dodatek P. coś się wbiło do oka, w iławie mu nie pomogą, dopiero jutro, żaden okulista prywatny też nie odbiera. musi jechać do olsztyna. chyba zawiezie go mój tata.
dobrze, że mam niańkę. Poprosiłam ją żeby przyszła i wzięła małą na dwór bo ja kompletnie nie mam siły.
później nadrobię co u Was i poodpisuję na posty

Bietka dużo zdrówka dla was... A z okiem męża nie dobrze... szybciutko do tego okulisty niech jedzie.. .Szkoda, że w Iławie nie ma żadnego, który by go przyjął w niedzielę :/
A Krupówka, to pole namiotowe, plaża <Ale fajna bo w większości trawka jest>, dwa pomosty...sprzęty do wypożyczenia... To jest jeszcze Jeziorak :) Jak jedzie się od Iławy to kawałek za Siemianami jeszcze. Jest tam bardzo fajnie, bo i w cieniu można usiąść, przeważnie jest trochę ludzi i większość z nich roi grilla, puszcza muzykę :) Bardzo fajne miejsce :)

Witam się i ja:) Wczoraj mieliśmy intensywny dzień najpierw byłam z Pawełkiem na dniu adaptacyjnym w zerówce:) oj mało chłopaków będzie na razie naliczyłam z moim 6 :) A potem myk nad morze było super dzieciaczki szczęśliwe Adaś zafascynowany piaseczkiem a potem zwiewał mi ciągle nad brzeg:) a Pawełek non stop by się w morzu pluskał:) i to tak po krótce co u nasz:)
Marta 03 witaj po dłuższej przerwie pracusiu:)
Teśka cudowna ta Twoja kruszynka uwielbiam patrzeć na takie maleństwa buzia sama mi się uśmiecha :tak:
Bietka chwal się swoją niunią chwal zresztą jak tu się nie chwalić swoim skarbem :)
Aguśka niezły jest Twój synek:) mój też się wspina ale jeszcze jakby nie ja to by nieraz już spadł
Kinguś a Ty to ostatnio ciągle na imprezce :) ja też tak chcę:tak:
Agnieszka czekamy na nową fryzurę:)
Mloda, Marta28,Kasia gdzie Wy mamusie ?
Pozdrawiam wszystkie niedzielnie:)

Necia- w pracy- jeszcze jutro na 15 i 2 dni wolnego :)
A we wtorek wybieram się na Smerfy na 20 masz może ochotę się wyrwać na chwile z domku to zapraszam ze mną :)
A policzyłam w końcu ząbki małego - ma już 15 jeszcze jeden i chwil przerwy będzie

Witajcie wieczorkiem...
My jednak zostaliśmy w domku. Znajomi wyszli przed 20...dzieci już śpią...
A jutro znów do obowiązków...

Necia fajnie, że wypad nad morze się udał!!
Aga już wolniejszy wieczorek masz?
Młoda oby jutrzejszy dzień ci szybko minął...i potem wolne :)

Ja się cieszę, bo jutro już koleżanka wraca i będę miała połowę mniej obowiązków <chyba będę się nudziła :) >
A swoją drogą, za dwa tygodnie jedziemy na wesele...a ja jeszcze sukienki nie mam :/

Aga już wolniejszy wieczorek masz?

A swoją drogą, za dwa tygodnie jedziemy na wesele...a ja jeszcze sukienki nie mam :/

Tak Ja już wolniejszy wieczór mam ale nie wiem czy filmu z mężem nie obejrzę :blink:
A co do sukienki to idź Marta tam gdzie mi poleciłaś i pewnie coś wybierzesz:)

Dziś głowa mi pęka,nawet paracetamol nie pomaga:-/

reklama
Do góry