reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Necia super że spędziliście miło dzień:)
Młoda gratki dla synka za prawie pełne uzębienie:)
Marta na pewno znajdziesz coś wystrzałowego:)

reklama
witam was

zapraszam na chrupiące gofry z malinkami:) dziś robię na śniadanie! w końcu kupiłam porządną gofrownicę.

Miłego dnia wam życzę!

marta03 udanego zakupu sukienki!!
necia fajnie że zadowolona jestes z pobytu nad morzem:) MY w przyszłym roku ruszymy koniec lipca jakoś.. i do zoo Oliwskiego z młodym się wybierzemy again :tak:

W zeszłym tygodniu byłam z Filipem w Cyrku... podobało mu się chociaż obawiałam się że prędzej się mi wynudzi ale było ok:) cyrk nie duży ale dzieciaki były zachwycone zwłaszcza zwierzakami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam kochane:-)
marta udanych zakupów
młoda gratuluje 15 ząbków:-)
kinga to ja chętnie na gofra wpadne;-) bo uwielbiam:-D

jakoś sie pochmurno zrobiło mam nadzieje że padać nie będzie dziś chyba wybiore sie do mojej koleżanki i jej córci ale jeszcze zobaczę co z tą pogoda
miłego dnia

witam dziewczynki

ja zaczynam dzień z bólem głowy,wczoraj mnie cały dzień męczyło,aż musiałam ratować się tabletka dzisiaj zapowiada się to samo :-(

Agnieszka dużo zdrówka życzę

Teśka termin mam na 7 marzec

Kinga gofry mniam pychotka

Młoda gratulacje ząbków

Marta na pewno znajdziesz coś ciekawego

necia fajnie że wypad się udał

o rany marnie się czuję,znowu zero funkcjonowania,oszaleję normalnie

reklama
miśka może to przeziębienie?
mnie też coś wzięło ehhh
zdrówka życzę!

raczej nie mam takie migrenowe bóle,w ciąży ciężej bo nie bardzo chcę łykać leki,tak wzięłabym tabletkę i z głowy
to wszystko ta pogoda daje się nam we znaki,codziennie inna pogoda,wczoraj wiało i zimno dzisiaj słońce świeci

Do góry