reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

marta03 nowa fryzura będzie na początku przyszłego tygodnia a fotka pewnie pojawi się na fb:)
Fajnie ze się odezwałaś!
Bardzo dobrze że mąż zazdrosny i fakt to miłej jest.
Buziaki dla dzieci:)
...a co do Bożego Narodzenia...Ja też uwielbiam ten klimat :tak:

Teśka malutka śliczna i jak szybko rośnie:)

Pozdrawiam was!

reklama
Witajcie !!!

Zapraszam na poranną kawkę

kawa-zbozowa.jpg

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam się i ja z kawka
marta miło że wróciłaś:-)
teśka śliczna masz kruszynka:-)
Kinga tak seks to tylko przyjemność:-p
Bietka no to Marylka zdolniacha i się nią chwal bo macie czym;-)
a co do mojego syncia to mimo że narazie zbyt wiele nie mówi to widzę jaki mądrala będzie:-D
bartuś niczego się nie boi i fizycznie to czasem mnie zadziwia bo włazi złazi na wszystko i im wyżej tym lepiej i co najważniejsze nie spada:-)
u nas piękna pogoda więc życzę miłego dnia

witam sie i ja z kawą

Teśka malutka jest śliczna,ja już się nie mogę doczekać kiedy będę tulić maluszka

Marta witam :-)oby było spokojniejsze niż nasza Aga bo naprawdę ciężko miałam,ale człowiek da radę

ja też uwielbiam Boże Narodzenie ten klimat rodzinny te dekoracje zapachy super:-)

aguska oj te sprytne dzieci są wszędzie,nasza ma etap teraz wchodzenia wszędzie gdzie nie wolno,a jak była malutka też wiecznie wszędzie zagłądała

hej ,dzieki kochne w imieniu corci za mile slowa i komplementy,marto kawusia pycha byla,kingo u nasv tak samo z pogoda sirpien rekompensuje deszczowy lipiec,misia a na kiedy termin masz?agnieszko tez jestem ciekawatwojej nowej fryzury chociaz poprzedniej niewidzialam ach ta kobiecaciekawosc...necia kinga zaginiona kasiaalex obie marty ,bietka ania aguska,agnieszkai reszte dziwczyn serdecznie pozdrwiam i zycze udanego wekendu

Witam

Kinga dobrze ze tak myslisz:-)ja Ci powiem ze nie wszyscy tak mysla moja kolezanka tak nie myslala

Tez lubie klimat Swiat ale tutaj jakos za szybko stroja swiatecznie juz pod koniec padziernika mozna sobie zrobic zdjecie z Mikolajem itp
Agnieszka u Ciebie tez pewnie tak jest co nie?

Milego dnia zycze

Teśka dziękuje za pozdrowienia i pozdrawiam Cię również:)
Aniu tak u nas już pod koniec września wystawy świąteczne będą robić :tak:
Trochę szybko jak dla mnie ale fajnie bo klimat robi się cudowny!

Ja dziś ruszam na spotkanie dziewczyn z bb z Leicester,duża impreza się szykuje :-D

reklama
Do góry