reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

cześć dziewczyny
miśka będzie dobrze;-)odpoczywaj o ile to możliwe przy takiej gromadce;-)
teśka fakt malutka dużo ci nie przybrała ale przybrała i to najważniejsze:-) a z tym układaniem to prawie każde dziecko lubi jedna strone bardziej od drugiej;-)ja swojego syncia też prawie ciągle brałam na ręce bo nie potrafiłam go tak zostawić płaczącego w łóżeczku i potem miałam problem z kręgosłupem i z odzwyczajeniem go od rąk ale nie żałuje że tak robiłam;-)
miłego dnia kochane

reklama
witam was...
u mnie poprzedni cykl nieudany.. zaczęłam nowy. prowadzę wykres więc kto bedzie chciał podejrzeć to śmiało.. :) 3majcie kciuki za nas dalej. Bo w końcu musi sie udać... w tym roku na bank ;) heh... grunt to optymizm prawda... ale przyznam ze wczoraj popłakałam ciut. Cykl mi się wydłużył (myślałam że to fasolka) a wiecie czemu się wydłuzył? bo nie palę od miesiąca! i to miało wpływ... :rolleyes2: kto by pomyślał co... ehh
Tak tak... nie palę już dokłanie od 21 dni! :) to dla mnie sukces. mam nadzieje że mi sie uda rzucić na dobre. Organizm mi sie oczyszcza teraz.

Pozdrawiam was
poczytam potem co u was bo teraz zalatana jestem
moja siostra dziś ma zjechać z dziecmi.. zobaczymy jak to bedzie :]

witam was...
u mnie poprzedni cykl nieudany.. zaczęłam nowy. prowadzę wykres więc kto bedzie chciał podejrzeć to śmiało.. :) 3majcie kciuki za nas dalej. Bo w końcu musi sie udać... w tym roku na bank ;) heh... grunt to optymizm prawda... ale przyznam ze wczoraj popłakałam ciut. Cykl mi się wydłużył (myślałam że to fasolka) a wiecie czemu się wydłuzył? bo nie palę od miesiąca! i to miało wpływ... :rolleyes2: kto by pomyślał co... ehh
Tak tak... nie palę już dokłanie od 21 dni! :) to dla mnie sukces. mam nadzieje że mi sie uda rzucić na dobre. Organizm mi sie oczyszcza teraz.

Pozdrawiam was
poczytam potem co u was bo teraz zalatana jestem
moja siostra dziś ma zjechać z dziecmi.. zobaczymy jak to bedzie :]

wiem,że nie jest lekko jak się czegoś bardzo pragnie człowiek chciałby już zaraz.
czasami trzeba troszkę odpuścić,zapomnieć o tym że chce się zajść,samo przyjdzie,czasami nasza podświadomośc płata nam psikusa
na pewno się uda i doczekacie się maluszka,życzę tego z całego serduszka

Kinga co ma się nie udać. Uda się:))
ej.... a ja tez już bym chciała drugie... ale chyba za dwa lata dopiero się zdecydujemy;/ jak skończę mgr...
moja wczoraj najadla się jabłek na działce i jakoś jak nie zauważyłam skóry nie pogryzła i wymiotowała w nocy biedulka.
zawsze jej obieram ale drugi raz dałam jej w całości papierówkę. Nigdy więcej.

Witajcie piątkowo:)
Weekend prawie już tuż tuż.
Dziś sobie troszkę dłużej pospałam,teraz kawka się parzy:)
Mam trochę roboty na laptopie z tymi testami cholernymi,jutro muszę je oddać a nawet połowy nie zrobiłam grrr:huh: także zabieram się do pracy...

Bietka biedna Marylka...dziś w nocy pewnie będzie spała już spokojnie:)
miśka powodzenia w przychodni:)
marta03 a mi wciąż tęskno za Tobą...:(
czekamy tu na Ciebie!

Miłego dnia !

kinga &&&&&& napewno sie uda:-) troszkę cierpliwości i wielkie gratulacje za nie palenie;-):-)
Bietka oj biedactwo ja swojemu też jeszcze zawsze obieram;-)
mały śpi u nas dziś piękna pogoda:-)
Kinga moja koleżanka odkąd pamiętam miała problemy z jajnikami.w końcu okazało sie że ma tyko 30% na to by być w ciąży.leczyła sie farmakologicznie próbowali i bez skutku.już byli załamani myśleli in vitro a nawet o adopcji gdy jednak pewnego dnia na wizycie u gin ona powiedziała że jakoś sie dziwnie czuje a on że w ciąży napewno nie jest bo sie nie wytworzył pęcherzy czy jakoś tak i nie ma takiej opcji a za 2 tyg okazało sie że jest w ciąży!!!!!!!!!!!!teraz ma cudowna 1 msc córcię:-)czasem potrzeba czasu;-):-)i co najlepsze próbować:-D

Bietka a mój synek akurat teraz śpi a tak ogólnie to buntuje sie o wszystko i zaczyna coś tam mówić ale jeszcze nie zrozumiale więc czekamy aż sie rozgada za to szalony jest a biega jakby miałby być jakiś sprinterem:-Dnie długo go nie dogonie:-D
ma oczywiście dziwne pomysły i wkłada głowe w ciasne miejsca no i z sikaniem nie jest najlepiej mały nie chce siadać w ogóle na nocnik:-(więc chyba jeszcze nie jest gotowy poczekamy jeszcze troche.
za to cudownie sie rozbiera:-D boski widok:-D
a jak Marylka?bo pamiętam jak pisałaś że ona już ładnie mówi:-)

reklama
Kinga będzie dobrze zobaczysz nie bierz tak do główki wiem co mówię ja też jak tak bardzo chciałam zajść w drugą ciążę to wtedy wychodziło odwrotnie ! Nie myśl tak intensywnie a zobaczysz że niedługo zadomowi się w twoim brzuszku fasoleczka która będzie rosła rosła i pojawi się na świecie Twoje wymarzone cudeńko :tak:
Aguśka jak czytam co Twój synuś wyrabia to jakbym widziała swojego Adasia :)
Agnieszka jak włosy miałaś ściąć a pytam bo ja się właśnie wczoraj u fryzjera obciachałam na krótko taka odmiana malutka ;-)
Bietka biedna Marylka to się nacierpiała wczoraj
Miska czekamy na Ciebie jak po wizycie?
Marta28 buziaki dla Oleńki i super zdjęcia widać że udany był wyjazd :tak:
Miłego dnia wszystkim życzę :)

Do góry