reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
No i około 30 minut temu mały zasnął bez marudzenia:-)
Oj co do lata to w tym roku było tragiczne
Oby cały sierpień był ładny bo zaraz znowu zimno będzie

Ja dziś myślałam że jest niedziela i październik za oknem...:oo2:
masakra z Tą pogodą.
Dobrze że Bartuś szybko zasnął :)
A wy już po grillu?

Agnieszka dzięki oj on to pluskanie uwielbia a jak musiał już wyjść to jaka była afera!
On jest właśnie taki baaaardzo żywiołowy i po dzisiejszym dniu czuje już że zaraz zasnę

No właśnie się kłade jeszcze zobaczę co tam w tv i poczekam na m bo co nie może dotrzeć do domu:-D pewnie wypił sobie troche mam nadzieje tylko że nie będzie mi marudził i szybko pójdzie spać
Dobranoc

Jestem jestem...
My wsumie niedawno zjechaliśmy dopiero. Dzieci padły dzisiaj bez kąpania nawet :zawstydzona/y:
Połowę dnia spędziliśmy u mojej babci. Ogródek, podwórko dzieci miały raj na ziemi :)
Popołudniu pojechaliśmy do znajomych. A że kolega jest strażakiem wizyta skończyła się na tym, ze dziewczyny wypiły po piwku a chłopacy pojechali do remizy... i godzinę czasu po mieście jeździli wozem strażackim :-)

Ja przywiozłam sobie od babci warzywek i fasolki, jeszcze dzisiaj z tym musze porządek zrobić...

Ale widzę że u was też ciekawie :)
Aguska fotka cudna... JA zaraz jakiś mix wrzucę na fb ;)

reklama
No właśnie się kłade jeszcze zobaczę co tam w tv i poczekam na m bo co nie może dotrzeć do domu:-D pewnie wypił sobie troche mam nadzieje tylko że nie będzie mi marudził i szybko pójdzie spać
Dobranoc
Aga pilnuj chłopa pilnuj ;-):-D

Jestem jestem...
My wsumie niedawno zjechaliśmy dopiero. Dzieci padły dzisiaj bez kąpania nawet :zawstydzona/y:
Połowę dnia spędziliśmy u mojej babci. Ogródek, podwórko dzieci miały raj na ziemi :)
Popołudniu pojechaliśmy do znajomych. A że kolega jest strażakiem wizyta skończyła się na tym, ze dziewczyny wypiły po piwku a chłopacy pojechali do remizy... i godzinę czasu po mieście jeździli wozem strażackim :-)

Ja przywiozłam sobie od babci warzywek i fasolki, jeszcze dzisiaj z tym musze porządek zrobić...

Ale widzę że u was też ciekawie :)
Aguska fotka cudna... JA zaraz jakiś mix wrzucę na fb ;)

ooo jest i Marta:)
widzę dzień udany,super!!!
świeże warzywka z ogrodu...ahhh zazdroszczę.

Do góry