reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Dzień dobry :)

necia35
co Ty piszesz kochana...widziałam zdjęcia na fb,ładna dziewczyna z Ciebie :tak:trzeba dziękować Bogu za to jakim się jest,bo zawsze mogło być gorzej,więcej wiary i pewności w siebie necia:)

marta zasnęłam wybacz...:zawstydzona/y:

...u nas pogoda taka sobie,ciepło ale słońca brakuje,dobrze jest :)
a co u was?

reklama
Witajcie...
Moja myszka ucięła sobie drzemkę... Śpiocha na samym pampku :) I tak słodko wygląda z pupką u góry :)
Mąż pojechał po biovital dla babci i jak mała wstanie jedziemy.
Na popołudnie jeszcze ze znajomymi umówiliśmy się na kawkę to i dzieci się pobawią bo oni mają maluchy w wieku 5 i 3 latka <też parkę :) >

A ja tak sobie myślę, ze chyba wolałabym być za chuda niż próbować zrzucić te 8 kg do wymarzonej wagi 50 kg :/ No ale jakbym się zawzięła to kto wie :)
Agnieszka osz ty śpiochu ehehe

U nas z rana padał deszcz a teraz mamy śliczne słoneczko!!

Boszsz wzięłam do domu służbowego laptopa, telefon bo miałam parę spraw do załatwienia...i teraz telefon mi wydzwania... Ale twarda jestem nie odbieram, w końcu weekend mam :D

Dzień dobry :)

necia35
co Ty piszesz kochana...widziałam zdjęcia na fb,ładna dziewczyna z Ciebie :tak:trzeba dziękować Bogu za to jakim się jest,bo zawsze mogło być gorzej,więcej wiary i pewności w siebie necia:)
Agnieszka na zdjęciach można dużo ukryć rzeczywistość jest różna . Ja aż tak nie narzekam że chuda jestem bo są też chudsze ale odstające kości tu i ówdzie mi się nie podobają. Marta Ty chcesz schudnąć do 50kg a mąż chce bym przytyła do 50kg
biggrin.gif

necia u mnie ztymi koścmi to samo ale cóż mamy zrobić hehe najgorsze jest tylko kupowanie ubrań:wściekła/y: bo zawsze nie ma takiego na mnie zwłaszcza spodnie

a my sobie grillujemy teraz przyszłam na chwile do domu bo mały już troche zmęczony i wariował na maksa aż zła na niego troche byłam.bo jak nie w grilla by wpadł to w krzaki itp ja też czuje sie już zmęczona a to dopiero po 17
miłej sobotki kochane

No właśnie nie dawno z Bartusiem wrócilam do domu bo reszta nadal siedzi
Bartuś już wykąpany a był brudny że szok:-D zaraz zje kolacje i lulu mam nadzieje że do 20 zaśnie.ale jest zmęczony więc może szybciej.
Zapowiadali brzydką pogode a tu proszę dziś ciepło i słonecznie bylo z reszta do tej pory jest.;

reklama
Jak Bartuś zmęczony,najedzony i wykąpany to stawiam że zaśnie bardzo szybko,oby ;-)
Będziesz mogła wrócić do reszty ekipy.
Dobrze że pogoda wam dopisuje :tak:

A gdzie reszta dziewczyn?
Weekend jest to pewnie mało tu będą dziewczyny zaglądały.

Do góry