reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Dzień dobry :)

necia35
co Ty piszesz kochana...widziałam zdjęcia na fb,ładna dziewczyna z Ciebie :tak:trzeba dziękować Bogu za to jakim się jest,bo zawsze mogło być gorzej,więcej wiary i pewności w siebie necia:)

marta zasnęłam wybacz...:zawstydzona/y:

...u nas pogoda taka sobie,ciepło ale słońca brakuje,dobrze jest :)
a co u was?

reklama
Witajcie...
Moja myszka ucięła sobie drzemkę... Śpiocha na samym pampku :) I tak słodko wygląda z pupką u góry :)
Mąż pojechał po biovital dla babci i jak mała wstanie jedziemy.
Na popołudnie jeszcze ze znajomymi umówiliśmy się na kawkę to i dzieci się pobawią bo oni mają maluchy w wieku 5 i 3 latka <też parkę :) >

A ja tak sobie myślę, ze chyba wolałabym być za chuda niż próbować zrzucić te 8 kg do wymarzonej wagi 50 kg :/ No ale jakbym się zawzięła to kto wie :)
Agnieszka osz ty śpiochu ehehe

U nas z rana padał deszcz a teraz mamy śliczne słoneczko!!

Boszsz wzięłam do domu służbowego laptopa, telefon bo miałam parę spraw do załatwienia...i teraz telefon mi wydzwania... Ale twarda jestem nie odbieram, w końcu weekend mam :D

Dzień dobry :)

necia35
co Ty piszesz kochana...widziałam zdjęcia na fb,ładna dziewczyna z Ciebie :tak:trzeba dziękować Bogu za to jakim się jest,bo zawsze mogło być gorzej,więcej wiary i pewności w siebie necia:)
Agnieszka na zdjęciach można dużo ukryć rzeczywistość jest różna . Ja aż tak nie narzekam że chuda jestem bo są też chudsze ale odstające kości tu i ówdzie mi się nie podobają. Marta Ty chcesz schudnąć do 50kg a mąż chce bym przytyła do 50kg
biggrin.gif

necia u mnie ztymi koścmi to samo ale cóż mamy zrobić hehe najgorsze jest tylko kupowanie ubrań:wściekła/y: bo zawsze nie ma takiego na mnie zwłaszcza spodnie

a my sobie grillujemy teraz przyszłam na chwile do domu bo mały już troche zmęczony i wariował na maksa aż zła na niego troche byłam.bo jak nie w grilla by wpadł to w krzaki itp ja też czuje sie już zmęczona a to dopiero po 17
miłej sobotki kochane

No właśnie nie dawno z Bartusiem wrócilam do domu bo reszta nadal siedzi
Bartuś już wykąpany a był brudny że szok:-D zaraz zje kolacje i lulu mam nadzieje że do 20 zaśnie.ale jest zmęczony więc może szybciej.
Zapowiadali brzydką pogode a tu proszę dziś ciepło i słonecznie bylo z reszta do tej pory jest.;

reklama
Jak Bartuś zmęczony,najedzony i wykąpany to stawiam że zaśnie bardzo szybko,oby ;-)
Będziesz mogła wrócić do reszty ekipy.
Dobrze że pogoda wam dopisuje :tak:

A gdzie reszta dziewczyn?
Weekend jest to pewnie mało tu będą dziewczyny zaglądały.

Do góry