reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Właśnie Jakubek odebrał mi laptopa... Został mi telefon :) Ale i tak już zmykam do wieczora, co pewnie zaraz Majunia wstanie.

Wpadne wieczorkiem ;)

reklama
Witajcie:) Widzę że tu ostatnio mało dziewczyn pisze co się u Was dzieje halo halo gdzie się podziewacie!!! Kinguś, Marta28,Kasia,Mloda,Teśka ( jak dokumenty znalazły się? ),Aniaaa, Bietka,Miska gdzie Wy babeczki piszcie co u Was jak dzieciaczki? Aguśka, Marta03, Agnieszka Was nie muszę przywoływać bo widzę że często jesteście:)

necia hej:)
no tak mnie nie trzeba przywoływać bo od tygodnia jestem na bb bardzo dużo ale już od jutra będzie mnie troszkę mniej bo ruszam do pracy :tak: czas urlopowania się skoczył :-(

marta,aguśka fakt aktywne dziewczyny bardzo :tak::-)

...ale co się dzieje z resztą dziewczyn to nie wiem...
Marta28,Kasia,Młoda,Teśka,Ania,Bietka,Miśkaco u was?

necia pięknie wszystkich do kupy zebrałaś :tak:;-):-)

Ha ha ja przywołuję a sama nie jestem lepsza:) ja ostatnio wszystko noszę na swoich barkach łącznie z wózkiem :-D ciężko jest bo mąż nie może dźwigać choć go trzeba szantażem odciągać od wszystkiego bo inaczej to by już wszystko nosił(nawet Adasia nie może podnosić:( przykro bo maluch tak do niego chce

Ha ha ja przywołuję a sama nie jestem lepsza:) ja ostatnio wszystko noszę na swoich barkach łącznie z wózkiem :-D ciężko jest bo mąż nie może dźwigać choć go trzeba szantażem odciągać od wszystkiego bo inaczej to by już wszystko nosił(nawet Adasia nie może podnosić:( przykro bo maluch tak do niego chce

necia Ty i tak dzielna dziewczyna jesteś :tak:
mąż niech nie dźwiga,goń chłopa aby siedział i nabierał sił a Adasowi trzeba tłumaczyć że tata chory...
a jak mąż się czuje po operacji?

dobrze już szyją kręci :) w ogóle dwie godziny po operacji już chodził:) ale blizne to będzie miał niezłą jakby ktoś mu gardło podciął

dobrze już szyją kręci :) w ogóle dwie godziny po operacji już chodził:) ale blizne to będzie miał niezłą jakby ktoś mu gardło podciął

ooo to fajnie jak jest w tak dobrym stanie,zdrówka życzę i oby jak najszybciej wyzdrowiał.
Dzielnego chłopa masz necia :tak:
aaa blizna cóż...trzeba się z tym pogodzić,najważniejsze aby wszystko było ok a blizna z biegiem czasu okaże się "niewidoczna" bo się przyzwyczaisz:)

reklama
Do góry