reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Aguska pilnuj pilnuj...żeby do wyrka trafił ;)
Aga no właśnie dopiero się uporałam z warzywami... Ale marchewki obrane i umyte w lodówce, zielone też... Fasolka umyta i obrana, jutro ją obgotuję i zamrożę... A na przyszły weekend zrobię leczo i dam fasolki do niego :D <ale mam plan> hehe

Teraz idę szybki prysznic wziąć i pewnie powędruję do wyrka :)

reklama
Witajcie!!
Moja mała gwiazda już spiocha, wstała przed 7. Chłopcy grają w ps... A ja się obijam :)
Wsumie wszystko mam porobione, muszę jeszcze paznokcie pomalować :p
Dzisiaj mąż piecze kurczaczka na obiadek więc ja mam wolne w kuchni :)

Agnieszka to naładowaliście akumulatory na niedzielę ;) Co dzisiaj porabiacie?

Ja 30 min temu wstawiłam do piekarnika żeberka :tak:
Czekam aż się zrobią i zabieram się za małe sprzątanie.
Pranie jeszcze muszę wstawić.
Po południu chcieliśmy jechać do parku rozrywki ale niestety po 12 ma padać aż do wieczora i tak się wstrzymujemy na razie bo sami nie wiemy czy ryzykować.
Mam trochę zajęć...więc niedziela pewnie szybko zleci.

A co u was Marta?
poza tym że dziś nie gotujesz...;-)

Aga u nas dzisiaj na spokojnie. Zresztą m. jest po nocce i idzie na nockę wiec nawet nic zaplanować nie można zbytnio. Popołudniu u nas też ma padać... Zobaczymy jak pogoda się utrzyma to pójdziemy na spacerek nad Mały Jeziorak.
Póki co ja wypiłam kawkę na balkonie <czekając aż paznokcie wyschną> Majunia dalej śpi a chłopcy są zajęci sobą :)
Ja mam ogarnięte. Jedno pranko z rana zrobiłam i starczy. W tygodniu myślę umyję okna i popiorę firanki, ale to w tygodniu :) Już pracę normalnie o 16 będę kończyła więc na spokojnie się wyrobię :)

Marta przekichane ma ten Twój mąż :tak:
z nocki na nockę,ciężko tak pewnie...
Odpoczywajcie sobie niedzielnie :-)

U nas jak na razie pogoda się utrzymuje :eek:
Wszystko w domu porobiłam.
Muszę pranie do ogrodu wywiesić...i zaplanować dalszy ciąg dnia.

My po długaśnym spacerku jesteśmy, po lodach i koktajlu owocowym...
Maja w wózku zasnęła i tak ją wniosłam do domu i śpi, mąż też już w sypialni, Jakubek odpoczywa bajki oglądając... A niedługo teście mają wpaść na kawę.
JA chyba wstawię pranie i idę na balkonie posiedzieć.
Co prawda wiatr zaczyna wiać i się zachmurzyło... Ale my już po spacerku więc teraz może popadać :)

Wieczorkiem muszę usiąść i kilka aukcji na all wystawić, bo za dużo niepotrzebnych rzeczy mam po dzieciach... :/

...my także po spacerku już,pogoda nawet w miarę:)
moje pranie już wyschło,poskładałam bo prasować mi się nie chce,nie lubię :oo2:
a teraz odpoczywamy bo jutro do pracy czas wrócić.

marta dobrze że udało wam się na spacer wyjść :tak:

No, złaziliśmy się jak nie wiem :) Spowrotem już Jakubek od zakładu karnego na barana u tatusia siedział :)
Mi poranne pranie też wyschło ale wstawiłam jeszcze ciemne rzeczy, jutro będzie mniej :)

Aga kiedyś tu się pytałaś o prezent dla dwu-latka. Nie wiem o jaką kwotę ci chodziło ale np u nas bombowym zakupem był mały motor na akumulator <koszt ok 150 zł> lub może coś w stylu narzędzia złotej rączki?
A tak mi wpadło do głowy, bo raz musimy w końcu ten motor wynieść do piwnicy a dwa Jakub dzisiaj na wystawie w sklepie zobaczył narzędzia i stwierdził, ze chce takie :) U nas jeszcze w tamtym wieku radość sprawiała wszelkiego rodzaju koparka :)

reklama
...co do prezentu to nie pisałam o kwocie...nawet się nad kwotą bardzo nie zastanawiałam.
taki motor na akumulator świetna sprawa ale niestety ten chłopiec ma już chyba "wszystkie" jeżdżące auta,traktorki łącznie z przyczepami.
Oni mieszkają za miastem,prowadzą farmę więc mają miejsce aby to wszystko trzymać i już zaopatrzyli dziecko w takie cuda :blink:
Poszukam czegoś w stylu tych narzędzi :tak: bo to fajny pomysł :tak:
Dzięki Marta za podpowiedź !!

Dobrze że pranie Ci poschło,zawsze to kolejna pralka mniej:)
Jakubek zmęczony,będzie dobrze spał :)

Do góry