reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Oj jak ja bym chciała trochę mniej....

Bym musiała w końcu wstać i iśc sernik zrobić... ale mi się nie chce...
Tak mi dobrze na tej sofie...

reklama
sernik mniam ja kocham słodycze w każdej postaci
a mój m od tygodnia mnie prosi żebym piernika mu upiekła ale jako tak mi sie nie chciało jutro mu zrobie niech sie cieszy

ale ja bym chciała mieć takie zmartwienie- że jestem za chuda hehe. a ja tak uwielbiam jeść... masakra
Marta ,masz rację ciężko nam się zgrać... ale co zrobić jak życie tak pędzi;)
Agnieszka trzymam kciuki za staranki:)))
Aguska ja jak patrzę na Marty dzieciaczki to chciałabym mieć juz taką odchowaną dwójkę hehe... ale od nowa w pieluchy się pchać nie chce mi się;)

A ja wam polecam drugie dziecko... :)
No fakt takie odchowane to każdy by chciał...
Chociaż szczerze powiem że przy dwójce dzieci czas leci nieubłaganie szybko!!!!
Mi Mai rok zleciał nawet nie wiem kiedy...

A tu ot ja wracam z pracy a moja Gwiazda z Marylką <Bietki> w piaskownicy urzęduje :D

Mąż mi wyszedł do pracy...
Idę więc mikser uruchomić, bo w końcu nie będzie co jutro babci zawieść :D

no dziewczynki przygotować się na moje liczne posty bo zaczynam poprawki pracy inż;)

Marta Twoje dzieci mają coś względy u naszej małej, bo nawet im zabawki dawała bez żadnych protestów, co jej się nie zdarza hehe
a Majusia rozkosznie już drepcze:)

No właśnie moja Mama mówiła, że Marylka ładnie się dzieliła :)
Dużo masz poprawek... Ja pamiętam jak dziś w pracy miałam 3 rzeczy poprawić... a raczej 3 zdania niefortunnie ułożone, więc tak jakby żadnych poprawek :)

Sernik się chłodzi zaraz zrobię galaretkę...
To która wpada na winko i ... serniczek ;)

Aga masz rację co ma być to będzie. JA z własnego doświadczenia wiem, ze takie obserwacje nie są dobre... Ale ja inna bajka, oprócz samokontroli cykli miałam podawane leki, monitorowane cykle i badania... No ale nie ma tego złego...dwa skarby są :D A za was trzymam kciuki!!
Dokładnie Marta masz rację :tak:
Dziękuje za słowa wsparcia :-)
agnieszka pewnie co ma być to będzie ale życzę wam miłego staranka:-D:-p i oczywiście jego efektu;-)
bartek już śpi m w łóżku już leży ja sie obżarłam frytkami
a dziś sie ważyłam i tragedia szkoda gadać
Aguśka Tobie również dziękuje za miłe słowo :tak:
A co z Twoją wagą jest nie tak...?
Aguska napewno nie jest taj źle... oj byś musiała moją wagę zobaczyć heheh
Marta przecież Ty bardzo dobrze wyglądasz :tak:
Głupotek nie wypisuj mi tu...;-)Twoja figura jest na prawdę ok:)
wkurzam sie bo wszyscy mi na to zwracaja uwage ale ty chuda ty nic pewnie nie jesz coś ci dolega a ja na to tylko tyle mogę powiedzieć że nie mogę przytyć!!!!!!!!!!nie wiem przemiana materii mi sie zmieniła po ciąży i biegam ciągle przy tym moim urwisie i chyba dlatego.wkurza mnie też to jak sie czasem na mnie gapia a ja moim skromnym zdaniem nie wyglądam aż tak źle są jeszcze chudsze.szkoda gadać
wżne że mojemu m sie podobam
a zła jestem bo ostatnio wydawało mi sie że troszke przytyłam i ja dzisiaj patrze a tu jeszcze troche mniej
Aguśka Ty się nie przejmuj opiniami innych,wiem może nie jest to miłe ale "zlewaj to"
Jeżeli Ty się dobrze czujesz i Twój mąż akceptuje Ciebie taką jaką jesteś to zdanie innych miej w czterech literach.
Ja sama należę do tych "mało ważących"zapytaj się Marty,chudzina ze mnie jak nie wiem...ale wcale a wcale nie przejmuję się zdaniem innych ludzi,nie warto kochana.
A co do jedzenia to lepiej nic nie mów.Jem jak słonica :rofl2:Ostatnio w Pl w pizzeri zjadłam sama całą pizze,mąż zadowolił się hamburgerem i tak długo siedzieliśmy aż zostawiłam pusty talerz i uwierz mi ze nic a nic po mnie nie widać :tak:
Po prostu mamy bardzo dobrą przemianę materii więc głowa do góry i więcej pewności w siebie Aguś :tak:;-):-)
Sernik się chłodzi zaraz zrobię galaretkę...
To która wpada na winko i ... serniczek ;)
Ja,ja chętnie bym zjadła i lampkę winka też bym ze smakiem wypiła ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
8kg to już troche za dużo ale z 5 kg to z chęcia.wkurzam sie bo wszyscy mi na to zwracaja uwage ale ty chuda ty nic pewnie nie jesz coś ci dolega a ja na to tylko tyle mogę powiedzieć że nie mogę przytyć!!!!!!!!!!nie wiem przemiana materii mi sie zmieniła po ciąży i biegam ciągle przy tym moim urwisie i chyba dlatego.wkurza mnie też to jak sie czasem na mnie gapia a ja moim skromnym zdaniem nie wyglądam aż tak źle są jeszcze chudsze.szkoda gadać
wżne że mojemu m sie podobam
a zła jestem bo ostatnio wydawało mi sie że troszke przytyłam i ja dzisiaj patrze a tu jeszcze troche mniej
Aguśka mam ten sam problem tylko ja to już się sobie nie podobam zwłaszcza góra kości mi wystają wszystko na mnie wisi szok . Ostatnio pielęgniarka mi powiedziała że ona nie wierzy że ja dwójkę dzieci urodziłam że chyba komuś to zleciłam :-D

Do góry