reklama
aguska2017
Fanka BB :)
sernik mniam ja kocham słodycze w każdej postaci
a mój m od tygodnia mnie prosi żebym piernika mu upiekła ale jako tak mi sie nie chciało jutro mu zrobie niech sie cieszy
a mój m od tygodnia mnie prosi żebym piernika mu upiekła ale jako tak mi sie nie chciało jutro mu zrobie niech sie cieszy
ale ja bym chciała mieć takie zmartwienie- że jestem za chuda hehe. a ja tak uwielbiam jeść... masakra
Marta ,masz rację ciężko nam się zgrać... ale co zrobić jak życie tak pędzi
Agnieszka trzymam kciuki za staranki))
Aguska ja jak patrzę na Marty dzieciaczki to chciałabym mieć juz taką odchowaną dwójkę hehe... ale od nowa w pieluchy się pchać nie chce mi się
Marta ,masz rację ciężko nam się zgrać... ale co zrobić jak życie tak pędzi
Agnieszka trzymam kciuki za staranki))
Aguska ja jak patrzę na Marty dzieciaczki to chciałabym mieć juz taką odchowaną dwójkę hehe... ale od nowa w pieluchy się pchać nie chce mi się
A ja wam polecam drugie dziecko...
No fakt takie odchowane to każdy by chciał...
Chociaż szczerze powiem że przy dwójce dzieci czas leci nieubłaganie szybko!!!!
Mi Mai rok zleciał nawet nie wiem kiedy...
A tu ot ja wracam z pracy a moja Gwiazda z Marylką <Bietki> w piaskownicy urzęduje
Mąż mi wyszedł do pracy...
Idę więc mikser uruchomić, bo w końcu nie będzie co jutro babci zawieść
No fakt takie odchowane to każdy by chciał...
Chociaż szczerze powiem że przy dwójce dzieci czas leci nieubłaganie szybko!!!!
Mi Mai rok zleciał nawet nie wiem kiedy...
A tu ot ja wracam z pracy a moja Gwiazda z Marylką <Bietki> w piaskownicy urzęduje
Mąż mi wyszedł do pracy...
Idę więc mikser uruchomić, bo w końcu nie będzie co jutro babci zawieść
no dziewczynki przygotować się na moje liczne posty bo zaczynam poprawki pracy inż
Marta Twoje dzieci mają coś względy u naszej małej, bo nawet im zabawki dawała bez żadnych protestów, co jej się nie zdarza hehe
a Majusia rozkosznie już drepcze
Marta Twoje dzieci mają coś względy u naszej małej, bo nawet im zabawki dawała bez żadnych protestów, co jej się nie zdarza hehe
a Majusia rozkosznie już drepcze
No właśnie moja Mama mówiła, że Marylka ładnie się dzieliła
Dużo masz poprawek... Ja pamiętam jak dziś w pracy miałam 3 rzeczy poprawić... a raczej 3 zdania niefortunnie ułożone, więc tak jakby żadnych poprawek
Sernik się chłodzi zaraz zrobię galaretkę...
To która wpada na winko i ... serniczek
Dużo masz poprawek... Ja pamiętam jak dziś w pracy miałam 3 rzeczy poprawić... a raczej 3 zdania niefortunnie ułożone, więc tak jakby żadnych poprawek
Sernik się chłodzi zaraz zrobię galaretkę...
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dokładnie Marta masz racjęAga masz rację co ma być to będzie. JA z własnego doświadczenia wiem, ze takie obserwacje nie są dobre... Ale ja inna bajka, oprócz samokontroli cykli miałam podawane leki, monitorowane cykle i badania... No ale nie ma tego złego...dwa skarby są A za was trzymam kciuki!!
Dziękuje za słowa wsparcia :-)
Aguśka Tobie również dziękuje za miłe słowoagnieszka pewnie co ma być to będzie ale życzę wam miłego staranka i oczywiście jego efektu;-)
bartek już śpi m w łóżku już leży ja sie obżarłam frytkami
a dziś sie ważyłam i tragedia szkoda gadać
A co z Twoją wagą jest nie tak...?
Marta przecież Ty bardzo dobrze wyglądaszAguska napewno nie jest taj źle... oj byś musiała moją wagę zobaczyć heheh
Głupotek nie wypisuj mi tu...;-)Twoja figura jest na prawdę ok
Aguśka Ty się nie przejmuj opiniami innych,wiem może nie jest to miłe ale "zlewaj to"wkurzam sie bo wszyscy mi na to zwracaja uwage ale ty chuda ty nic pewnie nie jesz coś ci dolega a ja na to tylko tyle mogę powiedzieć że nie mogę przytyć!!!!!!!!!!nie wiem przemiana materii mi sie zmieniła po ciąży i biegam ciągle przy tym moim urwisie i chyba dlatego.wkurza mnie też to jak sie czasem na mnie gapia a ja moim skromnym zdaniem nie wyglądam aż tak źle są jeszcze chudsze.szkoda gadać
wżne że mojemu m sie podobam
a zła jestem bo ostatnio wydawało mi sie że troszke przytyłam i ja dzisiaj patrze a tu jeszcze troche mniej
Jeżeli Ty się dobrze czujesz i Twój mąż akceptuje Ciebie taką jaką jesteś to zdanie innych miej w czterech literach.
Ja sama należę do tych "mało ważących"zapytaj się Marty,chudzina ze mnie jak nie wiem...ale wcale a wcale nie przejmuję się zdaniem innych ludzi,nie warto kochana.
A co do jedzenia to lepiej nic nie mów.Jem jak słonica Ostatnio w Pl w pizzeri zjadłam sama całą pizze,mąż zadowolił się hamburgerem i tak długo siedzieliśmy aż zostawiłam pusty talerz i uwierz mi ze nic a nic po mnie nie widać
Po prostu mamy bardzo dobrą przemianę materii więc głowa do góry i więcej pewności w siebie Aguś ;-):-)
Ja,ja chętnie bym zjadła i lampkę winka też bym ze smakiem wypiła ;-)Sernik się chłodzi zaraz zrobię galaretkę...
Ostatnia edycja:
reklama
Aguśka mam ten sam problem tylko ja to już się sobie nie podobam zwłaszcza góra kości mi wystają wszystko na mnie wisi szok . Ostatnio pielęgniarka mi powiedziała że ona nie wierzy że ja dwójkę dzieci urodziłam że chyba komuś to zleciłam8kg to już troche za dużo ale z 5 kg to z chęcia.wkurzam sie bo wszyscy mi na to zwracaja uwage ale ty chuda ty nic pewnie nie jesz coś ci dolega a ja na to tylko tyle mogę powiedzieć że nie mogę przytyć!!!!!!!!!!nie wiem przemiana materii mi sie zmieniła po ciąży i biegam ciągle przy tym moim urwisie i chyba dlatego.wkurza mnie też to jak sie czasem na mnie gapia a ja moim skromnym zdaniem nie wyglądam aż tak źle są jeszcze chudsze.szkoda gadać
wżne że mojemu m sie podobam
a zła jestem bo ostatnio wydawało mi sie że troszke przytyłam i ja dzisiaj patrze a tu jeszcze troche mniej