reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hej dziewczyny no właśnie pogoda u nas sie już troche zepsuła choć nadal jest bardzo ciepło to jakieś chmury sie pojawiły
Bietka ja tak samo nie przytomna o takiej godzinie jestem:-p zazwyczaj m do niego wstaje i robi mu mleko a ja tylko na chwilke

reklama
hej hej
...u nas aktywnie dziś i to bardzo :tak:
dzień piękny to wykorzystujemy:)

marta03 doczekałaś się weekendu,super,odpoczywaj:)
marta28 życzę aby pogoda dopisała i wypad do teściowej się udał:)

Bietka oj tak chłop pewnie zakochany na maksa w Tobie ze biedak na pociąg nie zdążył :-D
aguśka słońca na weekend Tobie życzę:)

Pozdrawiam was!

agnieszka dzięki dzięki tobie również życzę słoneczka:tak:
a u koleżanki było miło córcie ma prześliczna już zapomniałam jak Bartuś był taki malutki aż normalnie zapragnęłam jeszcze córeczki ale to za parę lat:-p;-)

agnieszka dzięki dzięki tobie również życzę słoneczka:tak:
a u koleżanki było miło córcie ma prześliczna już zapomniałam jak Bartuś był taki malutki aż normalnie zapragnęłam jeszcze córeczki ale to za parę lat:-p;-)
Dziękuje Aguśka:)
Takie nowo narodzone maleństwa są cudowne :blink:
My z mężem można powiedzieć że "staramy się" o rodzeństwo dla Alana ale niestety 4 cykl stracony.
Lecz na spokojnie do wszystkiego podchodzimy,nie spinam się mierzeniem temperatury itd.bo to i tak nic nie da,prawda jest taka że co ma być to i tak będzie :tak:

Witajcie...już weekendowo!!

Ja mam dzisiaj istny relaks!! Jakubek pojechał do moich rodziców na nockę, Majunia już śpi... mąż ma nockę...
Co prawda ja nie z tych ludzi co lubią samemu siedzieć... Ale po tym tygodniu przyda mi się tali wieczór w samotności i nic nie robienia... ;)
Jutro moi rodzice z Jakubkiem jadą do mojej babci i my chyba też sie wybierzemy na wieś :) Dzisiaj jeszcze zrobię sernik na zinmo, to akurat na jutro będzie do kawki u babci :)

A mi dzisiaj Maja pospała jak nigdy. Mąż wstawałam o 6 do pracy więc po 6 Jakubek do mnie do łóżka przyszedł...Maja wstała 7:45... Jak ja już do pracy wychodziłam :)
No ale jutro pewnie pobudka o 6 będzie :/

Bietka no tak my raz tu raz tam się widujemy...a na kawę się zgrać nie możemy :)
Marta pewnie ząbki męczą Oleńkę... Jutro podobno znowu ma być załamanie pogody :/
Aga masz rację co ma być to będzie. JA z własnego doświadczenia wiem, ze takie obserwacje nie są dobre... Ale ja inna bajka, oprócz samokontroli cykli miałam podawane leki, monitorowane cykle i badania... No ale nie ma tego złego...dwa skarby są :D A za was trzymam kciuki!!

agnieszka pewnie co ma być to będzie ale życzę wam miłego staranka:-D:-p i oczywiście jego efektu;-)
bartek już śpi m w łóżku już leży ja sie obżarłam frytkami
a dziś sie ważyłam i tragedia szkoda gadać

reklama
8kg to już troche za dużo ale z 5 kg to z chęcia.wkurzam sie bo wszyscy mi na to zwracaja uwage ale ty chuda ty nic pewnie nie jesz coś ci dolega a ja na to tylko tyle mogę powiedzieć że nie mogę przytyć!!!!!!!!!!nie wiem przemiana materii mi sie zmieniła po ciąży i biegam ciągle przy tym moim urwisie i chyba dlatego.wkurza mnie też to jak sie czasem na mnie gapia a ja moim skromnym zdaniem nie wyglądam aż tak źle są jeszcze chudsze.szkoda gadać
wżne że mojemu m sie podobam
a zła jestem bo ostatnio wydawało mi sie że troszke przytyłam i ja dzisiaj patrze a tu jeszcze troche mniej

Do góry