reklama
Witam się i ja w ten pochmurny dzień
Dawno tu nie pisałam ale podczytuję Was U nas pomalutku dzieciaczki szaleją mąż ma termin operacji na koniec sierpnia no i czekamy (Grzesiek na spokojnie a ja się stresuję)
Dziewczyny życzę Wam miłego dnia
Dawno tu nie pisałam ale podczytuję Was U nas pomalutku dzieciaczki szaleją mąż ma termin operacji na koniec sierpnia no i czekamy (Grzesiek na spokojnie a ja się stresuję)
Dziewczyny życzę Wam miłego dnia
K
Kinga85
Gość
również zaglądam aby wam życzyć miłego dnia!
Nel czekam z Tobą.. bedzie dobrze bo i naczej być nie może! &&&
miska witaj, a jak u ciebie? napisz coś wiecej
aguska pogoda paskudna to fakt.. :\ u nas weekend ma być niby pogodny ale nie wiem czy to prawda
marta03 jak w pracy? Pozytywnie mnie dziś rano natchnęłaś dziekuje!
Pozdrawiam Was
ja obiad szykuje już powoli.
Fiolek mój zażyczył sobie kopytka dziś )
Nel czekam z Tobą.. bedzie dobrze bo i naczej być nie może! &&&
miska witaj, a jak u ciebie? napisz coś wiecej
aguska pogoda paskudna to fakt.. :\ u nas weekend ma być niby pogodny ale nie wiem czy to prawda
marta03 jak w pracy? Pozytywnie mnie dziś rano natchnęłaś dziekuje!
Pozdrawiam Was
ja obiad szykuje już powoli.
Fiolek mój zażyczył sobie kopytka dziś )
miska271
Fanka BB :)
u mnie po obiadku
co u mnie ? jak widać troje dzieci,jeden aniołek i kropeczka pod serduszkiem
pogoda marna nic się nie chce obiad zjadłam i ciężko mi jeszcze zgagę mam
ogarnęłam trochę mieszkanie ale nie wszystko bo brzuch mnie pobolewa i zostawiłam resztę
co u mnie ? jak widać troje dzieci,jeden aniołek i kropeczka pod serduszkiem
pogoda marna nic się nie chce obiad zjadłam i ciężko mi jeszcze zgagę mam
ogarnęłam trochę mieszkanie ale nie wszystko bo brzuch mnie pobolewa i zostawiłam resztę
aguska2017
MISKA powiem ci że podziwiam kobiety które maja tak liczna rodzine i jeszcze spodziewasz sie kolejnego dzidziusia po prostu podziw
ja z Bartkiem jakoś sobie spędziliśmy czas najpierw rysowaliśmy kredkami potem czytaliśmy książeczki a po obiadku poszliśmy na godzinke na spacerek bo akurat pogoda była lepsza(choć teraz znowu szaro sie zrobiło) i byliśmy na piechotke więc przy okazji pochwalę sie że bartuś coraz ładniej chodzi na dłuższe spacerki:-) ładnie za rączke szedł oczywiście były momenty buntu ale bez wielkich awantur a teraz czekam na m
ja z Bartkiem jakoś sobie spędziliśmy czas najpierw rysowaliśmy kredkami potem czytaliśmy książeczki a po obiadku poszliśmy na godzinke na spacerek bo akurat pogoda była lepsza(choć teraz znowu szaro sie zrobiło) i byliśmy na piechotke więc przy okazji pochwalę sie że bartuś coraz ładniej chodzi na dłuższe spacerki:-) ładnie za rączke szedł oczywiście były momenty buntu ale bez wielkich awantur a teraz czekam na m
miska271
MISKA powiem ci że podziwiam kobiety które maja tak liczna rodzine i jeszcze spodziewasz sie kolejnego dzidziusia po prostu podziw
czasami życie układa nam się inaczej i nie mamy czasami na to większego wpływu
K
Kinga85
Gość
ja też podziwiampowiem ci że podziwiam kobiety które maja tak liczna rodzine i jeszcze spodziewasz sie kolejnego dzidziusia po prostu podziw
ja może i bym chciała gromadkę dzieci czemu nie! ale trzeba myśleć też o finansach a utrzymanie dziecka wiadomo kosztuje i to nie mało.. no a co dopiero 3-4 dzieci albo i wiecej... :] jeżeli byłoby mnie stać to owszem. Gdybym miała warunki tz dom albo mieszkanie 4 pokojowe to czemu nie! hehe. Ale na dzień dzisiejszy to nam wystarcza jedno- dwójka to maksymalnie bedzie. Jeżeli się uda oczywiście. Bo chcieć a móc to wiadomo...
Miłego wieczorku
u nas aktywnie jak zawsze
K
Kinga85
Gość
marta miłego plotkowania z siostrą
ja w sobotę jadę do mojej najstarszej...
ja w sobotę jadę do mojej najstarszej...
reklama
KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
Hej kochane.
Przyznaję się bez bicia, że ostatnio trochę (a nawet bardzo) was zaniedbałam. Teraz przeczytałam po łebkach, bo nie mam zbytnio czasu, zaraz Alexa muszę położyć spać.
W pracy mam nerwówkę, ciągłe ciśnienie na sprzedaż i jeszcze całe prowadzenie salonu na mojej głowie. Najgorsze jednak, jak zostawiam Alexa rano, bo strasznie płacze za mną. Mam nadzieję, że się przyzwyczai.
Necia, trzymam kciuki za zdrówko Twojego męża.
Kinga, miłego pobytu u siostry
Marta03, już nie raz dawałaś radę po nieprzespanej nocy, to i dziś dasz radę
Aguska, zazdroszczę, że Bartuś już chodzi za rączkę. Ja Alexa jak wypuszczę z wózka, to biega we wszystkie strony świata
Ania, super, że chrzest wam się pięknie udał. No i trzymam kciukasy za Twoje zdrówko.
Mloda, jak Aleks? I jak wam idą ćwiczenia?
Teśka, buziaczki dla Twojej małej iskierki:*
Agnieszka, nie jestem pewna ale chyba widziałam Cię w Iławie koło Da Grasso szłaś po drugiej stronie ulicy?
Miska, witaj Super, że masz taką wesołą gromadkę w domu Też o takiej marzę
Marta28, wyrazy współczucia dla Twojej rodziny. Trzymam kciuki za was, a szczególnie za Karoline, Bartka i Twoją teściową. Wiem, że będzie im ciężko, sama niedawno to przerabiałam:/
A po za tym, to widziałam fotkę na fb I widzę, że Ola ostro daje na przód
Kochane, przepraszam, jeśli kogoś pominęłam. Jesli tak, to nadrobię kolejnym razem Buziaki
Przyznaję się bez bicia, że ostatnio trochę (a nawet bardzo) was zaniedbałam. Teraz przeczytałam po łebkach, bo nie mam zbytnio czasu, zaraz Alexa muszę położyć spać.
W pracy mam nerwówkę, ciągłe ciśnienie na sprzedaż i jeszcze całe prowadzenie salonu na mojej głowie. Najgorsze jednak, jak zostawiam Alexa rano, bo strasznie płacze za mną. Mam nadzieję, że się przyzwyczai.
Necia, trzymam kciuki za zdrówko Twojego męża.
Kinga, miłego pobytu u siostry
Marta03, już nie raz dawałaś radę po nieprzespanej nocy, to i dziś dasz radę
Aguska, zazdroszczę, że Bartuś już chodzi za rączkę. Ja Alexa jak wypuszczę z wózka, to biega we wszystkie strony świata
Ania, super, że chrzest wam się pięknie udał. No i trzymam kciukasy za Twoje zdrówko.
Mloda, jak Aleks? I jak wam idą ćwiczenia?
Teśka, buziaczki dla Twojej małej iskierki:*
Agnieszka, nie jestem pewna ale chyba widziałam Cię w Iławie koło Da Grasso szłaś po drugiej stronie ulicy?
Miska, witaj Super, że masz taką wesołą gromadkę w domu Też o takiej marzę
Marta28, wyrazy współczucia dla Twojej rodziny. Trzymam kciuki za was, a szczególnie za Karoline, Bartka i Twoją teściową. Wiem, że będzie im ciężko, sama niedawno to przerabiałam:/
A po za tym, to widziałam fotkę na fb I widzę, że Ola ostro daje na przód
Kochane, przepraszam, jeśli kogoś pominęłam. Jesli tak, to nadrobię kolejnym razem Buziaki