reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

witam dziewczynki

ale klikacie,nie daję rady za Wami nadążyć zanim doczytam już następne strony są

ja po śniadaniu chwile odpoczynku i za sprzątanie się wziąć bo już troszkę bałagan w domu

reklama
Witam się i ja w ten pochmurny dzień:)
Dawno tu nie pisałam ale podczytuję Was:) U nas pomalutku dzieciaczki szaleją mąż ma termin operacji na koniec sierpnia no i czekamy (Grzesiek na spokojnie a ja się stresuję)
Dziewczyny życzę Wam miłego dnia:)

również zaglądam aby wam życzyć miłego dnia!

Nel czekam z Tobą.. bedzie dobrze bo i naczej być nie może! &&&
miska witaj, a jak u ciebie? napisz coś wiecej :)
aguska pogoda paskudna to fakt.. :\ u nas weekend ma być niby pogodny ale nie wiem czy to prawda
marta03 jak w pracy? Pozytywnie mnie dziś rano natchnęłaś ;) dziekuje!

Pozdrawiam Was
ja obiad szykuje już powoli.
Fiolek mój zażyczył sobie kopytka dziś :))

u mnie po obiadku

co u mnie ? jak widać troje dzieci,jeden aniołek i kropeczka pod serduszkiem
pogoda marna nic się nie chce obiad zjadłam i ciężko mi jeszcze zgagę mam :(

ogarnęłam trochę mieszkanie ale nie wszystko bo brzuch mnie pobolewa i zostawiłam resztę

MISKA powiem ci że podziwiam kobiety które maja tak liczna rodzine i jeszcze spodziewasz sie kolejnego dzidziusia po prostu podziw
ja z Bartkiem jakoś sobie spędziliśmy czas najpierw rysowaliśmy kredkami potem czytaliśmy książeczki a po obiadku poszliśmy na godzinke na spacerek bo akurat pogoda była lepsza(choć teraz znowu szaro sie zrobiło) i byliśmy na piechotke więc przy okazji pochwalę sie że bartuś coraz ładniej chodzi na dłuższe spacerki:-) ładnie za rączke szedł oczywiście były momenty buntu ale bez wielkich awantur a teraz czekam na m

MISKA powiem ci że podziwiam kobiety które maja tak liczna rodzine i jeszcze spodziewasz sie kolejnego dzidziusia po prostu podziw
ja z Bartkiem jakoś sobie spędziliśmy czas najpierw rysowaliśmy kredkami potem czytaliśmy książeczki a po obiadku poszliśmy na godzinke na spacerek bo akurat pogoda była lepsza(choć teraz znowu szaro sie zrobiło) i byliśmy na piechotke więc przy okazji pochwalę sie że bartuś coraz ładniej chodzi na dłuższe spacerki:-) ładnie za rączke szedł oczywiście były momenty buntu ale bez wielkich awantur a teraz czekam na m

czasami życie układa nam się inaczej i nie mamy czasami na to większego wpływu

powiem ci że podziwiam kobiety które maja tak liczna rodzine i jeszcze spodziewasz sie kolejnego dzidziusia po prostu podziw
ja też podziwiam :huh::rolleyes:
ja może i bym chciała gromadkę dzieci czemu nie! ale trzeba myśleć też o finansach a utrzymanie dziecka wiadomo kosztuje i to nie mało.. no a co dopiero 3-4 dzieci albo i wiecej... :] jeżeli byłoby mnie stać to owszem. Gdybym miała warunki tz dom albo mieszkanie 4 pokojowe to czemu nie! hehe. Ale na dzień dzisiejszy to nam wystarcza jedno- dwójka to maksymalnie bedzie. Jeżeli się uda oczywiście. Bo chcieć a móc to wiadomo... :)

Miłego wieczorku
u nas aktywnie jak zawsze

Witajcie

A ja was dzisiaj zaniedbam troszkę :)
Mam u siebie moją siostrę i musimy się sobą nacieszyć :)

A jutro już piątek... i weekend !!

A dzisiaj padam na pyszczek pomału a tu pół nocy gadania przede mną hehehe

reklama
Hej kochane.
Przyznaję się bez bicia, że ostatnio trochę (a nawet bardzo) was zaniedbałam. Teraz przeczytałam po łebkach, bo nie mam zbytnio czasu, zaraz Alexa muszę położyć spać.
W pracy mam nerwówkę, ciągłe ciśnienie na sprzedaż i jeszcze całe prowadzenie salonu na mojej głowie. Najgorsze jednak, jak zostawiam Alexa rano, bo strasznie płacze za mną. Mam nadzieję, że się przyzwyczai.

Necia, trzymam kciuki za zdrówko Twojego męża.

Kinga, miłego pobytu u siostry:)

Marta03, już nie raz dawałaś radę po nieprzespanej nocy, to i dziś dasz radę:)

Aguska, zazdroszczę, że Bartuś już chodzi za rączkę. Ja Alexa jak wypuszczę z wózka, to biega we wszystkie strony świata:)

Ania, super, że chrzest wam się pięknie udał. No i trzymam kciukasy za Twoje zdrówko.

Mloda, jak Aleks? I jak wam idą ćwiczenia?

Teśka, buziaczki dla Twojej małej iskierki:*

Agnieszka, nie jestem pewna ale chyba widziałam Cię w Iławie koło Da Grasso szłaś po drugiej stronie ulicy?

Miska, witaj:) Super, że masz taką wesołą gromadkę w domu:) Też o takiej marzę:)

Marta28, wyrazy współczucia dla Twojej rodziny. Trzymam kciuki za was, a szczególnie za Karoline, Bartka i Twoją teściową. Wiem, że będzie im ciężko, sama niedawno to przerabiałam:/
A po za tym, to widziałam fotkę na fb:) I widzę, że Ola ostro daje na przód:)

Kochane, przepraszam, jeśli kogoś pominęłam. Jesli tak, to nadrobię kolejnym razem:) Buziaki

Do góry