reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam się także weekendowo :)
Przede mną wolny weekend i cały przyszły tydzień bo w firmie mamy tygodniowy przestój.Kolejny przestój tym razem dwutygodniowy czeka mnie na Święta Bożego Narodzenia.

Agnieszka odpoczywaj... mam nadzieję że po wczorajszym ciężkim dniu będą już tylko coraz to lepsze!!
Marta dzięki wielkie :) *
Ty dobrze mnie rozumiesz,masz naświetlony temat i wiesz o co chodzi.Dziękuje Ci *
Również odpocznij sobie w weekend i nabierz siły na cały "ciężki" sierpień.Życzę Ci wytrwałości :tak:
Widzę że pogaduchy się udały i super! :tak:
Buziaki dla dzieci:)))))

necia35 bądź dzielnai 3maj się w tym szpitalu :tak:

aguśka2017 super że dzień udany,takie wypady z przyjaciółką są świetne,fajnie że się rozerwałaś ;-)

Już dziś życzę wam słonecznej i dobrej soboty:)
...uciekam spać.Dobranoc

Witajcie!!
Ale sobie pospałam...do 6:15 :baffled: Miałam taką nadzieję do 9...ale maż musiał na dwie godziny do pracy ruszyć i masz...
Jeszcze dzisiaj u teściów jest jakiś festyn czy coś tam dla dzieci...mąż mnie ciągnie... A mi się taaaak nie chce...
Miałam dzisiaj w planie posprzątanie łazienek i generalne porządki w szafach...później leniuchowanie... A tu obiadek u teściowej się szykuje :eek:

Aga właśnie ja też coś tam słyszałam, ze u mnie firma też ma przestój pomiędzy świętami a sylwestrem...zobaczymy jak to będzie... Zresztą co mi z tego jak mój M. ma taką pracę, że pracuje zawsze czy to Wigilia czy Święto Pracy :baffled: A tak nawiasem mówiąc miałam w planie czekać wczoraj na ciebie...padłam po 23 :sorry:

Dzieci się zabawiły... Chyba się położę na moment :rofl:

Dziewczyny udanego dnia!!! I oby nam słonko wyszło!!!

Dzień dobry :-)
Ja od jakiś dobrych 30 minut jestem już na nogach.
Alan przyszedł do nas do sypialni i mówi że głodny jest więc musiałam wstać a M śpi jak kamień :eek:
U nas piękne słoneczko na niebie,mimo wczesnej godziny na termometrze mam już 15 stopni no i słyszałam że od dziś w UK pogoda ma być słoneczna i ładna juupiiii :tak:

Marta biedulko chciałaś czekać na mnie na gg :-) ohhh kochana jesteś :tak:
Ja byłam na gg ale po 24 jakoś naszego czasu więc u was była już 1 w nocy,nikogo nie było więc poszłam spać.
Z tym przestojem to fajnie możecie mieć,fakt mąż Twoj pewnie będzie w pracy ale zawsze Ty będziesz mogła z dziećmi posiedzieć i do Świąt się przygotować a na festyn to jedź Marta pewnie że tak.Takie wiejskie festyny są ok a chociaż dzieci się wybawią.Wypij Redbula i będzie ok :-D

Wypij Redbula i będzie ok :-D
hahaha jak Ty mnie dobrze znasz hehe
Wiem, że takie festyny są ok... Ale jakoś ta pogoda przytłacza...bo u nas słonka brak :(

Moja Gwiazda poszła na pierwszą drzemkę... Ja się ogarnę i jak wstanie muszę na zakupy jechać i zerwać umowę o internet, bo mnie operator denerwuje...a muszę zerwać ją do końca miesiąca, więc ostatni dzwonek...
A wieczorem mamy gości...więc pewnie mała domówka sie szykuje :)

Aga zawsze szybciej sie człowiek przestawi do lepszego...a słonka zazdroszczę.
Wiesz co...net mamy dość szybki a muli się jak standardowy... Często modem nie działa lub jakoś zawieszają neta... E tam... Trzeba będzie czegoś innego poszukać a póki co od sąsiada "pożyczę" :)
U nas przeważnie domówki...przy mojej dwójce brzdąców...

Aaa dostaliśmy wczoraj zaproszenie na wesele...na września :D

Wiesz co...net mamy dość szybki a muli się jak standardowy... Często modem nie działa lub jakoś zawieszają neta... E tam... Trzeba będzie czegoś innego poszukać a póki co od sąsiada "pożyczę" :)
U nas przeważnie domówki...przy mojej dwójce brzdąców...

Aaa dostaliśmy wczoraj zaproszenie na wesele...na września :D

Z tym netem to faktycznie drażniące więc jak masz możliwość to "pożycz" od sąsiada :-D:-D czemu nie...:)
Marta z tymi domówkami i spotkaniami to fajnie macie że możecie zorganizować się się tak że są dorośli i są dzieci,że wszystko godzicie w jednym.A spotkania ze znajomymi wiadomo że relaksują:)

Na wesele idziesz...ale masz super mmm:tak::-)
A sukienkę już masz?

Aga parę sukienek w szafie mam i pewnie nie będę nic kupowała ew dodatki...

Właśnie wstawiłam już dzisiaj 3 pranie...i ostatnie bo mi suszarek nie starszy... I jak pomyślę ile prasowania mnie czeka :/

reklama
rozumiem :)

Ja też wstawiłam pranie na szczęście dziś mam tylko jedno.
M jeszcze śpi,Alan ogląda bajki a Ja buszuję w necie.
Będę kusiła mojego małżonka abyśmy może do zoo pojechali dziś ale nie wiem czy zechce mu się jechać...:-/

Marta 3 pranie nooo to prasowania będzie sterta :tak:

Do góry