reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

A masz chociaż pogodę, żeby wszystko ci poschło?

A dziękuję dzieci moje ok... Już śpią na szczęście <uff>
Dzisiaj też miały rozrywkowy dzień, bo jak ja byłam u lekarza zawiozłam maluchy do moich rodziców.

A jutro przyjeżdża na nockę moja siostra... Będzie pewnie miło...

Strzeliłam sobie energy drinka...jakoś wytrzymam do przyjścia męża :)

reklama
Marta pogoda nawet nawet,20 stopni,wiatr a słońca niestety brak ale wszystko ładnie poschło.
Dobrze że dzieci ok:)
Alan często wspomina Jakuba,mówi że ma nowego kolegę który mieszka u babci :tak::-D
Na zegarze 22 a Ty energy drinka pijesz?

Aga tak... Ja już piję energy jak napoje orzeźwiające... :)
No fajnie, ze chłopcy nam sie zaprzyjaźnili... Jakubek też wspominał nawet dzisiaj Alana jak jeździł na hulajnodze ;)

No fajnie, ze chłopcy nam sie zaprzyjaźnili... Jakubek też wspominał nawet dzisiaj Alana jak jeździł na hulajnodze ;)

heh poważnie,super :-D:-)
fajne te nasze pociechy są :happy2:

Marta to już uzależnione jesteś jak energy drinka pijesz jak napój orzeźwiający :-D szalona kobieta z Ciebie ;-):-)

A w pracy ok?
No i co z tą pogodą w Iławie,nadal pada?

Aga a żebyś wiedziała, że pomału można to uzależnieniem nazwać. Oj szalona szalona ;)
W pracy, dziękuję... ok ... tylko "gorący okres" mamy i pracy sporo. Do tego sezon urlopowy...
Kochana nie wiem czy pada...chyba już nie. Jak przed 20 wracałam autem to jeszcze padało... :/

A tak nawiasem mówiąc. My w tym roku żadnego urlopu nie mieliśmy i nie będziemy raczek mieć... Więc jak pada to jakoś mniej żałuję tego faktu :D

Urlop planowaliśmy... I jak tylko mąż poszedł na urlop ja dostałam pracę :/
Więc po urlopie... Zostały nam weekendy <jeżeli tylko M. będzie miał wolne>

A ty Aga już masz parę dni wolnego czy jeszcze do pracy idziesz? <aaa w dzień mogę być na gg jak coś> ;)

Uciekam pomału bo zaraz M. wraca... Trzeba się trochę potulić...
Szczególnie po ciężkim popołudniu...

Urlop planowaliśmy... I jak tylko mąż poszedł na urlop ja dostałam pracę :/
Więc po urlopie... Zostały nam weekendy <jeżeli tylko M. będzie miał wolne>

A ty Aga już masz parę dni wolnego czy jeszcze do pracy idziesz? <aaa w dzień mogę być na gg jak coś> ;)

Uciekam pomału bo zaraz M. wraca... Trzeba się trochę potulić...
Szczególnie po ciężkim popołudniu...

Szkoda że urlop przepadł ale wiadomo praca ważniejsza.
Poza tym ważne że weekendy chociaż razem możecie spędzić.
Ja jeszcze na dziś wzięłam wolne.Do pracy wracam jutro ale tylko na 2 dni :-) bo potem moja firma ma tydzień przestoju i wracam do pracy 8go także fajnie bo jeszcze sobie odpocznę i spędzę czas z małym :)
A na gg to Ja Cię złapię :tak::-D
3maj się Marta i ucałuj dzieci,pozdrów męża:-)
Spokojnej nocy życzę.

Pozdrawiam

reklama
witam w ten piękny deszczowy dzień
przez tą pogode to nic sie nie chce z reszta zbyt wiele nie można nawet zrobić
Mam plan że jak koło południa jak mały wstanie i nie będzie padać to ubieramy się i idziemy do parku a co tam kaloszki sie ubierze gorsze ciuchy i mały może nawet po trawce się ślizgać:-D bo zwariować można w tym domu z małym dzieckiem z którym jeszcze nie można w nic pograć ani bawić sie dłużej niż kilka minut.

Do góry