reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Miska271 jestem pełna podziwu! :)
Gratuluję Ci z całego serca tak licznej rodzinki,to najwspanialszy cud jaki może dostać kobieta.
Nie będę pisała o kwestiach finansowych bo Ja nikomu w portfel nie zaglądam.
Wiadomo wychowanie dziecka kosztuje lecz pieniądze to nie wszystko.
Liczy się trud i poświęcenie,Miłość,troska,opieka na dobre i złe i aby nigdy zdrowia nie zabrakło!
Pozdrawiam Cię serdecznie :-)

Aguśka2017 fajnie że spacer udany i duże gratki dla małego-dzielny chłopak :-)

marta0307 miłej pogawędki z siostrą a chwilowe zaniedbanie usprawiedliwione :-)

KasiaAlex aaa widzisz...wszystko możliwe że mnie tam widziałaś,często tam przechodziłam,mogłaś mnie zawołać :tak: chętnie bym się zapoznała i zamieniła kilka zdań.Może przy okazji następnego pobytu w Iławie będzie okazja aby się spotkać w gromadzie mazurskich mam :-)

A Ja właśnie przeżyłam pierwszy dzień w pracy po urlopie :shocked2:
Poza tym dużooo się dziś wydarzyłooooo:confused2:

Uciekam spać dziewczęta.DOBRANOC

reklama
witam

KasiaiAlex
ja rozumiem cie wiesz.. w pracy stresująca atmosfera teraz, to twoje początki i jeszcze sama w salonie. Rano rozstania z dzieckiem pewnie są dla Ciebie trudne i sie nie dziwię. Ale też mysle ze przyzwyczai sie mały. A Ty na pewno się tam dobrze zaklimatyzujesz i w końcu odetchniesz czego Ci życzę.
marta03 jak po spotkaniu z siostrą? :)

Ja jutro jednak nie jadę do siostry.. mój tato jest w szpitalu :\ ehh to życie :(

witam się w kolejny pochmurny dzień
kasia jeszcze troche i Alex też będzie śmigał spokojniej u nas też były etapy kiedy mały dosłownie leciał przed siebie nie patrząc na nic innego a ja za nim do dziś są takie momenty;-)mój Bartek zaczął chodzić jak miał nie całe 11 msc więc sporo czasu minęło żeby nauczył sie chodzić spokojniej;-) ale i tak bieganie to dla niego najlepsza zabawa.jeszcze tydzień temu wyrywał rączke jak chciałam z nim iść a wczoraj proszę ślicznie szedł grzecznie.po prostu dorósł do tego u was też tak będzie

a ja dziś wybieram sie z przyjaciółka na miasto tak sie rozejrzeć może coś sobie kupie...
miałam zamiar się troche lepiej ubrać tzn wiecie jak siedzi sie głównie w domu a na spacer ubieram wygodne obuwie to pomyślałam sobie że szpilki obowiązkowo założe ale przez tą pogode to nie wiem czy mi się chce:-p
miłego dnia kochane
kinga zdroweczka dla taty;-)

Kasiai Alex- ćwiczenia zaczynamy od poniedziałku a puki co chodzimy za jedną rączkę :) i na 4 szaleje niesamowicie. Wczoraj chyba z godzine chodził po mieszkaniu przed snem oczywiście za jedną rączkę :) tak się zmęczył że padł w sekunde :), dziś od rana to samo, teraz właśnie się obudził i znów będzie chodzenie.
Pozdrawiam
lece bo już mnie woła :)
papa

witam piątkowo

właśnie kładę małą spać to chwilę spokoju bo przechodzi dzisiaj samą siebię,dobrze że mąż na weekend będzie to troszkę ja spokoju będę miała

wiem że wychowanie jednego dziecka jest czasami ciężko a 4 to już całkiem,ale jak pisałam moje życie potoczyło się inaczej i jest jak jest,nie mamy własnego mieszkania mieszkamy na stacji ale miłość do dzieci jest ogromna i dla nich zrobi się wszystko wiadomo że człowiek patrzy na życie na finanse na warunki mieszkaniowe,takie mamy realia w naszym kochanym państwie
zawsze uwielbiałam dzieci i marzyłam że będę mieć dwójkę,ale życie moje pobiegło innym torem i cieszę się że tak się stało i mam Agnieszkę i maluszka pod serduszkiem

Witam ponownie
nic sobie nie kupiłam ale za to porobiłyśmy sobie kilka fotek z przyjaciółka i pochodziłyśmy po sklepach zawsze jakaś rozrywka hehe
miłego dnia
u nas sie zachmurzyło i zaraz będzie padać

Witajcie:) Kinguś zdrówka dla Taty !!!
Miska podziwiam Cię ja z dwójką i czasem brak mi sił :)
Dziś zadzwonił neurochirurg z Olsztyna że ma się stawić w poniedziałek na operacje i takim to sposobem cały weekend będę w wielkich nerwach!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie...już weekendowo :tak:

Ja wczoraj nocka nieprzespana, siedziałyśmy z siostrą do 4 rano!! Dzisiaj w pracy mało na laptopie się nie zdrzemnęłam :-)
Po pracy z dziećmi odwiedziłam koleżankę i wsumie niedawno wróciliśmy, szybka kąpiel kolacja i dzieci w łóżkach mam nadzieję szybko zasną.

Kasia oj ciężkie pewnie masz rozstania z ALexem. A z kim mały zostaje? U mnie na szczęście nie ma problemu z zostawaniem...za to jaka radość jak wracam :)
Kinga zdrowia dla taty
Młoda chwila moment a mały będzie sam śmigał!
Miska i ja jestem pełna podziwu dla ciebie... Ale z doświadczenia wiem, że miłością obdarzy się nawet i piąte dzieciątko... Ja mogłam nie mieć dzieci i dla mnie ogromnym szczęściem są moje maluszki i wielką miłością... I choćbym miała mieć 5 czy 6 maluchów to byłoby lepsze niż ich brak...
Aguska fajnie, ze wypad się udał!
Necia trzymam za was kciuki!!
Agnieszka odpoczywaj... mam nadzieję że po wczorajszym ciężkim dniu będą już tylko coraz to lepsze!!

A ja się zaczynam cieszyć weekendem :)
A po weekendzie ogrom roboty, bo koleżanka z pracy idzie na urlop i trzeba ją zastąpić...od 19 sierpnia kolejna...więc sierpień czeka mnie niesamowicie pracowity :)

Do góry