reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam wieczornie
przyznaje sie bez bicia ze po lebkach przeczytalam co u Was

Kinga najlepszego
Teska gratulacje
Marta przykro mi z powdu Tescia....

My wczoraj ochrzcilismy Lenke rano o 8 byla msza za mojego Tate a pozniej jechalismy na 11.30 na chrzest.Msza byla bardzo uroczysta ksiadz w pewnym momencie mowil wylacznie do nas a ja oczywscie sie wzruszylam lzy mi lecialy jak grochy a i spiewal zespol ludowy z Lodzi specjalnie piosenka dla tych co mieszkaja poza grancami kraju.
Bylam w piatek w Olsztynie u giekolozki wyniki ktore robilam wczesnie nie wyszly dobrze,jeszcze raz dawalam do sanepidu jutro jade odebrac wynik i musze podejsc do gina zeby leki przepisala

Spokojnej noki zycze
Odezwe sie znowu jak tylko zjade chwile
Pozdrawiam Was serdecznie

Ania witaj
to uroczystość była niezłym przeżyciem dla Ciebie widzę.. wzruszenia:) Lenka pewnie pieknie wyglądała.. :)
Życzę Ci dobrych wyników! zdrowie takie ważne jest! 3maj się i odezwij jak bedziesz mogła, pozdrawiam ciepło.

my z mężem obejrzeliśmy horror.. niesamowity! uwielbiam to uczucie.. M trochę mniej bo nie gustuje w tego typu filmach. Jutro komedia dla odmiany.

Dobrej nocy życzę!
Pa :)

Witam i ja po krótkiej przerwie
Ania życzę dobrych wyników i super że chrzciny udane

U nas pogoda jak wszędzie:wściekła/y:
do nas przyjechali kuzyni to z nimi w niedziele grillowałam
dzi też maja nas odwiedzić tak około 11 więc zaraz muszę sie ogarnąć:-D;-)
Bartek coraz mniej je i nie wiem dlaczego zaczął tragicznie marudzić przy jedzeniu
ale za to wczoraj dostał na spróbowanie 2łyżeczki jogurtu naturalnego bo chce zobaczyć co z jego alergia i jak narazie nic:-) więc może w małych ilościach będę mogła wreszcie coś mu podawać z nabiału
miłego dnia

witam was

Filip jeszcze spi
ja wypiłam kawkę i rozmawiam z siostrą na gg
pogoda paskudna i ma tak być niby do czwartku jakos.. potem lepiej. ale ja tam w pogodę nie wierzę juz.

Miłego dnia życzę wam!

Heeja !dolanczam sie do zyczen wszystkim Annom ,Anusiom ,i Anulkom wszystkiego naj naj naj !!!mialam napisac wiecej ale Nadia sie budzi i po pisaniu ech....lece do mojego babelka,wszystkie mamusie goraco pozdrawiam :)

Hej
Mój bąbel śpi, a ja usiadłam was poczytać,
Ania- fajnie że uroczystość się udała, i wszystkiego dobrego życzę Tobie i wszystkim innym Annom :)
Teśka- Już tydzień i 5 dni - ale ten czas leci
Pozdrawiam

reklama
jak mija wieczór?

mi dosyć miło. a cały dzień aktywnie. Oglądam w katalogach meble do pokoju.. duży wybór jest.
Dywan już mamy:) zadowolona jestem bo super wygląda.

Do góry