reklama
Aniaa83
Fanka BB :)
Witam wieczornie
przyznaje sie bez bicia ze po lebkach przeczytalam co u Was
Kinga najlepszego
Teska gratulacje
Marta przykro mi z powdu Tescia....
My wczoraj ochrzcilismy Lenke rano o 8 byla msza za mojego Tate a pozniej jechalismy na 11.30 na chrzest.Msza byla bardzo uroczysta ksiadz w pewnym momencie mowil wylacznie do nas a ja oczywscie sie wzruszylam lzy mi lecialy jak grochy a i spiewal zespol ludowy z Lodzi specjalnie piosenka dla tych co mieszkaja poza grancami kraju.
Bylam w piatek w Olsztynie u giekolozki wyniki ktore robilam wczesnie nie wyszly dobrze,jeszcze raz dawalam do sanepidu jutro jade odebrac wynik i musze podejsc do gina zeby leki przepisala
Spokojnej noki zycze
Odezwe sie znowu jak tylko zjade chwile
Pozdrawiam Was serdecznie
przyznaje sie bez bicia ze po lebkach przeczytalam co u Was
Kinga najlepszego
Teska gratulacje
Marta przykro mi z powdu Tescia....
My wczoraj ochrzcilismy Lenke rano o 8 byla msza za mojego Tate a pozniej jechalismy na 11.30 na chrzest.Msza byla bardzo uroczysta ksiadz w pewnym momencie mowil wylacznie do nas a ja oczywscie sie wzruszylam lzy mi lecialy jak grochy a i spiewal zespol ludowy z Lodzi specjalnie piosenka dla tych co mieszkaja poza grancami kraju.
Bylam w piatek w Olsztynie u giekolozki wyniki ktore robilam wczesnie nie wyszly dobrze,jeszcze raz dawalam do sanepidu jutro jade odebrac wynik i musze podejsc do gina zeby leki przepisala
Spokojnej noki zycze
Odezwe sie znowu jak tylko zjade chwile
Pozdrawiam Was serdecznie
K
Kinga85
Gość
Ania witaj
to uroczystość była niezłym przeżyciem dla Ciebie widzę.. wzruszenia Lenka pewnie pieknie wyglądała..
Życzę Ci dobrych wyników! zdrowie takie ważne jest! 3maj się i odezwij jak bedziesz mogła, pozdrawiam ciepło.
my z mężem obejrzeliśmy horror.. niesamowity! uwielbiam to uczucie.. M trochę mniej bo nie gustuje w tego typu filmach. Jutro komedia dla odmiany.
Dobrej nocy życzę!
Pa
to uroczystość była niezłym przeżyciem dla Ciebie widzę.. wzruszenia Lenka pewnie pieknie wyglądała..
Życzę Ci dobrych wyników! zdrowie takie ważne jest! 3maj się i odezwij jak bedziesz mogła, pozdrawiam ciepło.
my z mężem obejrzeliśmy horror.. niesamowity! uwielbiam to uczucie.. M trochę mniej bo nie gustuje w tego typu filmach. Jutro komedia dla odmiany.
Dobrej nocy życzę!
Pa
aguska2017
Fanka BB :)
Witam i ja po krótkiej przerwie
Ania życzę dobrych wyników i super że chrzciny udane
U nas pogoda jak wszędzie
do nas przyjechali kuzyni to z nimi w niedziele grillowałam
dzi też maja nas odwiedzić tak około 11 więc zaraz muszę sie ogarnąć;-)
Bartek coraz mniej je i nie wiem dlaczego zaczął tragicznie marudzić przy jedzeniu
ale za to wczoraj dostał na spróbowanie 2łyżeczki jogurtu naturalnego bo chce zobaczyć co z jego alergia i jak narazie nic:-) więc może w małych ilościach będę mogła wreszcie coś mu podawać z nabiału
miłego dnia
Ania życzę dobrych wyników i super że chrzciny udane
U nas pogoda jak wszędzie
do nas przyjechali kuzyni to z nimi w niedziele grillowałam
dzi też maja nas odwiedzić tak około 11 więc zaraz muszę sie ogarnąć;-)
Bartek coraz mniej je i nie wiem dlaczego zaczął tragicznie marudzić przy jedzeniu
ale za to wczoraj dostał na spróbowanie 2łyżeczki jogurtu naturalnego bo chce zobaczyć co z jego alergia i jak narazie nic:-) więc może w małych ilościach będę mogła wreszcie coś mu podawać z nabiału
miłego dnia
K
Kinga85
Gość
witam was
Filip jeszcze spi
ja wypiłam kawkę i rozmawiam z siostrą na gg
pogoda paskudna i ma tak być niby do czwartku jakos.. potem lepiej. ale ja tam w pogodę nie wierzę juz.
Miłego dnia życzę wam!
Filip jeszcze spi
ja wypiłam kawkę i rozmawiam z siostrą na gg
pogoda paskudna i ma tak być niby do czwartku jakos.. potem lepiej. ale ja tam w pogodę nie wierzę juz.
Miłego dnia życzę wam!
K
Kinga85
Gość
Teśka witaj
śliczny suwaczek! zaglądaj kiedy bedziesz mogła!
miłego popołudnia życzę
ja ruszam na miasto..
śliczny suwaczek! zaglądaj kiedy bedziesz mogła!
miłego popołudnia życzę
ja ruszam na miasto..
reklama
K
Kinga85
Gość
jak mija wieczór?
mi dosyć miło. a cały dzień aktywnie. Oglądam w katalogach meble do pokoju.. duży wybór jest.
Dywan już mamy zadowolona jestem bo super wygląda.
mi dosyć miło. a cały dzień aktywnie. Oglądam w katalogach meble do pokoju.. duży wybór jest.
Dywan już mamy zadowolona jestem bo super wygląda.