reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Martuś przyjmij nasze kondolencje... Tak strasznie mi przykro... ["]["]["]

Ja zaraz ruszam z maluchami na kawkę do kuzynki do sąsiedniego miasta... I nawet deszcz nam nie straszny :tak:

Nam też jesienne lato nie straszne he.. Fiol na wycieczce z dziadkami. wieczorem wróci.
a ja szykuje sie powoli do wieczornej imprezy. jeszcze tylko pizze zrobić musze :)

miłego!!!

Witajcie niedzielnie.
Ale tutaj weekendowa cisza!!
My dzisiaj wstaliśmy już o 6. Jak normalnie dzieci wstają 7-8 tak dzisiaj pobudka o 6 :/
Ale za to już jesteśmy gotowi i zaraz ruszamy do parku dinozaurów a później na ostatni dzień oblężenia Malborka ;)
Jedzie też któraś z was? To byśmy się zgrali ;)

Kinga moc imieninowych życzeń

A dla reszty pozdrowienia!!

kinga wszystkiego naj z okazji imienin

u nas jakby pogoda sie poprawila ciekawe na jak długo bo wczoraj to padało przez pół dnia:-(
a dzioś słoneczko świeci może upału nie ma ale chyba tak fajnie jest no zobaczymy
marta udanego wypadu

Witajcie w słoneczną lecz chłodną niedziele:)

Marta0307 my byśmy chętnie się pisali na wyjazd do Malborka gdyby tylko urlop był dłuższy...:sorry2:
Oby pogoda wam dopisała,bawcie się dobrze :tak: Fajnie macie ;-)
Buziaki dla Twoich pociech:)

aguśka2017słoneczka życzę :tak: pozdrawiam ciepło.

marta2801 ślę szczere kondolencje,przykro mi kochana [*]

reklama
Do góry