reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hej dziewczyny:)
wczorajsza impreza udana bardzo, do nocy siedzieliśmy hihi.
Dziś się zebrać nie mogłam a wstałam i tak późno.
Muszę działać bo mamy gościnkę. Piekę własnie babeczki z malinami:)

zapraszam na kawkę imieninową jeżeli ktoś ma ochotę i czas! :tak:
dziekuje za życzonka :***

Pozdrawiam was!

reklama
Agnieszka witaj jak tam na urlopie? Mam nadzieję że udany:)

necia35 hej:)
Urlop mój jeszcze trwa ale już jutro w południe wracamy.
Trochę mi smutno ale z drugiej strony cieszę się że wracamy bo tęsknie za Wielką Brytanią,tęsknie za naszym domem,pracą,znajomymi i życiem tam tętniącym :tak:
Fajnie bo wracamy do Uk,idę do pracy na 3 dni i mam tydzień przestoju w pracy,więc pełną parą do pracy wracam dopiero od 5 sierpnia:)
Oczywiście urlop w Pl udany,odpoczęliśmy,pozwiedzalismy,poodwiedzalismy naszych dobrych starych znajomych,było na prawdę super no i poznałam na żywo Martę:)Cieszę się i niczego nie żałuje.Śmiało mogę napisać że "WRÓCĘ TU ZA ROK" na urlop oczywiście.

Dziś niedziela słoneczna w Iławie aż chce się żyć :tak:
Sprawdzałam pogodę i sierpień ma być upalny także szykujcie dziewczyny stroje kąpielowe,krótkie spódnice bo idą piękne,upalne dni :-)

Pozdrawiam was!

Ostatnia edycja:
Witajcie!!
Ale mieliśmy aktywny dzień :)
Naprawdę dino-park w Malborku udany! W zeszłym roku byliśmy w Solcu Kujawskim...ale tam dinozaury stały...tutaj wydawały dźwięki i się ruszały :) Później plac zabaw, wesołe miasteczko i na zamek... Co prawda dzisiaj już pozostałości po oblężeniu, ale ludzi co nie miara!! No i fanie też się bawiliśmy :) Do domu przyjechaliśmy przed 19...a za nami goście :-) Więc zamówiliśmy jedzonko i posiedzieliśmy troszkę...
Teraz już lecę do wyrka, bo rano do pracy...

Spokojnej nocki!!

witam
i miłego dnia życzę

od wczorajszego popołudnia pogoda się popsuła i tak już zostało.. pada i pada...
a my z Filipem o 9 musimy ruszyć na miasto chciał nie chciał...

pozdrawiam!

Witajcie!!
Ale mieliśmy aktywny dzień :)
Naprawdę dino-park w Malborku udany! W zeszłym roku byliśmy w Solcu Kujawskim...ale tam dinozaury stały...tutaj wydawały dźwięki i się ruszały :) Później plac zabaw, wesołe miasteczko i na zamek... Co prawda dzisiaj już pozostałości po oblężeniu, ale ludzi co nie miara!! No i fanie też się bawiliśmy :) Do domu przyjechaliśmy przed 19...a za nami goście :-) Więc zamówiliśmy jedzonko i posiedzieliśmy troszkę...
Teraz już lecę do wyrka, bo rano do pracy...

Spokojnej nocki!!
Marta super że niedziela udana :tak:
Miłego dnia w pracy :)

Co za pogoda :/

...miłego dnia dziewczyny...

Aga spokojnej podróży!!
Marta dzięki wielkie :tak:;-):-)

Pogoda w Iławie do d*p* fakt :-/

Mocno pozdrawiam was dziewczyny,do spisania z UK :)

i ja się witam po weekendzie :)
Marta- trzymaj się
Mój mały już zasówa za jedną rączkę :) Tylko czekać aż odważy się sam.
Weekend udany, jeszcze dziś wolne i jutro do pracy, a puki co wielkie pakowanie

ja już w domu
pozałatwiałam co trzeba. Powoziliśmy się z Fiolem autobusami dziś skoro pada heh

czas na kawkę chyba
obiad mam gotowy wiec nie musze dziś robić:)

reklama
Hello!
JA po pracy, czas mi dzisiaj zleciał bardzo szybko... Zaliczyłam też okulistę...
Teraz siedzę sama z Majką... Mąż z Jakubkiem pojechał rano do dziadków męża do Torunia... wrócą wieczorkiem...
A ja mam ochotę na kawkę...która wpadnie do mnie, bo sama nie lubię kawy pić ;)

Młoda ani się obejrzysz a ręka do pomocy nie będzie potrzebna... No i ciesz się póki mały jeszcze nie chodzi... ;) Mi dzieci poszły na nogi jak miały 10 i 11 miesięcy...

Do góry