reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej dziewczyny ja tyko na chwilke brak czasu wybaczcie....
Wszystkim chorowitkom zycze zdrowka i Tym co swietuja urodziny,imieniny zycze Wszystkiego najlepszego

Po weselu super wybawilismy sie jak nie wiem co,w pieknym miejscu bylo przyjecie,Mlodzi jechali extra karoca normalnie jak w bajce
biggrin.gif
W drodze powrotnej zajechalismy zwiedzic Kazimierz Dolny takze wypad udany troche sie odstresowalismy.
Szczerze powiem ze ciagle w biegu bylismy w urzedzie zalatwiac dokumetnty i nie jest taka prosta sprawa jak sie wydaje pozmienialy sie przepisy.W niedziele chrzest,jutro jedziemy na sesje zdjeciowa dlatego jutro bo moj brat ktory jest chrzestnym w poniedzialek juz wylatuje do Anglii,chcielismy w niedziele zrobic ale znowu fotograf mowi ze bedzie po weselu i nie bedzie wstanie robic zdjec.Dzis wyniki jade robic jutro wizyta u gina w przyszlym tygodniu wizyta u dentysty z Nacia i w sobote wracamy do Irlandii
Dzis pogoda zapowiada sie lepsza jak wczoraj,w burze wracalismy od Tesciow normalnie drzewa lamalo jak zapalki

W sobote chcemy jechac do Mikolajek o ile pogoda dopisze i przy okazji zachaczymy Mragowo,Galindie i moze Kadzidlowo zobaczymy

Serdecznie Was pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Ania wypoczywaj (aktywnie), zwiedzaj i ciesz się rodzinką... A jak wrócisz do domku to nam będziesz opowiadała ;-)

Ja dzisiaj pospałam do 7 :-D Dzieci jeszcze śpią...
A ja pomału zbieram się do pracki...
Dzisiaj moja mama zostaje u nas na nockę, to będzie okazja porozmawiać wieczorkiem, bo ostatnio się tylko w drzwiach mijamy...

Miłego dnia dziewczyny !!

Ostatnia edycja:
ania to faktycznie bardzo aktywnie ale tak najlepiej wtedy jest co wspominać;-)życzę udanej pogody i wyprawy:-)
u nas też wczoraj wieczorem ładna dyskoteka była na niebie ale burza nas ominęła kilka razy porządniej zagrzmiało ale za to błyskało sie że hoho
ja przy porannej kawce
zastanawiam sie co tu dziś robić myślałam żeby iść na działeczke do prababci Bartka bo pogoda jak narazie jest całkiem fajniusia tylko ciekawe na jak długo

Aniu ale Ci fajnie widzisz :))) urlopuj się ile wlezie! :tak::-) cmokam i do spisania !

Aguska z tą pogodą to nie wiadomo... ja do południa w domku.Potem wychodzę
A twój maluszek widzę też z 21go jest co? ;)

Miłego dnia życzę
wszystkim!

kinga a no też z 21 a dokładnie ze stycznia w dzień babci sie urodził wiesz taki prezencik:-D a co najlepsze że i ja jestem z 21 i mój mąż też tylko miesiące inne:-D a Filip przed świętami prezent zrobił:-)

no Filip zrobił nam prezent przed świąteczny :tak::-)
w dzień babci powiadasz.. też fajnie no!! :-p
a mój mąż też z grudnia jest.

a co najlepsze że i ja jestem z 21 i mój mąż też tylko miesiące inne
hihi no proszę :)))

witam
dziękuję za miłe przyjęcie

mieszkam w Mrągowie
Mam trójkę wspaniałych dzieci,teraz jestem na urlopie wychowawczym na najmłodszą córkę i pod moim serduszkiem rośnie mała kropeczka,mam nadzieję że wszystko będzie ok i urodzę szczęśliwie

Hej dziewczyny ja tyko na chwilke brak czasu wybaczcie....
Wszystkim chorowitkom zycze zdrowka i Tym co swietuja urodziny,imieniny zycze Wszystkiego najlepszego

Po weselu super wybawilismy sie jak nie wiem co,w pieknym miejscu bylo przyjecie,Mlodzi jechali extra karoca normalnie jak w bajce
biggrin.gif
W drodze powrotnej zajechalismy zwiedzic Kazimierz Dolny takze wypad udany troche sie odstresowalismy.
Szczerze powiem ze ciagle w biegu bylismy w urzedzie zalatwiac dokumetnty i nie jest taka prosta sprawa jak sie wydaje pozmienialy sie przepisy.W niedziele chrzest,jutro jedziemy na sesje zdjeciowa dlatego jutro bo moj brat ktory jest chrzestnym w poniedzialek juz wylatuje do Anglii,chcielismy w niedziele zrobic ale znowu fotograf mowi ze bedzie po weselu i nie bedzie wstanie robic zdjec.Dzis wyniki jade robic jutro wizyta u gina w przyszlym tygodniu wizyta u dentysty z Nacia i w sobote wracamy do Irlandii
Dzis pogoda zapowiada sie lepsza jak wczoraj,w burze wracalismy od Tesciow normalnie drzewa lamalo jak zapalki

W sobote chcemy jechac do Mikolajek o ile pogoda dopisze i przy okazji zachaczymy Mragowo,Galindie i moze Kadzidlowo zobaczymy

Serdecznie Was pozdrawiam

to zapraszam do siebie bo ja mieszkam w Mrągowie :-D

Hej
u nas też wczoraj szalało- ludzie z pracy bali się wychodzić, dookoła jasno aż było, a mój synuś nawet nie zauważył co się dzieje i smacznie spał. :)
Jeszcze dwa dni do pracy i 3 wolnego- i weekendzik u mamy- już dawno nie byliśmy.

Do mieszkanka już spożywcze zakupy zrobione- oczywiście takie które mogą poleżeć.
Teraz na teściów czekam i z mężem lecimy po łóżeczko- bo to zostaje żeby można było czasem malca podrzucić na noc, no i w dzień będzie jak ja w pracy.

Ania - super urlop.
Miśka- fajna gromadka- gratuluje i witam :) A miałam cichą nadzieję że z Olsztyna im bliżej tym łatwiej można się umówić :)

Pozdrawiam.

reklama
Hej
u nas też wczoraj szalało- ludzie z pracy bali się wychodzić, dookoła jasno aż było, a mój synuś nawet nie zauważył co się dzieje i smacznie spał. :)
Jeszcze dwa dni do pracy i 3 wolnego- i weekendzik u mamy- już dawno nie byliśmy.

Do mieszkanka już spożywcze zakupy zrobione- oczywiście takie które mogą poleżeć.
Teraz na teściów czekam i z mężem lecimy po łóżeczko- bo to zostaje żeby można było czasem malca podrzucić na noc, no i w dzień będzie jak ja w pracy.

Ania - super urlop.
Miśka- fajna gromadka- gratuluje i witam :) A miałam cichą nadzieję że z Olsztyna im bliżej tym łatwiej można się umówić :)

Pozdrawiam.

w olsztynie bardzo często bywam a i odległość nie jest taka duża

Do góry