reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie!
Ale pochmurno i pada :/
Ja wstałam godzinkę temu, pranie nastawiłam <będe musiała suszarkę w sypialni chyba rozłożyć> :baffled: Umyłam łazienki...
Mąż i dzieci śpią...
A ja jeszcze wyprasuję koszulę do pracy i praktycznie jestem gotowa...
Jeszcze zdążę wypić kawkę z mężem :)

Dziewczyny słoneczka dzisiaj życzę!!

marta dzięki wielkie ale słoneczka to dziś na pewno nie bedzie :\ powodzenia w pracy!

kiblujemy w domu z Fiolem dziś
ehhh :\ nie lubie takiej nudy i całej tej pogody..

Pozdrawiam Was
miłego życzę!

u nas to samo z tym że jeszcvze nie pada.a chciałam dziś iść z małym do lekarza ale jak będzie padało to za tydzień pójde i jeszcze miałam dziś w planach odwiedzić koleżankę która urodziła leży jeszcze w szpitalu eh pogoda do ...
piję kawke

Hej hej :)

Pogoda kiepska,szkoda ale mnie to nie straszne i tak ruszam na miasto dziś :tak:
Po południu wybieram się do Marty :tak::-)
...a wieczorem Nil :happy:

aguśka2017 smacznej kawy życzę :tak:pozdrawiam ciepło :-)
marta0307 ale z Ciebie obrotna kobieta jest :tak: miłego dnia w pracy życzę i do zobaczenia ;-)
młoda gratuluję ząbków :tak: i życzę szybkiej przeprowadzki.Pozdrawiam

Pozdrawiam

młoda gratulacje za zębolki
my wróciliśmy od lekarza byliśmy tak na kontroli a ludzi było mnóstwo Bartuś był prawie najstarszy:-Dnapatrzyam sie na te maleństwa eh kiedyś może jeszcze takie bedę miała
a u pani doktor tak bartuś waży 11,700kg i ma 83 cm czyli mieści sie w 50 centylu i pani doktor powiedziała że jest super bo i tak sporo waży na to jaki jest ruchliwy:-Doczywiście zdrowy jak ryba rozwój idealny a z alergia mam poczekać jak skóra będzie czysta przez 2 tyg bez żadnych uczuleń to mam mu spróbować dać jopgurcik.więc zobaczymy a jeśli nadal będzie dostawał uczulenia na pyłki (ostre uczulenie) to mam podać w ostateczności zyrtec.mam nadzieje że nie będe musiała

reklama
Do góry