reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
przeprowadzam się od teściów do własnego mieszkanka- parę bloków dalej ale do siebie :)
no i super!!! :) fajnie
na swoim najlepiej! :tak:

miska witaj! napisz więcej o sobie:) masz sporą gromadkę dzieci widzę :) i kolejne w drodze! gratki! skąd jestes?

Ale u nas cudna burza jest...a właściwie przeszła. Uwielbiam widok i odgłosy burzy !!

I jak życzyłam tak też było... Cały prawie dzień słonecznie :D

Młoda widzę "gorący" okres masz.. Powodzenia i wytrwałości w przeprowadzce... No i gratuluję ząbków!!
Aguska no synek rośnie i zdrowy jak rybka, to najważniejsze!
Miska witaj wśród nas. Mam nadzieję, ze się u nas zadomowisz!!
Agnieszka dziękuję za odwiedzinki...było bardzo miło! No i do zobaczenia w piątek/sobotę/niedzielę :-D

Agnieszka dziękuję za odwiedzinki...było bardzo miło! No i do zobaczenia w piątek/sobotę/niedzielę :-D

Marta 0307 Ja także bardzo Ci dziękuje :tak:
I muszę napisać że masz wspaniałą osobowość a do tego miła i koleżeńska-dziękuje ;-)
Dzieci i mąż super :tak:
Do zobaczenia w weekend :tak::-)

miśka271 Witaj :-)

W Iławie właśnie przeszła burza.
Aszsz jak huczało :confused2:

Ojej...aż tyle komplementów ;)
Aga ty również jesteś bardzo miłą osobą i z Alana wesoły chłopczyk!

Ja porobiłam opłaty... uuu ubyło z konta <męża:> Na szczęście w tym miesiącu sama opłacałam swój rachunek za telefon...obędzie się bez gadanego hehehe

Mój mąż przeważnie mówi tak... "Ale Mysza na spokojnie... No powiedz jak ci te 600 minut nie starcza?" :-D:-D:-D
A mi jakoś tak zawsze mało hehe

:-D:-D
dobrze że podchodzi do tego tak spokojnie ;-):tak::-)

Ja też mam 600 minut w abonamencie i czasami nie starcza ale niestety dzwonić trzeba,czasami tylko się zapominam :confused2:
Więc wiem jak to jest Marta :)
Ucałuj dzieci i pozdrów męża.Ja Uciekam spać bo rano czeka mnie szybka pobudka.

3majcie się dziewczyny i już dziś życzę wam miłego czwartku :tak:

reklama
Ja też uciekam...może trochę poczytam...
Ostatnio zaniedbałam książki a teraz w pracy jak mam 8h komputer przed oczyma, to już wzroku nie chce mi się męczyć...

Do jutra!
Spokojnej nocki dziewczyny!

Do góry