reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

witam
dziękuję za miłe przyjęcie

mieszkam w Mrągowie
Mam trójkę wspaniałych dzieci,teraz jestem na urlopie wychowawczym na najmłodszą córkę i pod moim serduszkiem rośnie mała kropeczka,mam nadzieję że wszystko będzie ok i urodzę szczęśliwie
Miska witaj:) ja też z Mrągowa pochodzę i często tam bywam bo mam tam najbliższą rodzinę :)a teraz mieszkam w Olsztynie
Pozdrawiam cieplutko

reklama
Marta28 trzymam kciuki za teścia by wreszcie była poprawa . Co do śpiączki farmakologicznej to mój siostrzeniec też tak miał pisałam Ci o nim na gg. Buziaki dla Oli a Ty Kochana uważaj na siebie
Chyba trzeba będzie wreszcie zorganizować wspólne spotkanie :) na razie u mnie pod górkę ciągle coś się dzieje aż doła łapię :(
Aguśka do Ciebie mam pytanie bo Ty z Elbląga a ja nie za bardzo się orientuję gdzie co jest.
W poniedziałek umówiliśmy się na wizytę z neurochirurgiem adres Plac Dworcowy 3a w Elblągu? Aguśka gdzie to jest?
Pozdrawiam wszystkie Mamusie:) i przepraszam że ostatnio rzadko tu bywam

Witajcie!!
Ja dzisiaj u siebie mam mamę na noc... Posiedziałyśmy, pogadałyśmy teraz już mama się położyła i ja zaraz wskakuję do łóżka, bo rano do pracy...ale już piątek, później weekend wolny :-)
Dzieci moje pół dnia dzisiaj w taką duchotę siedziały w basenie...i się pluskały :)

Bietka nie martw się...nadrobisz z tą działeczką ;)
Martuś słonko głowa do góry... Trzymam kciuki za teścia!! A Oli może jakieś kolejne ząbki dokuczają, do tego taka pogoda...i jej daje w kość :/

I ja przesyłam buziaki dla reszty babeczek!

No i czas się zbierać... Ale dzisiaj piątek i zaraz dwa dni wolnego :tak:
W domu wszyscy jeszcze śpią, na forum też śpią ;-)

Miłego dnia dziewczyny...

witam się

już dziś wam życzę udanego weekendu! :) mnie nie bedzie na forum raczej bo będziemy to tu to tam... :-)
dziś jadę na spotkanie z moją kuzynką z Francji. Jedziemy po południu do Trupla na ognisko nad jezioro jeżeli pogoda dopisze a jak nie to w domu bedziemy pewnie bo tam się wybudowali. Dziaciarni nie zabraknie wiec Fiol bedzie miał towarzystwo kuzynek i kuzynów :) Już się nie mogę doczekać bo zapowiada się super. :tak:
Jutro impreza u nas a w niedzielę moje imieniny i też gościnka :)
tak to się przedstawia u mnie. Jedyny minus tego wszystkiego to to..że mam dostać teraz na weekend @ :dry:

marta28 no nie poznałam Cię w pierwszej chwili :rofl2: przykro mi z powodu teścia :-( to smutne bardzo..
necia pisz pisz chociaż czasami ale pisz :))) tutaj tak pusto widzisz.. cmok :* i kciuki trzymam! Ty wiesz..

Pozdrawiam
was wszystkie!

biore się teraz za robotę :]

Kinga zazdroszczę Ci takiego weekendu mogę z Tobą jechać :)
A ja wczoraj byłam z Pawełkiem na kontroli u ortopedy 2 miesiące temu się zapisywałam . Weszłam do gabinetu mówię nazwisko a pielęgniarka do mnie że się dzień spóźniłam bo umówiona wizyta była właśnie dzień wcześniej :) Troszkę mnie przymurowało no ale przyjęli nas :-)
Pozdrawiam Mamusie i Wasze pociechy :) Kinga, Marta28, Marta03,Agnieszka, Aguśka, Bietka, Kasia, Mloda, Teśka, Aniaa, Miska życzę Wam udanego weekendu :tak::-)

necia jak przyjedziesz do Elbląga to na dworcu wybudowany jest taki nowy budynek na samym środku więc rzuca sie w oczy;-)tam na dole są jakieś sklepy a u góry przyjmuja lekarze.Tam już się dokładnie zapytasz gdzie;-)mam nadzieje że pomogłam a z kim jedziesz z maluchami?i czym samochodem czy np pociagiem?
u nas pogoda nie wiadomo jaka co chwile słoneczko ale takie nijakie
Bartuś ogląda stacyjkowo ja już po kawusi

oj na razie czytam tylko,bo nie wiem co do czego,ale po paru dniach powinnam się połapać choć trudne to będzie bo sporo nas tutaj

Miska witaj:) ja też z Mrągowa pochodzę i często tam bywam bo mam tam najbliższą rodzinę :)a teraz mieszkam w Olsztynie
Pozdrawiam cieplutko
ooo jak fajnie,ja często jestem w olsztynie bo jeżdżę z dziećmi do lekarza

reklama
hej
wiem że Niecia z Olsztyna bo dzięki niej tutaj jestem :D
Necia- Czekam aż poukładasz wszystko po swojej myśli i zdrowie będzie dopisywało to się umówimy.
Z każdą mamą chętnie pójdę na spacerek, lub zaproszę na kawę :) jak tylko czas pozwoli zgrać nasze plany :)
Marta- trzymam za teścia kciuki.
Dziś jeszcze do pracy a od jutra 3 dni laby :D
Pozdrawiam wszystkie

Do góry