reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

marta28 co u was? jak Ola? co porabiacie w weekend? :) miło było Cię zobaczyć! ;) buziak
no i jak tam teść... ?

młoda z Olsztyna jest też necia.. :) możecie się umówić miedzy sobą.

ja niedługo też zawitam do Olsztyna bo do lekarza jadę z Filipem..

reklama
u nas tez okropnie duszno nie ma czym oddychać i grzmi znowu burza
u nas wczoraj była,ale po niej jeszcze gorzej było

Dziewczyny pozdrawiam Was serdecznie z deszczowego ponurego Śląska:(
i taki to mamy urlop... pogody brak ech. w domu tu jest dużo ludzi, mała chyba jest tym zmęczona.ja odpoczywam fizycznie, dzisiaj zaszalałam i kupiłam sobie troszkę ciuchów na wyprzedażach, ale łącznie wyszło i tak dużo kasy

Witam nową mamusię licznej gromadki:)

Marta wiesz że wściekła byłam, że nie dałam Ci kluczy na działkę i nie pokazałm gdzie ona jest?;/ zaćmienie miałam chyba przez to pisanie pracy

reklama
jestem dziewczyny...

okropny czas mam, jakos nie moge ani siebie ani calej reszty ogarnac....

z tesciem nie jest dobrze, powiedzialabym nawet ze jest bardzo zle...nadal jest w spiaczce farmakologicznej, ma miec robiona kolejna tomografie zeby sprawdzic co i jak...

Olka generalnie ok chociaz dzis marudna byla do granic wytrzymalosci, malo mnie cos nie trafilo, zwlaszcza w pociagu...

planow na weekend nie mamy, B dopiero jutro w poludnie przyjedzie, napewno bedzie chcial do taty pojsc, porozmawiac z lekarzem...
przytlacza mnie to wszystko..

Dziewczyny z Olsztyna my to musimy sie kiedys umowic na spacerek, dla mnie Olsztyn powoli robi sie jak druga Ilawa, tak czesto tam jestem, musmi sie kiedys zgrac...

Kingus Ciebie tez bylo milo spotkac, pieska masz pieknego..a mnie to chyba nie poznalas hehe

zdrzemnelam sie w dzien bo tak mnie glowa bolala ze na wymioty mnie bralo, teraz pewnie problem z zasnieciem bede miala...

Do góry