reklama
KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
Teśka, śliczna kruszynka. Gratuluję
Dziewczyny, przepraszam, że ostatnio tak mało piszę, ale nie mam nawet czasu włączyć komputera. Każdą wolną chwilkę poświęcam małemu, bo tak rzadko go teraz widuję.
Sparaliżowała mnie wiadomość o Zosi. Śledziłam tą historię już jakiś czas i miałam ogromną nadzieję, że ,mała z tego wyjdzie...
[*]
Marta28, trzymam kciuki za twojego teścia. Musi z tego wyjść &&&
Buziaki dla Was wszystkich kochane:***
Dziewczyny, przepraszam, że ostatnio tak mało piszę, ale nie mam nawet czasu włączyć komputera. Każdą wolną chwilkę poświęcam małemu, bo tak rzadko go teraz widuję.
Sparaliżowała mnie wiadomość o Zosi. Śledziłam tą historię już jakiś czas i miałam ogromną nadzieję, że ,mała z tego wyjdzie...
[*]
Marta28, trzymam kciuki za twojego teścia. Musi z tego wyjść &&&
Buziaki dla Was wszystkich kochane:***
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie
...ponownie mam chwilę aby do was zajrzeć
Pozdrawiam was dziewczęta serdecznie
marta0307 my widzimy się w środęFajnie!
KasiaAlex 3maj się.A to że mało zaglądasz bo poświęcasz czas małemu to zrozumiałe
Zaglądaj kiedy tylko znajdziesz wolną chwilę.
Teśka no kochana moje największe GRATULACJE
Mała śliczna,niech teraz zdrowo rośnie.
Aguśka2017 pozdrawiam ciepło
marta2801 3maj się dziewczyno,mam nadzieję że teść wyjdzie ze wszystkiego i zdrowie powróci.
necia35 przykra historia z Zosią :-( nie wiem co więcej napisać...
Bietka87 udanego wyjazdu :-)
...ponownie mam chwilę aby do was zajrzeć
Pozdrawiam was dziewczęta serdecznie
marta0307 my widzimy się w środęFajnie!
KasiaAlex 3maj się.A to że mało zaglądasz bo poświęcasz czas małemu to zrozumiałe
Zaglądaj kiedy tylko znajdziesz wolną chwilę.
Teśka no kochana moje największe GRATULACJE
Mała śliczna,niech teraz zdrowo rośnie.
Aguśka2017 pozdrawiam ciepło
marta2801 3maj się dziewczyno,mam nadzieję że teść wyjdzie ze wszystkiego i zdrowie powróci.
necia35 przykra historia z Zosią :-( nie wiem co więcej napisać...
Bietka87 udanego wyjazdu :-)
My już spakowani... o 1.00 pobudka...
Teska córeczka śliczna Malusia
Dziewczyny poszłam na chwilę na działkę loooknąć przed wyjazdem i doznałam szoku!!! tam już ogórki fasolka itd(( pełno plonów a ja wyjeżdżam <rozpacz> trochę nazbierałam zawiozę teściowej ale reszta...?
a za dwa tyg pewnie będzie po wszystkim ech ech ech.
Maleńka Zosieńka cały dzień dzisiaj w moich myślach;(( i co patrzę na moją Niunię to ból mnie ściska , bo myślę o biednej Judycie.
Boże zabrałeś jej taki Skarb;(
Teska córeczka śliczna Malusia
Dziewczyny poszłam na chwilę na działkę loooknąć przed wyjazdem i doznałam szoku!!! tam już ogórki fasolka itd(( pełno plonów a ja wyjeżdżam <rozpacz> trochę nazbierałam zawiozę teściowej ale reszta...?
a za dwa tyg pewnie będzie po wszystkim ech ech ech.
Maleńka Zosieńka cały dzień dzisiaj w moich myślach;(( i co patrzę na moją Niunię to ból mnie ściska , bo myślę o biednej Judycie.
Boże zabrałeś jej taki Skarb;(
Ja cały dzień myślę o Zosi . Patrzę na Adasia i widzę Zosię dlaczego tak się stało ? Nie potrafię tego zrozumieć Kochany Aniołek
[*] Marta28 mam nadzieję że teść z tego wyjdzie trzymam kciuki za zdrówko .
Teśka śliczna Twoja córcia .
Co do męża to wyszedł dziś ze szpitala ale wesoło nie jest z jego kręgosłupem lekarze za głowe się złapali jak zobaczyli rezonans powiedzieli że operacja jest konieczna. Wypuścili go ze szpitala bo i tak go tam nie leczyli tylko go szprycowali środkami przeciwbólowymi i sterydami. Nie mieli odpowiedniego specjalisty wypisując go dali pilne skierowanie do poradni neurochirurgicznej i musi z bólem łazić i czekać w kolejce bo wszyscy mają to gdzieś. Dziś go odprawili nie wiem co jutro będzie .Mam dosyć tych wszystkich konowałów
[*] Marta28 mam nadzieję że teść z tego wyjdzie trzymam kciuki za zdrówko .
Teśka śliczna Twoja córcia .
Co do męża to wyszedł dziś ze szpitala ale wesoło nie jest z jego kręgosłupem lekarze za głowe się złapali jak zobaczyli rezonans powiedzieli że operacja jest konieczna. Wypuścili go ze szpitala bo i tak go tam nie leczyli tylko go szprycowali środkami przeciwbólowymi i sterydami. Nie mieli odpowiedniego specjalisty wypisując go dali pilne skierowanie do poradni neurochirurgicznej i musi z bólem łazić i czekać w kolejce bo wszyscy mają to gdzieś. Dziś go odprawili nie wiem co jutro będzie .Mam dosyć tych wszystkich konowałów
aguska2017
Fanka BB :)
Teśka córcia śliczna a jak ma na imię?bo albo nie doczytałam albo nie pisałaś?
necia oj twój mąż musi dużo teraz uważać na siebie zdrówka mu życzę
Moja koleżanka wczoraj urodziła zdrową córeczke
bietka ty pewnie już w drodze więc spokojnej podróży chyba że już dotarłaś
necia oj twój mąż musi dużo teraz uważać na siebie zdrówka mu życzę
Moja koleżanka wczoraj urodziła zdrową córeczke
bietka ty pewnie już w drodze więc spokojnej podróży chyba że już dotarłaś
necia moze macie mozliwosc do elblaga pojechac do neurochirurga? tam sa podobno bardzo dobrzy specjalisci, u nas ze szpitala z takimi problemami wlasnie tam wozi sie pacjentow...
co do Zosi to ja non stop o niej mysle...o niej i Judycie....straszne to wszystko...pogrzeb w czwartek, kwiatki juz zamowilysmy, zrobilysmy zrzutke, sporo sie tego uzbieralo...
jeszcze dwa dni temu organizowalysmy pomoc dla Zosienki a dzis....skladamy sie na kwiatki....strasznie to niesprawiedliwe....
co do Zosi to ja non stop o niej mysle...o niej i Judycie....straszne to wszystko...pogrzeb w czwartek, kwiatki juz zamowilysmy, zrobilysmy zrzutke, sporo sie tego uzbieralo...
jeszcze dwa dni temu organizowalysmy pomoc dla Zosienki a dzis....skladamy sie na kwiatki....strasznie to niesprawiedliwe....
Witajcie!!
Moja gwiazda dzisiaj spała tylko od 11 do 12:30... O 18 padła...ciekawe czy na drzemkę czy już pośpi do rana Jakubka zabrali dziadkowie w odwiedzinki do cioci pojechali, i też jestem ciekawa czy na nockę wróci
A ja się lenie...oj lenie
Moja gwiazda dzisiaj spała tylko od 11 do 12:30... O 18 padła...ciekawe czy na drzemkę czy już pośpi do rana Jakubka zabrali dziadkowie w odwiedzinki do cioci pojechali, i też jestem ciekawa czy na nockę wróci
A ja się lenie...oj lenie
reklama
K
Kinga85
Gość
ja padam z nóg....
co za dzień
co za dzień