reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Hania dziś jakiegoś cipca dostała Marudna, że hej. Lezeć - nie, siedzieć - nie, nawet na raczkach - nie! Ło mamo! Mam nadzieję, że do jutra jej przejdzie.
A co to? hihihi fajne słowo... No to chyba zaraźliwe bo Julka też tak miała..... od 5.00 rano..... a zasnęła niedawno mało tego nawet klocki były be i kredki i mama i wogóle wszystko.... ehhhhh
Grubelek
mamy lipcowe'07
Witam....
Znowu cisza.............? :sick:
Dziewczyny chyba te upały nie służą siedzeniu na BB... :sick:
Julka znowu buszuje od 5.00, spała ze mną w sypialni a tam nie mamy rolety w oknie i było jasno, a okiennicy nie chciało mi się zamykać... :-( i mam za swoje... dzis w nocy wraca tatuś.... w końcu... dzwonił rano właśnie robił zakupki dla nas... :-) zobaczymy pytał czy chcę zestaw do francuskiego maniciuru (nie wiem już jak się to pisze) no taqk pewnie myśli że na porodówke sobie zrobie... chociaż wiecie tam jest taki przystojny anastezjolog :-) hehehehe...
Miłego dnia Mamusie!
Znowu cisza.............? :sick:
Dziewczyny chyba te upały nie służą siedzeniu na BB... :sick:
Julka znowu buszuje od 5.00, spała ze mną w sypialni a tam nie mamy rolety w oknie i było jasno, a okiennicy nie chciało mi się zamykać... :-( i mam za swoje... dzis w nocy wraca tatuś.... w końcu... dzwonił rano właśnie robił zakupki dla nas... :-) zobaczymy pytał czy chcę zestaw do francuskiego maniciuru (nie wiem już jak się to pisze) no taqk pewnie myśli że na porodówke sobie zrobie... chociaż wiecie tam jest taki przystojny anastezjolog :-) hehehehe...
Miłego dnia Mamusie!
nineczka
Fanka BB :)
Ty rozpustnico! Mąż na kilka dni wyjechał a tobie już kosmate myśli po głowie chodzą? ;-) Swoją drogą kiedyś podrywałam amnestezjologa - ale to nie moja wina - ktoś przesadził z głupim jasiem Bosze! A najgorsze jest to, że ja wszystko pamiętam! Jak mu mówiłam, że jest przystojniutki, ładniutki i w ogóle i za nic nie chciałam oddychać przez tą maskę i machałam do niego...
Fakt, jest gorąco. Niedawno wróciłam ze spacerku i never ever o tej porze i przy tej temperaturze nigdzie nie polazę Padam na twarz :sick:
Może Juleczka tak wcześnie wstaje bo chce się nacieszyć mamusią zanim mała drzymorda (to pieszczotliwe określenie ;-)) sie nie pojawi i nie zabierze jej czasu? Swoją drogą podziwiam wszystkie mamy - posiadaczki więcej niż jednego przychówku. A te z czwórką? Jak one sobie radzą? Medal za odwagę! Ja mam jednego paszczura i zabiera mi cały mój czas (a moze po prostu nie umiem go sobie zorganizować he he).
Fakt, jest gorąco. Niedawno wróciłam ze spacerku i never ever o tej porze i przy tej temperaturze nigdzie nie polazę Padam na twarz :sick:
Może Juleczka tak wcześnie wstaje bo chce się nacieszyć mamusią zanim mała drzymorda (to pieszczotliwe określenie ;-)) sie nie pojawi i nie zabierze jej czasu? Swoją drogą podziwiam wszystkie mamy - posiadaczki więcej niż jednego przychówku. A te z czwórką? Jak one sobie radzą? Medal za odwagę! Ja mam jednego paszczura i zabiera mi cały mój czas (a moze po prostu nie umiem go sobie zorganizować he he).
Grubelek
mamy lipcowe'07
Nineczko drzymorda!!!!!!!!! ale fajne!!!!!!! Ale ja tez podziwiam te podwójne i potrójne i powięcej.... mamy Jak ja sobie poradze????????
nineczka
Fanka BB :)
Obiecanki - cacankijutro na spokojnie sie odezwe
Ale jestem niewyspana Hania budziła się często w nocy i była burza - brrr Teraz tez siąpi, czeka nas cały dzień w domciu :-( Ale nie ma tego złego itd. Przynajmniej pranie poprasuję i nadrobie zaległości prasowe.
Grubelku - jak samopoczucie?
Maarta, Natala, Madzia, że o Kindze już nie wspomnę - GDZIE JESTEŚCIE??
jestem jestem!!!
Wczoraj nie było nas cały dzien w domku, bylismy u babci i nad jeziorkiem, Antos sie kąpał, ale miał chlopak frajdę, super!!!!
a mi przez ta pogode to nic sie nie chce, w domu sajgon, nawet nie w głowie mi sprzatanie, czeka na mnie strta prania i prasowania, rano padal deszcz i sie ucieszyłam, bo zostane w domku i wszystko porobie ale juz jest 28 st wiec na pewno niedługo pojdziemy na spacerek:-)
co do przystojnych lekarzy to mój gin jest bardzo ładniusi, ech.... koleznaka jak do niego poszła to powiedziała ze wyszła bo nie chciała zeby taki przystojniak ja badał ze jakoś głupio jej było
Wczoraj nie było nas cały dzien w domku, bylismy u babci i nad jeziorkiem, Antos sie kąpał, ale miał chlopak frajdę, super!!!!
a mi przez ta pogode to nic sie nie chce, w domu sajgon, nawet nie w głowie mi sprzatanie, czeka na mnie strta prania i prasowania, rano padal deszcz i sie ucieszyłam, bo zostane w domku i wszystko porobie ale juz jest 28 st wiec na pewno niedługo pojdziemy na spacerek:-)
co do przystojnych lekarzy to mój gin jest bardzo ładniusi, ech.... koleznaka jak do niego poszła to powiedziała ze wyszła bo nie chciała zeby taki przystojniak ja badał ze jakoś głupio jej było
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Nineczko uwielbiam czytać Twoje posty.......... odrazu mi lepiej że nie tylko ja mam takie zapędy czasami... moje spi łaskawie usnąło po 20 minutach przewalania...Zaraz chyba uduszę swoje dziecko Wyje od ponad godziny Wyjmę z łóżeczka - wyje, że chce spać; odłożę do łóżka - wyje, że spać nie chce No żesz cholera dzisiaj z tym dzieciakiem
Pogoda mnie dobija, podobno w nocy padało ale nadal upał....
Mężuś wrócił :-) dostałam zestaw lakierów prosto z Paryża a co! Wieczorem się polakieruje... i na porodówkę! A tak na poważnie to wczoraj do 24.00 miałam jakies takie skurcze i myslałam że już... ale przeszły i potem znowu od 4.00 ale zasnęłam i rano juz ok... chociaz i tak jakoś źle się czuję... ja chce do szpitala!!!!!!!!!!!
Maarta to tak jak ja od kilku dni nic nie robie nie mam juz siły... wszędzie bałagan, ale się usprawiedliwiam pogodą
No tak nikt się nie odzywa... Trzeba jakąś kare wymyslić
Miłego dnia!