reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

NEL;
Jeszcze idę jutro z dziećmi do okulisty i na kontrolę po tych ich ostatnich zdrowotnych przebojach i mam nadzeję że usłyszę same dobre wieści bo inaczej się podłamię
pisz jak po wizycie z dzieciaczkami???
mam nadzieje że dasz znać. jutro poczytam. buźka

Marta ciesze się że cukinia smakowała :) ja też uwielbiam
buziaczek dla Oli. dzielna dziewczynka!

Do jutra! pa:)

reklama
Marta- najważniejsze że dowiedziałaśs się wszystkiego- a tak swoją drogą to Pani doktor jakoś niedawno swoją stawkę podniosła bo pytałam znajomej i niedawno była i zapłaciła 100 zł jeszcze.
Teraz próbujemy spać- mam nadzieje że zaśnie bo po 11 na szczepienie idziemy, martwie się co będzie wieczorem bo musze iść do pracy na 16, a po szczepieniach może marudzić mocno :/

hej
pogoda beznadziejna
Bartuś pokazuje że go boli brzuszek i sie troche martwie bo nie wiem od czego:baffled:
I ja sie piszę do tych którym ciągle pod górke al;e cóż trzeba sobie jakoś radzić;-)

Witajcie!!
Ale dzisiaj miałam urwanie głowy w pracy... A i tak telefon i laptopa wzięłam do domu, chociaż wątpię czy usiądę do niego hehe
Moje maluszki w wannie...
Jutro mamy imprezę...jakoś tak nie chce mi się jechać... A jeszcze ten nieszczęsny wielki karton jutro muszę zapakować... :/

Idę wymyję maluszki moje a jak pójdą spać zajrzę tu do Was ;)

Kinga super zdjęcia najlepsze jak psina liże chyba ucho Filipa:-D
My byliśmy dziś na działeczce u Bartka prababci mały sie wyganiał ale dostał uczulenia chyba na jakieś pyłki bo nagle dostał czerwonych plam:-(W domku dostał leki i jest ok

reklama
Kinga dziękuję w imieniu Mai ;)

My zaraz lecimy na zakupy. I żeby nie było, że ja wyciągam hehe Mąż zorientował się właśnie, że na ostatniej imprezie zostawił buty wyjściowe a za daleko, żeby jechać więc musi coś kupić... A i może ja skorzystam przy okazji :cool2:

Do góry