reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

marta Sto lat dla Mai życzę dużo zdrówka dla niej uśmiechu na buźce i wszystkiego co najlepsze

Bartek bawi sie klockami tatuś leży obok niego na podłodze:-D
Ja już po kawce pogoda taka sobie a chciałam gdzieś moich chłopców zabrać:wściekła/y: mam nadzieje że sie troche rozpogodzi
miłego weekendu

reklama
MARTA: STO LAT DLA SOLENIZANTKI

Mój mały właśnie śpi, po szczepieniu troche marudny, i ząbki kolejne idą- chyba 4 naraz.
Na szczęście przyszły weekend wolny i planuje mamę odwiedzić :) w końcu.

DZIEWCZYNY DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA!!

My już po zakupach. Maja padła jak tylko położyłam ją do łóżeczka.
Pogoda kiepska pochmurno i co chwila kropi deszcz :/
Ja teraz umyłam podłogi i czekam aż przeschną...
Kupiłam 5 papierów do pakowania prezentów i sie zastanawiam czy starczy :confused:

My za 3h ruszamy na balety :)
Więc życzę Wam miłego weekendu...bo nie wiem czy zdołam zajrzeć...

Jutro jedziemy do moich rodziców...bo mąż odbiera auto... :cool2:

Witajcie

Tak, pogoda popołudniu zrobiła się cudna!!
My po imprezie wybawieni i wytańczeni... A ja oczywiście zapomniałam aparatu...i muszę czekać na fotki od szwagierki :/
Maja wyspała sie przy stole i muzyce :) Wstała przed 19 więc mogliśmy sobie pozwolić na dłuższy pobyt :)

A tu cisza... Pewnie każda z Was korzysta z weekendu ;)

reklama
marta fajnie że sie wybawiliście;-)
A ja witam niedzielnie
Wczoraj Bartuś nie miał w ciągu dnia drzemki i padł o 18,30 sam sie położył na rozłożona kołderke na podłodze wziął smoka tetre i zasnął:-Dcudny widok
A dziś piękna pogoda słoneczko świeci jest już 19 st.:-)
miłej niedzielki kochane

Do góry