reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie wieczorową porą! Ale jestem wykończona psychicznie :(
Marta28 widzę że pani dr jednak podwyższyła sobie stawkę za wizytę a Oli się nie dziwię zresztą my jak do niej chodzimy też nigdy o umówionej godzinie nie wchodzimy a Adaś wtedy nam marudzi bo ile można być spokojnym .
Marta ale Wy się najeździcie do tego Olsztyna ! Uważajcie na Siebie ! Może uda Nam się wreszcie któregoś razu spotkać i poznać:)
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa:)
Mojego męża zatrzymali w szpitalu a na jak długo jeszcze nie wiemy . Lekarka jak zobaczyła prześwietlenie to aż sobie pojęczała . Ma uszkodzone 4 kręgi szyjne a między 5 a 6 ma zwyrodnienie które uciska na nerwy i dlatego ma taki silny ból.
Idę spać bo padam ! Dobrej nocki wszystkim

reklama
dziewczyny załamałam się:( moja promotorka cały sierpień ma urlop. czyli zostały dwa tyg na oddanie jej pracy i pierwsze poprawki. dwa tyg NASZEGO urlopu:( ech gdzie bydgoszcz a gdzie śląsk??a ona drogi mailowej nie uznaje!!! nie wiem jeszcze jak to zrobić. pominąwszy to że muszę napisać wszystko do końca tygodnia ??? hahaha...
Bietka dasz radę zdolna z Ciebie dziewczynka:) Trzymam kciuki byś zdążyła !

Marta- prywatnie takie opóźnienie <szok> na nfz czekaliśmy półtorej godziny ale prywatnie odrazu wchodziliśmy. Wiadomo że z małym dzieckiem nie da się długo czekać- bo potem nie da się zbadać. JA jak bym się nic niedowiedziała a miała płacić to bym jej coś niemiłego powiedziała. Być może jestem już uczulona na takie sytuacje ale jak usłyszałam " że mam prawo martwić się o swoje dziecko i rządać wszystkiego co uważam za konieczne bo nasz nfz i lekarze olewają pacjenta ile mogą.

Necia- dobrze że lekarze postawili diagnozę- mam nadzieje że teraz będzie już lepiej.

witam
necia dobrze że mężem sie zajęli;-)a ty sie trzymaj
marta no ja sie Oli nie dziwie i tak jakoś sobie radzicie silne z was babki;-)

U nas ok ale w nocy była burza słuchajcie ja sobie smacznie śpi przy otwartym okienku a tu nagle błysk i łubudu bliziutko nas prawdopodobnie w parku ja aż do pionu wstałam m też a Bartek tylko otworzył oczy popatrzył i poszedł dalej spać.Ale sie wystraszylam że szok

reklama
Ale ja dzisiaj wymęczona jestem... Pewnie dlatego, że pół nocy przesiedziałam w oknie obserwując pioruny... Jak ja kocham burze :)
Niedługo zrobię sobie pyszną herbatkę lub czekoladę i wskoczę do łóżka z książką :)

Ale dzisiaj naprawdę tu czystki!!

Ostatnia edycja:
Do góry