reklama
Bietka, kochana... ja swoje męki przechodziłam rok temu No trochę więcej jak rok Ale ostatnio zastanawiam się czy nie iść dalej do szkoły, chociaż jeszcze niedawno nie miałam na to ochoty hehe
Moje dzieci śpiochają... Idę sobie tą czekoladę zrobić...bo męża jeszcze nie ma... :/
A właśnie w końcu dzisiaj kupił ten telewizor...no i chociaż prezent z głowy mamy
Kończy nam się umowa o internet. I chcieliśmy zobaczyć co nam zaproponują, bo mamy ją do końca lipca... Taka promocję nam strzelili, że musielibyśmy miesięcznie 12 zł więcej płacić... No to niech się pocałują...
Polecacie jakieś dobre źródło neta?!
Moje dzieci śpiochają... Idę sobie tą czekoladę zrobić...bo męża jeszcze nie ma... :/
A właśnie w końcu dzisiaj kupił ten telewizor...no i chociaż prezent z głowy mamy
Kończy nam się umowa o internet. I chcieliśmy zobaczyć co nam zaproponują, bo mamy ją do końca lipca... Taka promocję nam strzelili, że musielibyśmy miesięcznie 12 zł więcej płacić... No to niech się pocałują...
Polecacie jakieś dobre źródło neta?!
hej
my mamy vektre, i tak puki co zostanie, żadko się zdarza żeby niedomagała
U nas też taki smętny ten dzień. Chociaż mały zaczął chodzić przy jeździku. Może do sierpnia ruszy samodzielnie. Teraz już smacznie śpi, a ja chyba zaraz pójdę w jego ślady.
my mamy vektre, i tak puki co zostanie, żadko się zdarza żeby niedomagała
U nas też taki smętny ten dzień. Chociaż mały zaczął chodzić przy jeździku. Może do sierpnia ruszy samodzielnie. Teraz już smacznie śpi, a ja chyba zaraz pójdę w jego ślady.
K
Kinga85
Gość
no ja to mam ogólnie ostatnio cały czas pod górę wiec norma...Kinga a czemu aż tak źle?
trzeba to przełknąć jakoś.
nie bede tu się rozpisywać bo nie o to chodzi...
poprostu fatalny czas..
miłego wieczoru życzę!
marta03 widzisz jak nie pisałaś to ruch był a teraz jesteś widzę często dziś a tu pustki... czasami tak dziwnie przypada.
nie wiem jak wy
ale ja się obżeram.... :| potem bede chora
heh ja tez się obżeram bo powiedziałąm sobie że jak tylko zjem to się zabieram za pracę. więc jem jem jem jem... już mi niedobrze.
E tam Kinga ja lubię wyrzucić z siebie wszystko co mnie gryzie. i witaj w klubie tych co mają (prawie) całe życie pod górkę
Młoda brawo dla Aleksa. już niedługo nie nadążysz za nim
E tam Kinga ja lubię wyrzucić z siebie wszystko co mnie gryzie. i witaj w klubie tych co mają (prawie) całe życie pod górkę
Młoda brawo dla Aleksa. już niedługo nie nadążysz za nim
aguska2017
Fanka BB :)
hej
Bartuś dziś ładnie zasnął o 20 bez marudzenia:-)
młoda gratki dla syncia:-)
Ja też dziś sie obżerałam plackami ziemniaczanymi
Bartuś dziś ładnie zasnął o 20 bez marudzenia:-)
młoda gratki dla syncia:-)
Ja też dziś sie obżerałam plackami ziemniaczanymi
K
Kinga85
Gość
no obżartuszki jak tam ?
ja już mykam do wyrka teraz.
Bietka co nas nie zabije to nas wzmocni znasz? ;] i tak to jest. ja to już jestem twarda jak beton. ha.
Dobranoc
ja już mykam do wyrka teraz.
Bietka co nas nie zabije to nas wzmocni znasz? ;] i tak to jest. ja to już jestem twarda jak beton. ha.
Dobranoc
mloda ja wczoraj zaplacilam nie dowiadujac sie niczego ale pani dr zaproponowala zebym dzis przyjechala do centrum neurologii bez Olki jesli mam taka mozliwosc, wtedy na spokojnie porozmawiamy. poprosila mnie do gabinetu miedzy pacjentami i bylo bardzo przyjemnie, milo, porozmawialysmy konkretnie o wielu aspektach problemow Oli.
ja dzis znowu intensywny dzien mialam, ale spro zalatwilam...jeszcze obiad na jutro szykowalam bo gosci bede miala, a na kolacje zrobilam sobie cukinie z boczkiem wg przepisu Kingi i jest rewelacyjne
uciekam do Oli bo obudzila sie przed chwila i spac jej sie nie chce....
ja dzis znowu intensywny dzien mialam, ale spro zalatwilam...jeszcze obiad na jutro szykowalam bo gosci bede miala, a na kolacje zrobilam sobie cukinie z boczkiem wg przepisu Kingi i jest rewelacyjne
uciekam do Oli bo obudzila sie przed chwila i spac jej sie nie chce....
reklama