reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga a czemu aż tak źle?

Marta Ty zamiast dobrej książki byś mi mogła opisać np sprzęt potrzebny do remontu kamienicy xD

A moje dzecko ostatnio ma fazę że mleko i mleko i mleko. 5 razy dziennie

reklama
Bietka, kochana... ja swoje męki przechodziłam rok temu :) No trochę więcej jak rok :) Ale ostatnio zastanawiam się czy nie iść dalej do szkoły, chociaż jeszcze niedawno nie miałam na to ochoty hehe

Moje dzieci śpiochają... Idę sobie tą czekoladę zrobić...bo męża jeszcze nie ma... :/
A właśnie w końcu dzisiaj kupił ten telewizor...no i chociaż prezent z głowy mamy :)

Kończy nam się umowa o internet. I chcieliśmy zobaczyć co nam zaproponują, bo mamy ją do końca lipca... Taka promocję nam strzelili, że musielibyśmy miesięcznie 12 zł więcej płacić... No to niech się pocałują...
Polecacie jakieś dobre źródło neta?!

Marta my mamy ivendo.
30zł miesięcznie teoretycznie za 1Mb ale praktycznie prędkość mniejsza. mi tam pasuje, ale mój mąż coś narzeka że muli..

hej
my mamy vektre, i tak puki co zostanie, żadko się zdarza żeby niedomagała :)

U nas też taki smętny ten dzień. Chociaż mały zaczął chodzić przy jeździku. Może do sierpnia ruszy samodzielnie. Teraz już smacznie śpi, a ja chyba zaraz pójdę w jego ślady.

Kinga a czemu aż tak źle?
no ja to mam ogólnie ostatnio cały czas pod górę wiec norma...
trzeba to przełknąć jakoś.
nie bede tu się rozpisywać bo nie o to chodzi...
poprostu fatalny czas..

miłego wieczoru życzę!

marta03 widzisz jak nie pisałaś to ruch był a teraz jesteś widzę często dziś a tu pustki... czasami tak dziwnie przypada.

nie wiem jak wy
ale ja się obżeram.... :| potem bede chora

heh ja tez się obżeram:-D bo powiedziałąm sobie że jak tylko zjem to się zabieram za pracę. więc jem jem jem jem... już mi niedobrze.
E tam Kinga ja lubię wyrzucić z siebie wszystko co mnie gryzie. i witaj w klubie tych co mają (prawie) całe życie pod górkę;)
Młoda brawo dla Aleksa. już niedługo nie nadążysz za nim:)

no obżartuszki jak tam ?
ja już mykam do wyrka teraz.

Bietka co nas nie zabije to nas wzmocni znasz? ;] i tak to jest. ja to już jestem twarda jak beton. ha.

Dobranoc

mloda ja wczoraj zaplacilam nie dowiadujac sie niczego ale pani dr zaproponowala zebym dzis przyjechala do centrum neurologii bez Olki jesli mam taka mozliwosc, wtedy na spokojnie porozmawiamy. poprosila mnie do gabinetu miedzy pacjentami i bylo bardzo przyjemnie, milo, porozmawialysmy konkretnie o wielu aspektach problemow Oli.

ja dzis znowu intensywny dzien mialam, ale spro zalatwilam...jeszcze obiad na jutro szykowalam bo gosci bede miala, a na kolacje zrobilam sobie cukinie z boczkiem wg przepisu Kingi i jest rewelacyjne:)

uciekam do Oli bo obudzila sie przed chwila i spac jej sie nie chce....

reklama
Ja też zmykam do mycia i spania. jutro posiedzę dłużej. bo dzisiaj mi łeb już paruje. Kinga wiem wiem. ja nie jestem twarda, ale dużo znoszę;)

Miłej nocy!!

Do góry