reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie !wpdam na szybkiego poinformowac ze moja corcia jest juz ze mna ,urodzila sie 14 lipca o godzinie 17:45,silami natury ,bylo ciezko ,waga3050 i 56 cm zywego szczescia :)buziam

reklama
Witajcie !wpdam na szybkiego poinformowac ze moja corcia jest juz ze mna ,urodzila sie 14 lipca o godzinie 17:45,silami natury ,bylo ciezko ,waga3050 i 56 cm zywego szczescia :)buziam
GRATULACJE OGROMNE!!!! :-)
dzielna kobietka!:tak:;-)

jak sie czujesz? kiedy do domku? odezwij sie jak bedziesz miała chwilę i pokaż nam maleńką :happy:

Teska gratulacje

dziewczyny jakis czas temu wklejalam tu link do blogu o dziewczynce z kwietniowek, Zosi, chorej na zloswiwego raka...
w piatek dostalysmy info ze stan Zosienki bardzo sie pogorszyl...dzis jest juz bardzo zle, Zosia jest na morfinie, dostaje tlen, nie budzi sie, ciagle spi... nie moge sie pozbierac do kupy, chcodze i rycze ciagle...pomodlcie sie prosze za nia, za jej mame...straszne i takie niesprawiedliwe.... :(

do tego moj tesc mial w czoraj wypadek, zabralo go pogotowie, lezy w szpitalu, nieswiadomy, srednio przytomny...ma strzaskana czaske, krwiaka...nie poznal dzis swojej corki...

mowilam, ze ja tez mam cale zycie pod gore...malo problemow mam na glowie...ciagle dochodzi cos nowego...

jeszcze raz prosze, pomodlcie sie o zdrowko dla Zosi....

Teśka gratuluję!! Teraz już możesz tulić swoje maleńkie-ogromne szczęście!!

Martuś ja czytałam o Zosi... Mi odkąd mam dzieci nie dane jest czytać czy słuchać o takich historiach... Ja myślami jestem z Zosią i jej rodzicami...
Martuś również z myślą jestem przy Twoim teściu... oby wyszedł ze szpitala o własnych siłach i wszystkiego świadomy...

My dzisiaj dzień poza domkiem. Na obiadku u rodziców. Później pojechaliśmy do Siemian i dopiero wróciliśmy... Dzisiaj podzielone role były bo dziewczyny jednym autem a chłopcy drugim hehe
Zaraz jeszcze dzieci położę spać, bo wyspały się w drodze powrotnej... Niby 15 minut ale teraz szaleństwa są w domku :)
Dzisiaj chcę jeszcze jakieś perfumy z FM zamówić sobie... Ale muszę trochę poniuchać...a przy Mai się nie da :)

marta widziałam na fb wszystko o Zosi...szkoda maleńkiej :(
pomodle sie oczywiscie

my dziś też poza domem
dopiero niedawno wróciliśmy do domu

Dzieki dziewczyny. Ja caly dzien siedze jak na szpilkach, a dzwiek telefonu przyprawia mnie nienal o zawal serca...
Martwie sie o Zosie, tak bardzo sie o nia boje...:( wierze ze zdarzy sie cud, ze chemia zacznie dzialac i Zosienka sie nie podda... musi wygrac te walke... musi, po prostu musi..

reklama
Do góry