reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam sie gwarnie i upalnie!:-Dtak KIngo i jeszcze w dwupaku ,skorzystam z rady Marty i bende odpoczywac te ostatnie dni ,bo zawsze codziennie gdzies laze ,a wracam padnieta jak niewiem co juz niechodze tylko sie turlam ,ledwoooo,a wieczorem to mam takie bole krzyza ze niepytajcie i tak ciagnie brzuch ze ani siedziec ani lezec:baffled:moze w koncu cos sie z tego rozwinie hmmm no zobaczymy a narazie ...musze isc szykowac obiad ,z wielka niechecia ale to jeszcze jestem w stanie zrobic :tak:u nas goraco ale bym se popluskala sie w jeziorku ,marzenieee;-)

reklama
hejka
my już po plaży:)
woda super!
Fiol się pokąpał poszalał
i nawet ja przepłynęłam się kawałek ;-)

Bietka żebyś widziała ile ludzi na plaży siedzi! woda ciepła:) my to już byliśmy wcześniej na plaży.

Witajcie!!
Mi dzisiaj dzień strasznie szybko leci... Dzisiaj na nockę mamy gości... Więc będzie miło... Tylko jak tu rano wstać?!
Mąż z Jakubem pojechali kupić telewizor...bo wraz z rodzeństwem męża robimy zrzutkę na urodziny teścia, w sobotę impreza... w końcu 60 lat ma się raz w życiu :) Więc będzie z pompą...wsumie jak małe wesele hehe
Ja z Majcią odpoczywamy...
Jeszcze muszę skoczyć później na pocztę, bo mam paczuszkę do wysłania...

Martuś ty wiesz...dacie radę ze wszystkim i napewno wasza kręta droga się naprostuje!
Necia zdrowia dla męża!

Ok idę na mały spacerek, bo chłopcy już wracają to razem połazimy...

u nas też się pochmurzyło teraz

marta wiem coś o takiej imprezie z pompą, mój tato też w tamtym roku kończył 60lat. i też pamietam było wszystko na maksa :]

Hej kochane.
Troche was poczytalam, ale nie mam czasu ani sily, zeby doczytac wszystko. U mnie na razie ok. W pracy ciezko, bo trzeba ostro pracowac, zeby wyrobic plany, ale jakos daje rade. Alex tez nie najgorzej znosi rozłąkę więc wszystko w porzadku.

Buziaki i miłego wieczorku:)

Kasia dobrze że u was w porządku :) 3maj się kobietko

a tutaj oczywiście ruch że ho ho :sorry2: nie nadążam za wami :-D

my już po mega spacerze jak to wieczorem
Fiol zaraz idzie spać.

to jak woda ciepła, trzeba myśleć o jakiejś wyprawie nad jeziorko...

dziewczyny załamałam się:( moja promotorka cały sierpień ma urlop. czyli zostały dwa tyg na oddanie jej pracy i pierwsze poprawki. dwa tyg NASZEGO urlopu:( ech gdzie bydgoszcz a gdzie śląsk??a ona drogi mailowej nie uznaje!!! nie wiem jeszcze jak to zrobić. pominąwszy to że muszę napisać wszystko do końca tygodnia ??? hahaha...

Kasia fajnie że Wam się układa...
Marta Wy jak zawsze mieszkanie pełne ludzi;)

necia trzymam kciuki za zdrowko dla meza!

bylysmu u neurologa ale przesuniecie godzinne bylo i Ola byla juz zla, nie dala porozmawiac mi z pania dr, wiec musze jutro jeszcze do niej do gabinetu nfz podejsc, zaplacilam za wizyte 120zl, jeszcze w lutym placilam 100.

intensywny dzien mialam i duuuzo nerwow, dobrze ze zaraz spac sie klade...rano pobudka i znowu olsztyn, a w piatek kuzynka z moim chrzesniakiem maja przyjechac...eh....

no nic uciekam spac, jutro wpadne

dobrej nocki!

reklama
Do góry