reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

witam was
pogoda śliczna :)

My dziś jedziemy z Filipkiem na działeczkę do mojej kuzynki, będzie fajnie na pewno.
Młody poszaleje z młodszym kuzynem:) może basen im się napompuje nawet.zobaczymy!
MIŁEGO DNIA
i do wieczorka :-)

reklama
witamy sie z rana!!!

Sorki dziewczyny ze ostatnio jestem tak rzadko i malo pisze, ale mam teraz goracy okres, duzo wizyt u lekarza, terapia, badania, zbieranie papierow, goscie itp...dopoki dokladnie nie zdiagnozuje Olki pewnie tak bedzie...

dzis np tez jedziemy do Olsztyna na wizyte u neorologa i po wyniki wczorajszych badan, jutro znowu cwiczenia...

co do neurologa to mam pytanko do Neci i Mlodej- bylyscie moze u dr Wenclaw prywatnie? nie wiecie czy wizyta dalej stowke kosztuje czy podrozala?

Martus, Majeczko-gratulujemy zabka
Necia-Spoznione zyczenia wszystkiego naj naj naj naj naj dla Pawelka i duzo zdrowka dla meza
Bietka gratuluje pracy, w budowlance bedziesz uczyla? robilas jakis kurs na specjalnosc nauczycielska? ja od malego tez chcialam uczyc, dlatego pytam:)
Kinga dzieki za troske:) kupska luznego u Oli juz nie ma, nawet wymioty sie skonczyly a nad morze nie pojechalismy wniedziele bo Olka mi troche podpadala, miala podwyzszona temperature i byla senna
beacia witaj i pisz jak najczescie:) pare miesiecy temu jezdzilam kilka razy w tygodniu do Nidzicy albo do Tatarow:)

dziewczyny mam jeszcze pytanko, podawala moze ktoras maluchowi Metoclopramid?

kuzynka dzwoniła że nie jadą na dziłkę, zle sie czuje.
szkoda! tak fajnie się zapowiadało
no ale nic... wymyślimy coś innego
plaża! ;))

KINGA wczoraj tylko takie jakby przyjęcie do szpitala a rehabilitacja dopiero od 1 sierpnia, przy wcześniejszych terminach nie pasują mi godziny, bo musiałabym mieć wolny dzień a, tak to uda się i rehabilitacje i do pracy.
Piękna pogoda lecimy na spacerek, chciałam zapisać małego na jutro na szczepienie ale nie ma już numerków to czekamy na kolejny dzień wolny ech, mam nadzieje że mi nie zachoruje.

A i kupiłam małemu wczoraj drewniane klocki- rewelacja pięknie się nimi bawi- zwłaszcza rano jak wszyscy chcą spać On się budzi no i dziś dostał klocki i mogl,iśmy poodpoczywać.
A i dziś mąż zajął się małym a ja jeszcze pospałam i jak wstała miałam śniadanko- kanapki z pomidorem tyle że synek postanowił obsłużyć się sam i zjadł mi pomidorka z kanapek i jeden kawałek chleba hehe a ja mu się bałam dawać jeszcze pomidora :D to wziął sobie sam

Necia- zdrówka dla męża, no i jak masz ochote to umówimy się na spacerek- mam dziś i jutro wolne :)

zaraz doczytam was do końca

Marta- byłam na początku roku prywatnie i 100 zł teraz chodzimy na fundusz

Ostatnia edycja:
Necia a jak u ciebie kobieto? co z mężem..
z mężem nie ciekawie dziś nie poszedł na zastrzyk bo ból jest niewyobrażalny!!! Poleciałam do lekarza i wypisał mu skierowanie do szpitala właśnie pojechali!!!!! Oby go przyjęli bo to poważna sprawa w takim stanie nigdy w życiu go nie widziałam boję się jak cholera !!!!

necia :-( przykro mi z powodu męża... biedak, i Ty sie zamartwiasz pewnie. Wybierasz się do niego tam do szpitala? jak teraz to widzisz? daj znać jak po diagnozie
młoda fajnie że Aleks zadowolony z klocuszków:) Filip też lubił i do dziś bardzo chętnie sie bawi drewnianymi klockami :tak:

Mloda Kochana przepraszam bardzo chętnie bym się z Tobą umówiła na spacerek ale u mnie ostatnio same przeszkody :( czarny okres w moim życiu. Jak się poprawi i unormuje to się spotkamy np na kawkę i ciasto u mnie:)
Marta28 dopiero doczytałam wizyta u neurolog dalej 100 kosztuje.
Kinga nie wiadomo czy go do szpitala przyjmą czekam na telefon od teścia bo rodzice przyjechali specjalnie z Braniewa i go zawieźli. A ja jestem trochę w domu uwięziona i sama jak palec

Necia przykro mi z powodu Twojego męża i mam nadzieję że udzielą mu fachowej pomocy w szpitalu.
Kinga a woda już ciepła w miarę w jeziorku?
Marta 28 nie mam żadnego przygotowania nauczycielskiego. ale im do przedmiotów zawodowych budowlanych bardziej potrzebny inżynier... jak będę chciała to mogę iść na podyplomówkę przygotowanie pedagogiczne, nawet tu w iławie, bo wtedy bym zarabiała więcej. zobaczymy.

dziewczyny jaką pralnię polecacie w Iławie??

Ostatnia edycja:
reklama
necia przykro mi ale nie martw sie w szpitalu napewno bedzie miał odpowiednia opieke trzymam kciuki żeby go przyjeli.a jak chłopcy?
ja bylam na mieście ale nic nie kupiłam ciekawego
Bartuś dziś spał 3h:szok:ciesze sie bo może nie będzie marudny

Do góry