reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hejka
bietka wielkie gratulacje;-)ale wyzwanie to bedzie -młoda wychowawczyni a tu napaleni nastolatkowie hihi ale dasz rade;-)
kinga fajnie że mały sie wyszalał:-)
necia pewnie zastrzyki podziałaja tylko może dopiero jutro
dziewczyny ja dziś dałam Bartusiowi herbatnika jest tam mleko w proszku ciekawe czy dostanie uczulenia czy nie.a smakowało mu że hoho

reklama
wróciliśmy ze spaceru
byliśmy na plaży w trójkę:)
milutko....

a co u was??

aguska to Bartusiowi dogodziłaś:) myślę że nie zaszkodzi mu. oby

a Bartuś ma jakieś uczulenie? że miałoby mu zaszkodzić?
Bo ja małej dawno już dawałam herbATNIKI i nic jej nie było....
Kinga fajne masz suwaczki:)

My leniwe popołudnie mieliśmy.. poszłam z małą na chwilę się przejść ale ryczała o byle co i wróiłyśmy do domu. o 19.15 już spała.

Witajcie dziewczyny!
Ale tu fajnie, gwarnie :)
Ja dzisiaj miałam miły dzień, rano jak to rano. Popołudniu umówiłam się z koleżanką nad jeziorem, zrobiłyśmy zakupy, wypiłyśmy szybką kawę a dzieci zjadły lody <no Maja wafelki> i wróciliśmy sobie na pieszo do domku <bo w jedną stronę podwiózł nas mąż :)

Bietka GRATULUJĘ! Tak myślałam, ze o "budowlankę" chodzi ;) A pracę napiszesz...wiem to z doświadczenia ;)
Ania to aktywny okres cię czeka! Jak po szczepieniu? Ja tak myślę...ale i nas niedługo czeka...chyba jakoś za miesiąc :/
Aguska jak tam Bartuś? Dzisiaj nie zjeżdżał nigdzie na pupci ;) Jak wizyta u prababci?
Agnieszka jak fajnie, że znalazłaś chwilkę na bb :) Super, że urlop udany! To jak często przechodzisz to i na kawkę zapraszam ;) Na fb możesz złapać kontakt ;)
Necia zdróweczka dla męża...i niech uważa bo takie nerwobóle to chyba nieciekawa sprawa!
Teśka a ja ci mówię korzystaj i leniu**** ;) Oj jak mi się czasem marzy pospać z rana...do 10 :) A tu w porywach czasem do 8 się uda :D

Nam się pojawił kolejny ząbek... mamy już 5 :)

Nam się pojawił kolejny ząbek... mamy już 5 :)
brawo brawo...

Aniaa już pewnie spakowani jesteście! :) jutro wylot... uważajcie na siebie i odezwij się jak dasz radę.
KasiA jak tam Alex? zdrowy już? co u was? :) mało cie tu
Teśka jak się trzymasz ? jeszcze w dwupaku? :happy2:
Marta28 a jak u was? też mało piszesz ostatnio.. jak po weekendzie? jak córeczka? :)
młoda jak po rehabilitacji Aleksa? bo to dziś zaczynaliście prawda...
Necia a jak u ciebie kobieto? co z mężem..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marta gratki za zębolka
a may ma alergie na nabiał nie może jeść nic co zawiera białko mleka krowiego na soje na pomidory cytrusy sztuczne barwniki i pewnie coś by sie jeszcze znalazło.ale widzę postępy chyba alergia nas mija bo mały nie mógł jeść parówek cielecych i wogle żadnych innych a ostatnio zaczęłam znowu je podawać i jest ok.ma czasem krosteczki ale to raczej nie na alergie;-)no i po herbatniku nic jak narazie mu nie było zobaczymy jak będzie jutro.

a my mamy akcję pod blokiem....
tajniaki się zjechali
kogos szukają i dzwonią po ludziach...

---------------------------------
mało piszecie
idę spać skoro nikogo nie ma
nikt ze mną nie chce popisać :\ szkoda.
Dobranoc dziewczyny!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny dopiero teraz znalazlam chwile

Bietka gratuluje pracy!!!

Kinga bede sie odzywac o ile czas na to pozwoli:-)

Lenka po szczepieniu marudna,malo spala w dzien zobaczymy jak nocka minie...

Spakowani jestessmy,Natalia nie chciala spac wcale...mowi ze chce do babci:tak:
Uciekam wizasc prysznic i lulu choc nie wiem czy usne o 4 pobudke mamy

Dobranoc

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry