reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie:)
...znalazłam chwilę...
Witam się już urlopowo od dłuższego czasu.
Wpadłam was pozdrowić i życzyć miłego dnia :happy2:

Marta03 urlop mija super,jest ok lecz nie będę ukrywała że nie wszystko jest tak jak powinno ale to już samo życie.
Często przechodzę koło Twojego bloku Marta i auto nasze czerwone także tam parkujemy:)
Fajnie że w pracy wszystko ok i gratuluję umowy:)
...a Marta wiesz że kupiłam sukienkę na sobotnie wesele w sklepikach których mi poleciłaś,rozsądna cena,ładna i długo szukać nie musiałam-dzięki:)Biżuterię dokupiłam w salonie sukien ślubnych Diana-tu już drożej sobie policzyli ale mówi się trudno.

Ania83 witamy na wątku mazurskich mam:)

Widzę że wybieracie się do smykolandii-my także dziś tam zajrzymy:)
W piątek nie daliśmy rady,wczoraj było zamknięte więc ruszamy dziś.
Miłego spotkania dziewczyny:)

...resztę dziewczyn mocno pozdrawiam,3majcie się i życzę dużo słonka na dzisiejszy dzień:)

Pa

Bietka pisz nam tu szybko bo ja nadal trzymam te kciuki i mam nadzieje że wszystko co miało się udać to się udało :)
Agnieszka witaj urlopowo:) ))
A co do męża to ja wczoraj dzwoniłam nawet na pogotowie choć on nie chciał najadał się silnych tabletek przeciwbólowych które mu w ogóle nie pomogły:( po pół godziny czekania mąż odwołał pogotowie i poszedł do pracy ( musiałam go ubrać bo nie mógł unieść nawet ręki do góry. Kilka lat temu miał wypadek i zrobiła mu się kyfoza czy coś takiego nic z tym dalej nie robił nie był u lekarza by to leczyć i teraz mu się to co miesiąc 2 miesiące odzywa nerwoból ma od szyi do łopatek. Ale wczoraj co się z nim działo to po prostu koszmar !!!! Teraz śpi po pracy ale jak wstanie kopne go w tyłek i do lekarza !!!!! Bo to nie przelewki

necia pewnie wygo do lekarza bo to nie żarty.Ale faceci tak maja że panicznie boja sie lekarzy eh
ja juz wróciłam z rynku małemu kupiłam koszule za 15 zł fajna
zaraz sie szykujemy i idziemy do bartka prababci bo tam czeka na nas dalsza rodzinka chca zobaczyc Bartka bo go jeszcze nigdy nie widzieli mieszkaja daleko.odezwe sie pewnie popołudniu więc dziewczyny miłego dzionka życze

O matko Dziewczyny mój wstał i właśnie poszedł do lekarza. Koszmarnie wygląda musiałam go całego ubrać jakbym miała trzecie dziecko. Strasznie go boli ale wkurzyłam się na niego że wczoraj odwołał to pogotowie może byłoby dziś inaczej!!!!

my już po smykolandii Jest od 11!!!! a my pojechaliśmy o 10:sorry2: no ale w pobliżu mieszka moja kuzynka więc zaszłam na kawkę a Fiol pobawił się z kuzynem chwilę:) było fajnie. Dziecko mi się wyszalało troszkę chociaż to i tak dla niego za mało.
Teraz biore się za obiad
Potem może jeszcze coś wymyślimy :)

Necia
koniecznie męża do lekarza wyślij bo to chyba poważna sprawa i nie należy lekceważyć.

Necia dziękuję!!!:-)
wszystkim dziękuję!

Idę do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!od 1 września. Do technikum budowlanego uczyć przedmiotów zawodowych.
hehe.. może tylko i nauczycielka ale i aż.... uwielbiam wyzwania! a tu.... od razu głęboka woda- wychowawstwo w klasie zawodowej- 22 chłopaków.
dziewczyny ja od zawsze marzyłam o tym żeby uczyć....................................................

Kinga jednak miałam rację że od 11...
Necia dużo zdrowia dla Twojego męża życzę. Ale z facetami tak jest. ich zaciągnąć do lekarza:wściekła/y: bagatelizują objawy a potem im się wydaje że umierają.

Ostatnia edycja:
Bietka gratuluję !!!!! Tak podejrzewałam że to o pracę chodzi :)
Mój mężuś dowlókł się do lekarza na szczęście to bliziutko . Dostał w tyłek 2 zastrzyki i przez 5 dni ma je dostawać . Tak to poważna sprawa on raczej nie jest z tych co cierpią z byle powodu . Niestety zastrzyki nie za bardzo pomogły może jutro mu się polepszy. Po tej kuracji będzie robił prześwietlenia no i zobaczymy co się z nim dzieje ale wesoło nie jest.
Kinga to fajnie że się synuś wyszalał:) ja zaraz jak Adaś się obudzi to wyruszam z nimi na spacer:)
Pozdrawiam cieplutko:)

Heeej!necia milego spacerku ,dobrze ze zagonilas meza do lekarza z nimi trzeba twardo:-D,Kingo to sie pewnie wybawyliscie z synkiem ,Bietka gratuluje pracy no i wielkie wyzwanie przed toba taka mlodziez uczyc to ciezka sprawa ale ty napewno se poradzisz trzymam kciuki,aguska milych odwiedzin,Agnieszko urlopuj ile wlezie i zabaw sie na weselu ,cala reszte dziewczynek pozdrawiam slonecznie:)dziekuje za odpowiedzi ,napewno jak juz sie zacznie to rozpoznam ,wrzucam na luzz i czekamy :tak:

reklama
Bietka i ja ci gratuluję pracki!
Necia oby zastrzyki pomogły twojemu mężowi... zdrówka dla niego.
Teśka czekamy z Tobą ;))

Ja byłam się przejść z psem.. teraz śpi zmordowany.

Do góry