reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hehe Ania a co Ty myślałaś że będzie ładna pogoda jak ja nie mam czasu na jeziorko tylko przy lapku dostaję czuba?;)
tak na serio to nam wszystkim życze już słoneczka do końca lata...

Kinga wiem że bb nie pomoże... wręcz przeciwnie. wchodzę tu chyba co minutę heh

reklama
Aniaa jasne że sobie poradzicie:) nie inaczej! fajnie masz
sama bym poszalała na weselu ale nic sie nie zapowiada puki co..

Bietka dzieki, juz cie dodałam na gg :]

oczy mi się klęją już
zmęczona jestem wiec zaraz znikam

Bietka pogode patrzylam i nie jest zle wiec mam nadzieje ze sie sprawdzi,oby

Uciekam spac bo jutro ciezki z Lenka na szczepienie jedziemy nie wiem jak ja to zniose ....

Spokojnej nocki zycze

No ładnie wy uciekacie a ja się dopiero pojawiłam .
Aniaaa to widzę że u dentysty będziecie w moich stronach bo ja z Mrągowa jestem :) choć już od kilku ładnych latek mieszkam w Olsztynie

Aniaa powodzenia na szczepieniu. Ty pewnie tak samo przeżywasz jak maleństwo co? 3maj się...

ja też już idę spać
do jutra!
:))

Nel :) no ja troszke juz siedziałam... mały ruch tutaj coś dziś. Buźka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj ja miałam dziś ciężko ! Trochę mnie mąż i przestraszył i zdenerwował. Strasznie się dziś czuł zresztą nadal się źle czuje ale musiał iść do pracy :(

Nel a co się dzieje z mężem?? :\
mnie mój też troszkę przestraszył dziś rano...mam nadzieje że już bedzie ok.

Witam się z Wami
mamy już prawie połowę lipca! jak ten czas umyka szybko..
miłego dnia życzę for all :happy2:

witam z rana
wy wczoraj ładnie popisayście a ja tylko was podczytywaam bo jak m jest w domu to tak nie siadam na kompa
pogoda lepsza niż wczoraj
necia co sie dzieje z mężem zdrówka życzę i twojemu kinga mężowi też;-)
Kinga przyłapałaś mnie na innym wątku hihi:-D

Ostatnia edycja:
a no podłapałam cię jak pisałaś na innym wąteczku widzisz... mam tego nosa ;]

ciekawe co u reszty dziewczyn
mało coś piszecie kobietki...

ja idę zbierać się do wyjścia powolutku.

reklama
Do góry